Skip to content
4 reacties
501 weergaves

kan stinken een ziekte zijn?

Ik val op jongens en ben erg crush op een leuke jongen van 16. Ik weet dat hij iedere morgen doucht en na gym, en andere sporten die hij doet ook. Hij gebruikt een roller onder zijn oksels, spuit eau de toilette, heeft iedere dag schone kleren aan maar hij heeft een altijd een apart zweetgeurtje, de shirts zijn altijd nat in de oksels. Hij vindt het zelf ook niet leuk en hij hoort vaak dat ie stikt. Als we gedoucht hebben dan heeft ie het niet , dan gaan we het doen en dan begint dat al. Ik ben er nu wel aan gewend maar heb het liever niet natuurlijk. Ik zoen wel gewoon met hem en als we seks hebben gaan we ook door. Als ik bij hem slaap en we worden wakker dan is hij klam van het zweet. Dan douchen, dan is het weer weg maar een tijdje later is het er weer. Ik ken hem al vanaf groep 7 maar toen had ie dat nog niet. Toen hij 13 was begon het. Hij eet gewoon, hij is ook slank, gebruikt geen medicijnen, zijn sperma smaakt gewoon. Hebben meer jongens dit en wat kun je er aan doen??? Ik wil mijn vriend graag helpen..... Hij is erg lief, mooi, leuk, veel humor en wil hem gewoon niet kwijt!!!!! Zijn ouders hebben het niet, zijn broer en zus ook niet.....

15 jaar
23 dagen geleden

4 Reacties

  • Roller deodorant is kut, je moet altijd een spuitdeo hebben!

    22 jaar
    23 dagen geleden
  • Beste TS,

    Laat je vriend een deo van Loveli proberen, deze deo's zijn natuurlijk en neutraliseren zweetlucht. Zelf hele goede ervaringen mee aangezien ik dat ook altijd een stinkende zweetlucht had, in andere deo's zit teveel troep en helpen compleet niks.
    Je moet dan de site van Loveli hebben met het roze hartje, probeer het uit en geef even een update na een poosje.

    22 jaar
    23 dagen geleden
  • Het klopt wat J22 zegt. Ik heb ook meer zweetlucht sinds ik in de puberteit zit. Mijn broer van 18 heeft ook zweetplekken, hij heeft daar een speciale spray voor. Syneo5 heet dat.

    15 jaar
    23 dagen geleden
  • Jullie zitten in de puberteit, door de hormonen gaat je zweet sterker ruiken. Trekt weg met leeftijd. Bron: mezelf.

    22 jaar
    23 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten