Skip to content
7 reacties
955 weergaves

Vriend voelen

Ik ben eigenlijk bi alleen mijn mattie weet dat niet. Ik ging bij hem slapen en elke ochtend had hij stijve. Ik voelde een beetje hij deed niks. Maar hij sliep ook nog. Wat denken jullie dat hij het oké vond of hij echt sliep. Hij heeft er nooit wat over gezegt trouwens.

21 jaar
1 maand geleden

7 Reacties

  • Jongen 19@ is dat echt aanranding? En als die persoon er niks van zegt?

    21 jaar
    1 maand geleden
  • Dat is echt niet oké. Je mag nooit ongevraagd aan iemand anders zitten, ook niet als hij/zij slaapt. Dat is aanranding.

    19 jaar
    1 maand geleden
  • Jongen van 21 sliepen jullie bloot of hadden jullie je onderbroek aan en weet je of je vriend ook bi is omdat hij een stijve had of misschien heb hij iedere morgen een stijve net als iedere man ik heb ook smoren een stijve piemeltje en dan trek ik m n eigen af hebben jullie elkaar weleens bloot gezien dat lijkt me wel spannend als je samen op bed ligt

    17 jaar
    1 maand geleden
  • Dat is gewoon aanranding... dat hij sliep, maakt het niet ineens OK ofzo. Zou mooie boel worden wanneer je mensen mag betasten als ze slapen...

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Heb hetzelfde alleen ben ik niet bi maar wel nieuwsgierig, soms maakt hij opmerkingen dat ik te dicht lig maar dan staan we soms samen te plassen en kijkt hij wel denk ik ( zo lijkt het toch) maar is gwn lastig in te schatten over zulke dingen

    18 jaar
    1 maand geleden
  • Dit is echt niet oké laat slapende mensen met rust, je had geen toestemming Dit is aanranding

    19 jaar
    1 maand geleden
  • Dit kan je echt niet maken, dat is aanranding. Je blijft van mensen af als ze slapen of stomdronken zijn of zo. Ze moeten toestemming kunnen geven of kunnen weigeren.

    21 jaar
    1 maand geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten