Skip to content
7 reacties
1420 weergaves

Huisje in Ardennen met zus en haar vriendin

Ik zal het eerst uitleggen. We zijn 10 dagen in de Ardennen en hebben daar 2 /kleine huisjes. Eentje voor ouders en opa en oma en eentje voor mijn zus, haar vriendin (17) en ik. Heel leuk dus. Nu ben ik met mijn vader 3 dagen terug want werk en school. De rest blijft daar en wij gaan woensdag ook weer. Mijn zus en haar vriendin douchen en slapen daar naakt maar ik hou wel mij boxer aan. Onder de douche natuurlijk niet. Ik kijk wel naar haar en mijn zus heeft me gezegd dat ik hem ook maar uit moet doen. Maar heel eerlijk, ik vind haar leuk en na dit weekend met haar is dat meer geworden. Dus ja dan mijn piemel aan haar laten zien is niet handig. Aan de andere kant is het niet doen ook kinderachtig.
Hoe kom ik hier doorheen. Het heeft niets te maken dat hij een beetje klein is, daar schaam ik me niet voor. Hij wordt dan vast stijf, dat was het weekend al zo.. Eerlijk toegeven wat ik denk?

16 jaar
13 dagen geleden

7 Reacties

  • Ts, laat wel weten wat er gebeurd is

    16 jaar
    11 dagen geleden
  • Met mijn boxer aan kon ik op tijd in mijn eigen kamertje komen, meisje van 16. Maar je hebt gelijk ik zal mezelf wel snel verraden. Thuis lopen we maar soms naakt.alleen als ouders al beneden zijn. Krijg geen stijve van mijn zus, maar ik hebnatuurlijk wel de ODOL na wakker worden
    Ik twijfel niet meer, ik heb beslist en wat je zegt zal wel gebeuren. Ik denk dat ik mezelf nu wel een houding kan geven. Nog 36 uur hebben we uitgerekend.

    16 jaar
    12 dagen geleden
  • Nee niet alleen geil maar ook een beetje verliefd geworden. Ze heeft me vandaag al 2 berichtjes gestuurd en de laatste dat ze me mist en dat woensdag avond wel lang duurt. Ik moet haar dan zekers niet teleurstellen dus die boxer gaat uit, wat er ook gaat gebeuren. Durven en niet over nadenken.
    We zitten niet de hele dag met ze 3en hoor, we kennen daar ook anderen en eten bij familie in het andere huisje. Dat is wat groter = minder klein.

    16 jaar
    13 dagen geleden
  • Spannend dat je twijfelt, maar die stijve gaat toch wel komen. Gebeurt dat ook als jij je zus naakt ziet?
    Ze zullen je ook wel wat uitdagen door bloot te lopen. Maar na 2 keer een harde zal hij wel wat kleiner blijven.

    16 jaar
    13 dagen geleden
  • Ik zou gewoon naakt gaan. Nu vind ik het zelf zowiezo leuk als ik naakt bekeken wordt dus als ik zo'n aanbieding krijg is dat voor mij helemaal top. Jouw zus en haar vriendin dagen je gewoon uit, en dat heb je de keus: of de preutse nerd uithangen of gewooon er voor gaan. Ik zou het wel weten... en wie weet wat er verder nog van komt....

    19 jaar
    13 dagen geleden
  • Ik vind dat je niet kunt achterblijven bij de dames. Ga er gewoon voor, je ziet vanzelf wel waar het schip strand. Die erectie gaan ze in je boxershort ook wel zien hoor :)

    18 jaar
    13 dagen geleden
  • Nou jullie zitten daar erg leuk. Een beetje spanning kan toch geen kwaad. Twee van de drie lopen al bloot van hun bed naar de douche dus ik zou die piemel maar lekker laten zien. Ze is 17 dus dan weet een meisje al wel dat jongens daar een stijve van kunnen krijgen. Gewoon sorry om zeggen en ff naar je kamer gaan. Is het over dan weer lachend terug.Niet teveel over hebben want dan komt hij weer omhoog.
    Trouwens je zegt dat je haar leuk vindt, een beetje verliefd? Of alleen geil?

    20 jaar
    13 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten