Skip to content
16 reacties
1355 weergaves

Kale opscheer

Wie van jullie heeft ook een kale hoge opscheer met langere voorkant? Zelf vind ik zo'n kapsel erg mooi, mannelijk en stoer. Wie vind dit ook?

20 jaar
1 maand geleden

16 Reacties

  • Altijd vet mooi en erg sexy. Je moet alleen wel een mannelijke uitstraling, lef en trendy zijn.

    20 jaar
    4 dagen geleden
  • Ben net terug van mijn kapper. Heb toch weer een kale hoge fade genomen met langere voorkant. Ook mijn vrienden laten nu hun haar weer opscheren.

    20 jaar
    5 dagen geleden
  • Ja een hoge kale opscheer is weer erg mooi en trendy. Ook fris met de naderende zomer.

    20 jaar
    6 dagen geleden
  • Ja ik denk dat je prima je eigen haar op kan scheren. Knippen is wat lastig vind ik. Maar als je toch elke week naar de kapper ga dan groeit het snel aan toch? Een eventuele fout kan je zo herstellen. En in het eerste geval een Buzzcut.

    19 jaar
    23 dagen geleden
  • Jij hebt toch een ander kapsel dan ik. Zoals je weet heb ik het zoals aangegeven op het youtube filmpje. Ik ga vandaag weer naar mijn kapper en wil de zijkanten en achterkant hoger kaal laten opscheren tot over mijn kruin. De voorkant blijft langer. Ik denk dat het dan erg moeilijk zal worden om een korte overloop te krijgen. Denk jij dat het zelf knippen dan nog zal lukken?

    20 jaar
    1 maand geleden
  • Nee eens! Een kapsel is een deel van je persoonlijkheid. Wat denk ik zelf ook eerste indruk achterlaat (verzorgd of juist niet).

    Zelf je haar doen is echt super hoor. Zeker met een opscheertje is onderhoud een must. Twee dingen zijn belangrijk: ervaring en goed materiaal. Het gaat zeker de eerste keer niet goed. Probeer bijvoorbeeld met het experimenteren met overlopen, als het niets is scheer je het helemaal kaal op. Het groeit weer aan. Met materiaal heb ik zelf best veel spullen gekocht. Maar dat bespaar ik weer uit met een wekelijks bezoek aan de kapper, ik heb een wahl super taper tondeuse met extra opzetkammen, Andis foilshaver, 360 graden spiegel en haarklemmen gekocht. De bovenkant doe ik niets aan. Alleen de zijkanten doe ik. Door de langere haren bovenop valt dit over het kaal geschoren deel. Wat super mooi valt.

    19 jaar
    1 maand geleden
  • Een kapsel zegt iets over de persoon die het draagt. Jij noemt het kapsel zoals in het filmpje uitgesproken. Ja het is geen kapsel voor grijze muizen maar een kapsel voor jonge mannen die weten wat ze willen.. Overigens erg trendy en erg hot en mannelijk. Overigens vind ik het erg chill dat jij jouw brocolli kapsel zelf bijhoudt door het flink hoog kaal op te scheren. Hoe doe je dat op een goede manier? Zelf overweeg ik een balding clipper te kopen en het bij mijzelf te doen. Ben alleen bang dat het niet mooi wordt. Graag reactie.

    20 jaar
    1 maand geleden
  • Toffe kapsels! Ik twijfel alleen of het me zal staan zo’n uitgesproken kapsel. Miss in de zomervakantie maar doen.

    19 jaar
    1 maand geleden
  • Zie Youtube zoeken op EZ blades. High fade with beard. Het haar aan de voorkant is bij mij wel wat langer gelaten. Overigens lijk best wel op deze jonge man. Laat even weten hoe je het vind.

    20 jaar
    1 maand geleden
  • Mooi!!!!!

    20 jaar
    1 maand geleden
  • @j20 klinkt wel heel tof. Alleen bijna in het in combinatie met heel lang haar boven moeilijk voor te stellen. Heb ik ook nog niet op straat gezien. Welke zoektermen op Google komen het meeste overeen. Misschien wil ik het ook wel nemen als alfwisseling op mijn broccoli kapsel

    19 jaar
    1 maand geleden
  • Inderdaad in een een beweging kaal opgeschoren tot op de bovenkant van mijn hoofd waarbij de overloop of vervaging op of net voorbij mijn kruin ligt en ver boven mijn oren. Dan wordt mijn haar bovenop geleidelijk naar voren toe langer opgeknipt. Rondom volledig kaal. Het is absoluut geen bloempotkapsel maar een sexy, uitdagend en mannelijk kapsel wat mij (zegt iedereen) erg goed staat. Het is afgeleid van een Amerikaans marinekapsel, maar dan met een langere voorkant.

    20 jaar
    1 maand geleden
  • @ts. Wat moet ik me dan voorstellen bij jouw kapsel? Is dit van het begin tot aan de uiteinde van de rand van je schedel in een beweging helemaal kaal geschoren? Of heb je een vervaging hierin? Is het dan niet een soort van bloempot?

    19 jaar
    1 maand geleden
  • Ik vind korte kapsels bij mijzelf het leukste staan. Al veel modellen geprobeerd. Zelf wissel ik de laatsten paar jaren tussen een slick back met taper opscheer naar een Buzzcut in de zomer. Waar voor het laatste dus al mijn gespaarde haren weg worden geschoren tot stoppels. Maar ik weet niet of ik weer kaal wil deze zomer. Ik heb nu namelijk een broccoli kapsel waarbij ik inderdaad krullen bovenop heb en mijn zijkanten geschoren zijn. Ik vind dit kapsel oprecht heel chill. Door de krul lijkt het niet snel lang. Het opgeschoren deel was met een mooie overloop door de kapper. Maar scheer ik inmiddels tot heel hoog in een stand kaal. Daardoor kan ik het zelf makkelijk bijhouden, ik ben al twee maanden niet bij de kapper geweest.

    19 jaar
    1 maand geleden
  • Dat echt kale op de zijkant maakt soms echt een heel komisch lang hoofd het is niet voor iedereen neem dat wel mee in overweging

    19 jaar
    1 maand geleden
  • Je bedoelt een broccoli kapsel? Rondom kaal en bovenop halflange krullen? Dat heeft langzamerhand zowat iedereen toch? Je ziet haast niets anders meer. Nouja, bij de jongens uiteraard. Ja mooi.

    22 jaar
    1 maand geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten