Skip to content
17 reacties
2631 weergaves

Penis zichtbaar in fietsbroek

Ik heb een dure strakke zwarte lycra fietsbroek met zeem erin. Als de zon schijnt dan schijnt de broek best wel door. Het zeem is vrij kort aan de voorkant waardoor mijn penis erboven uit komt. Deze is dan echt heel goed zichtbaar zeker als ik wat meer rechtop zit. Ook krijg ik vaak een stijve tijdens het fietsen en dan zie je hem nog een stuk beter door de stof heen. Wat vinden jullie hiervan? Maar gelijk een andere fietsbroek kopen?

18 jaar
2 maanden geleden

17 Reacties

  • Als je echt door de stof kan kijken lijkt je fietsbroek ofwat klein of stilaan wat versleten door de vele wasbeurten misschien? Ik draag steeds - ja tegen alle adviezen in - steeds een naadloze onderbroek. Nu die zullen ook wel eens versleten geraken en dan heb ik ook een probleem, want ik vind deze niet meer nieuw in de winkel.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik ben een ander meisje van 17. Ik ben het helemaal met jou eens. Ik zie graag meerdere jongens zoals TS@18. Het valt mij op dat sommige jongens schaamte of zoiets hebben over hoe ze er uitzien. Dat is nergens voor nodig. Jongens zijn mooi om naar te kijken.

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • J18. Ik vind dat juist heel mooi. Ik word alleen al bij de gedachte blij van verlangen. Jongens zoals jij zijn mijn superhelden!

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • Plasgaatje heette het toen je 7 was TS. Zit je voorhuid dan niet voor je spuitgaatje? Of heb je altijd een stijve? Die paddestoel zie je bij iedere jongen die groot geschapen is in zijn fietsbroek zitten. En natuurlijk kijken we daar naar, jullie toch ook naar ons. Dat stijf worden krijg je vanzelf beter onder controle als je ouder wordt en probeer eens er zelf minder op te letten. Als ik er de hele tijd op let hoe mijn slipje heen en weer schuift als ik fiets dan wordt dat natuurlijk ook nat. Voor een keer wel lekker, maar niet altijd.

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Lastig onderwerp.
    Ook ik ben wielrenster en dus bekent met die kleding,toegeven dat ik alles voor wat kleding betreft al een uitgeprobeerd heb,niet zelden werd ik van een verkeerde zeem kletsnat van het schuren over het zadel juist daarom is het belangrijk dat je er een goed gevoel bij hebt.
    Ik wil een tip meegeven,koop om te beginnen een zwarte broek!,

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Helemaal accepteren geen gedoe geen ge emmer gewoon fietsen en niemand die je er op aan spreekt of je moet het tegen een fietsmaatje zeggen, iedereen die fietst heeftvdat ik heb afgelopen weekend 240 km gefietst in een groepje van 14 man en iedereen had wel op een of ander moment een opstandige paal in het vooronder dus niet klagen is gewoon een normaal/ gezond iets. Het werkt!

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Jongen18. Ik heb precies hetzelfde. Ik heb niet een hele grote lul, dus dat valt wel wat mee. Maar wel krijg ik, als ik een stijve krijg, dat mijn voorhuid zich terugtrekt en dat de vorm van mijn eikel met de rand van mijn eikel in mijn broekje zichtbaar wordt. Ook heb ik vrij grote en hangende kloten, zodat ook mijn zak en mijn kloten zich duidelijk zichtbaar aftekenen in mijn broekje. Ik heb hier overigens geen moeite mee. Ik denk, wij zijn nou eenmaal jongens en dat hoort erbij.

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • Wat was de originele prijs? 50 euro voor een fietsbroek is eigenlijk aan de goedkope kant. Een goede fietsbroek zit met gemak op het dubbele. Dat je penis enigszins zichtbaar is hoort er een beetje bij, maar niet zo goed als jij beschrijft. Ik zou dan toch een andere fietsbroek kopen.

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • @jongen 16 het is een kort herenmodel dat ik einde jaar in de sale heb gekocht voor ongeveer 50,- dus geen broek van een tientje. Hij zit aan de voorkant ook wat strakker waardoor de stof al wat uitrekt. En dan met zonlicht erop...Misschien een productiefout?

    Ja meisje klopt bij iedereen zie je dat. Maar als hij stijf is trekt mijn voorhuid naar achteren en is mijn eikel net een dikke paddestoel. Als ik dan naar beneden kijk tijdens het fietsen dan zie ik gewoon een roze eikel door mijn broek. Ik zie zelfs mijn plasgaatje dan vrij duidelijk. En ik heb het helaas niet altijd onder controle...

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Dat hoort er wel n beetje bij,volgens mij is daar weinig aan te doen.
    In een trainingsbroek is het ook vaak zichtbaar

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • Nou echt geen nieuwe kopen, dat hoort er nou eenmaal bij. Lekker geilen en een stijve krijgen, hebben de andere jongens wat te zien.

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik zou denk ik een andere fietsbroek kopen als hij doorschijnt. Mijn fietsbroeken schijnen niet door als de zon erop staat. Je hebt het over een dure fietsbroek. Wat heb je ervoor betaald dan? Een goede (duurdere) broek hoort niet door te schijnen. Ik draag zelf meestal een snelpak als ik 's zomers fiets. Dat is een pakje waarbij broek en shirt aan elkaar vast zitten. Het is normaal dat je je penis daarin ziet zitten hoor. De zeem hoort ook alleen onder je zitvlak te zitten en is er niet om je penis te verbergen.
    Ik krijg zelden een stijve tijdens het fietsen hoor. Ik ben vooral bezig met mijn training dan. ;-)

    16 jaar
    2 maanden geleden
  • @j.18,zou het dankunnen zijn dat je een dames fiets/wierennerbroek hebt die zeem is anders gevormd dan voor mannen omdat voor mannen de zeem van voor hoger is,vaak is dit gedeelde van badstof.

    16 jaar
    2 maanden geleden
  • Is toch bij iedere jongen/man bij iedere fietsbroek. Je piemel hoort daarin toch omhoog te zitten. Gewoon doorfietsen en aan wat anders denken dan krijg je niet steeds een stijve.

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Dat probleem heb ik ook met mijn kickbocks shorts dat mijn lul te lang is en dat het boven uitsteek
    Ik draag dan soms zo’n jockstrap met een cup of ik doe mijn lul naar rechts of naar beneden maar dan kan je lul ook eruit als je hem naar beneden doet dat heb ik soms

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • Waarom zou je dat doen, ben je bang dat je daar opmerkingen over krijgt, wie die opmerkingen maakt komt waarschijnlijk zelf iets tekort, gewoon aandoen en genieten van je fietstocht. Niet zeuren maar fietsen

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • ALs je dit niet erg vind, gewoon zo laten. Als je het liever niet wilt, is een ander broekje de enige oplossing

    16 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten