Skip to content
110 reacties
6538 weergaves

Piercings

Een jongen uit mijn klas (11 jaar) heeft een piercing in een wenkbrauw laten zetten. Hij heeft dit gedaan omdat zijn broer (17 jaar) ook een wenkbrauwpiercing heeft laten zetten, zijn broer had ook al een ringetje door een van zijn tepels. Vanaf welke leeftijd mag je zonder toestemming een piercing laten zetten? Wenkbrauwpiercings vind ik zelf niet mooi, maar somige piercings wel. Kennen jullie ook jongens met piercings en wat voor piercings en/of heb je zelf een of meer piercings? Ben hier wel nieuwsgierig naar :)

12 jaar
12 jaren geleden

110 Reacties

  • @ mijn ijzerwerk

    Als je zoveel piercings zelf zet ben je dan van beroep piercer?

    Wel gaaf hoor dikke ringen door je tepel en een prince albert !

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • @piercing 22 jaar
    Ik heb ook een prince albert. Ik wilde al deze piercing al vanaf me 14de, maar ik drufde niet. Pas om me 20ste heb ik er een laten zetten en als ik het geweten had dan had ik hem meteen op me 14de laten zetten, zo lekker is hij. Ik wil nog wel een frenumpiercing hebben maar ik weet niet of dat gaat want me prince albert is best wel groot geworden.
    Ik heb ook nog tepelpiercings gehad maar die zijn uitgegroeid bij het hardlopen helaas.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb een tongpiercing en een labret (lippiercing), aan de linkerkant onder me onderlip. Vond het wel mooi & meiden vinden het lekker met het tongen/ in bed.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik denk er aan om een piercing te nemen. Ik draag al oorbellen, dus wil ik piercing niet in mijn gezicht.
    Sinds kort heb ik een vriend. Voor het eerst... en heeft nota bene een tepelpiercing. Moest even wennen, maar helemaal super.

    22 jaar
    10 jaren geleden
  • Als eerste wou ik even zegen dat je 16 moet zijn voor een intieme piercing. Ookal heb je toestemmig als je 14 bent ofzo.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Mijn vriendje heefy een tongpiercing en dat voelt zo fucking lekker als wij tong zoenen

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Hey, ik ben 15 en ik heb al 3 gaatjes in mijn linkeroor en 2 in mijn rechteroor. Ik vond het eigenlijk maar soft dus heb ik aan mijn vader gevraagd of ik een piercing kreeg. Hij wilde me alleen een buikpiercing betalen en dus krijg ik er nu een voor mijn verjaardag. Zelf wou ik ook nog een in mijn lip, dat vond mijn moeder prachtig en zij wou me die geven zo snel als ze kon. 2 Piercing in 6maanden wordt dat. Zalig toch? :D

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb een piercing door me tong en door me wenkbrauw veel mensen zijden dat doet pijn! Haha ik voelde er niks van

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • wil meer

    Ik heb nu in mijn beide oren een oorbel. Heb 2 zilveren ringetjes in. Heb mijn oorbellen al sinds mijn 15e. Wil binnenkort supergraag ook een wenkbrauwpiercing laten zetten. Lijkt me supergaaf!

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • zowieso

    Ik wil binnenkort me wenkbrauwpiercing terug laten zetten en oorbellen laten schieten, oorbellen vind ik wel vet erbij staan, denk dat ik gouden ringetjes neem, f*ck yeaahh

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • piercing

    wow, jongens van 15-16 jaar die al piercings in hun tepels en piemel hebben?? Dacht dat ze die pas vanaf 18 zetten. Heb nog nooit jongens van die leeftijd met een tepelpiercing gezien. Ziet er wel gaaf uit denk ik. Heb zelf een p.a. sinds mn 20e en linker tepel nu twee maanden en daarnaast nog een paar gaatjes in mn oren al een paar jaar.

    22 jaar
    11 jaren geleden
  • piercing.

    Hallo Hardcore4lifeGirl. Je zegt dat je alle piercings al heb maar dat is volgens mij niet zo. Mijn vriendin heeft namelijk meer piercings. En wel in beide tepels en in haar navel in haar clitoris in de hoed van de clitoris en bij haar hangen haar kleine schaamlippen er behoorlijk uit daar heeft ze in allebei ook twee ringen en in de grote schaamlippen heeft ze ook ieder twee ringen en alles is bij haar van 18karaat goud . Ik vind dit persoonlijk zeer mooi staan. En als we naar de sauna of naaktstrand gaan heeft ze veel bekijks.succes allemaal met de piercings.

    20 jaar
    11 jaren geleden
  • oa tepel

     staafjes door mn tepels,  tijdens de seks of trekken  lekker om aan te trekken en een door het toompje van mn voorhuid  deze ring slaat tijdens de seks of trekken lekker tegen je eikel

    20 jaar
    11 jaren geleden
  • Re: broertje van 6 jaar oud....

    Ik vind het wel mooi in beide oren twee oorringen. Zelf ga ik geen oorringen er bij nemen.

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • Eikelpiercing

    Ik draag al geruime tijd een piercing door mn eikel. Het laten piercen deed maar heel even pijn, en het genezen verliep vlot. De meeste pijn had ik toen ik mezelf te vroeg aftrok, haha, alsof ik van binnen bont en blauw was (was vast ook zo;-) Ik hebhet gaatje na genezing ook opgerekt en van een dikkere zwaardere ring van 5 mm dikte voorzien. Die werd me toch te zwaar, te lomp, nu draag ik vaak een ruim 3 mm dikke ring, en soms een 4 mm dikke. Ik heb ringen die met de hand uitneembaar zijn, bij dikkere ringen is dat niet altijd vanzelfsprekend. Ik vind het mooi om naar te kijken, en tja, dat gaat vanzelf elke keer als ik plas. Met nogal eens een stijve tot gevolg. Helaas vraagt het wel enig 'onderhoud', anders gaat hij 'ruiken'. Ja, een beetje vies verhaal misschien, maar nou ja, is iets wat je best mee mag nemen als je erover denkt. Overigens is juist die uitneembaarheid wel prettig, ik kan hem zo makkelijk schoonmaken, en er zijn soms situaties waarin ik liever niet heb dat gezien wordt dat ik zo'n ring draag. Zo kan ik dat lekker zelf bepalen. Het gaatje groeit niet dicht als ik hem een tijdje niet in heb, zoals bij oorgaatjes nog wel eens wil gebeuren. Al met al zou ik hem nooit willen missen!!

    19 jaar
    11 jaren geleden
  • Heb 5 oorringen en 7 piercings, wil nog meer hebben

     

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • @ jongen 15 jaar, Re: broertje 6 jaar oud....

    Lijkt mij raar om dat in de klas te doen. Lijkt mij ook erg leuk staan van die ringen in wat kleinere oortjes. Mij lijkt het wel leuk om meer oorbellen te nemen. Wat vind jij dan van 4 oorringen? Lijkt jou dat voor jezelf ook leuk misschien?

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • Re: broertje van 6 jaar oud....

    Leuk dat je er over nadenkt om misschien ook een eikelpiercing te nemen. Ik zit achter in de klas samen met een vriend van mij. We zitten alle bij wel eens met onze hand in onze broek. Die vriend heeft zichzelf in de klas een keer afgetrokken totdat hij klaar kwam. Dat durf ik niet, want ik weet dat ik kreun tijdens het klaarkomen. Daar speel ik soms ook wel mee. Hij wil het echt wel heel graag dus. Lijkt me ook mooi bij z'n jong ventje twee oorringen. Als je het leuk vind moet je er nog twee bij nemen anders niet.

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • @ Jongen 17 jaar

    Was ook niet echt een gemakkelijke vraag. Ik wilde het zo graag dat ik het wel moest vertellen. Heb het gevraagd aan me ouders. Ze zeiden dat ik daar misschien beter mee kon wachten maar ik zei dat ik het echt heel graag wilde. Na een paar maanden zeuren mocht het.

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • @ jongen 15 jaar, Re: broertje van 6 jaar oud....

    Lijkt mij ook echt een lekker gevoel. Misschien dat ik over een paar jaar ook zo'n eikelpiercing neem. Kun jij ongezien met je hand in je broek komen en met je piercing spelen in de klas? Ik zou sowieso gezien worden denk ik. Ik speel wel met m'n vingers met mijn oorringen in de klas. Doe jij dat ook soms met jouw oorringen? Mijn broertje wil wel nogsteeds die oorbel maar mag niet van mijn ouders. Hij mag wel als hij wou nog een oorbel in zijn oorlel erbij hebben. Hij wou dat wel en dan net als ik in zijn beide oortjes ook een ring. Maar misschien dat hij het ook wel gewoon bij die ene ring houdt zoals hij het nu heeft. Over mijn uitbreiding van oorbellen twijfel ik nog een beetje...

    14 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten