Skip to content
13 reacties
840 weergaves

Kapper fatisj

heb een fetisj voor de kapper. Mijn kapper weet dat ik die fetisj heb. Hij gaat altijd uitgebreid met mij aan de slag. Ik zit er vaak ruim een uur. Ik mag kiezen welke kapmantels ik om wil hij heeft er best veel. Ik kies er vaak 2 of 3 uit en die doet die dan om bij mij. Soms wisselt die tussendoor. Ik ben meestal de laatste klant. Nu was ik van de week blijkbaar niet de laatste, maar was in zo opgewonden stemming dat ik vroeg of ik kinder kapmantels om mocht. Dat vraag ik wel vaker vind dat altijd wel leuk. Hij vond het prima en vroeg of ik ook in de kinderstoel wilde zitten. Ik zei is goed! Uiteindelijk kwam er een jongen van 18 de kapper binnen hij had na mij een afspraak. Ik was klaar en toen vroeg de kapper of hij ook in de kinderstoel wilde zitten met kinder kapmantels om. Hij vond het wel leuk om een keer te proberen. Ik ben gebleven en vroeg of ik het mocht filmen. Dat vond hij prima. We hebben nu elkaars nummer en sturen elkaar filmpjes en foto’s door van jongens bij de kapper. Hebben meer jongens deze fetisj?

20 jaar
16 dagen geleden

13 Reacties

  • Mijn stiefbroer (19) en ik hebben de zelfde fetisj. Gisteren waren onze ouders niet thuis en hebben we de hele dag met onze kapmantels om gelopen. We kopen ze zelf en verstoppen ze dan. We hebben er bij elkaar wel 20 denk ik. Dus tussendoor wisselde we de kapmantels om. Het was een leuke dag.

    20 jaar
    11 dagen geleden
  • J16@ je mist echt wat zonder kapmantel. Koop of vraag erom. Ik heb er zelf ook een paar. Die doe ik om als ik mij gezicht scheer. Het is wel lekker dat je elke week geschoren wordt. Je kan ook je voetbalbroekje aanhouden toch. Of zeggen dat je zelf naar een kapper gaat.

    20 jaar
    13 dagen geleden
  • Gewoon 1. Meestal gestreept of felrood.

    20 jaar
    14 dagen geleden
  • Ik weet niet anders dan dat me vader mijn haar doet. Tegenwoordig elke zaterdagmiddag na de voetbal met de tondeuse er over en dan douchen. Wij hebben geen kapmantel. Dus zit ik alleen in mijn boxer op de stoel in de keuken. Ik schaam me daar wel een beetje voor omdat dan ook mijn jongere broertje en zusje er bij zijn. Ook begin ik meer lichaamshaar te krijgen. Mijn vader maakt daar opmerkingen over en vraagt of hij dat ook meteen moet scheren. Dat vind ik gênant. Ik wil het wel scheren maar dan zelf, maar als ik van de een op de andere week kaal ben is dat ook gekkig. En ik ik krijg steeds vaker een stijve als ik geschoren word.

    16 jaar
    14 dagen geleden
  • Hoeveel kapmantels krijgen jullie om en wat voor soort?

    20 jaar
    14 dagen geleden
  • #16. Dat is ook erg lekker en mooi. Heerlijk om de stalen tondeusekop omhoog te voelen gaan die korte metten maakt met je haar aan de zijkanten en achterkant zodat je hoofdhuid zeer goed zichtbaar wordt en je weer een onberispelijk net en fris kapsel krijgt. Ik geniet ieder kappersbezoek weer.

    20 jaar
    14 dagen geleden
  • Ik vind het heerlijk als de kapper de eerste aanzet geeft met de tondeuse (zonder kapje), en dat er dan een kaal geschoren streep is en de rest op de grond valt,

    16 jaar
    15 dagen geleden
  • Ik heb ook een kappersfetish. Vooral het haar wassen als je met je hoofd achterover moet liggen en het droogföhnen met hete lucht. Mijn kapster weet hiervan. Ze werkt er aan mee en zet de föhn op de hoogste stand en föhnt mijn haar extra lang. Ze vertelde trouwens dat ze op de kappersopleiding hiervan al gehoord had. Ze krijgen daar een vak met sociale vaardigheden en hoe om te gaan met verschillende soorten klanten. Klanten met een fetish waren daarbij ook aan bod gekomen, ze vond het van mij daarom niet raar. Ik was trouwens wel de eerste klant die vertelde dat hij een fetish heeft. Maar van een aantal andere klanten vermoed ze dat ze ook zoiets hebben.

    18 jaar
    15 dagen geleden
  • Ik heb die niet.

    16 jaar
    15 dagen geleden
  • Ik heb dat ook dus niet zo zeldzaaam deze fetisj.

    20 jaar
    15 dagen geleden
  • Ik ook van dat papieren kraagje en die kapmantel daaromheen het liefst zo strak als mogelijk om me nek.

    20 jaar
    15 dagen geleden
  • Hahaha, die droge reactie, geweldig!

    16 jaar
    16 dagen geleden
  • Maar voor de rest gaat alles goed?

    17 jaar
    16 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten