Skip to content
21 reacties
2419 weergaves

Een bal

Volgende week wordt ik geopereerd aan een niet ingedaalde bal . Ben erg zenuwachtig hiervoor zijn er jongens die hier ook aan zijn geholpen?

15 jaar
3 maanden geleden

21 Reacties

  • Alles lijkt goed en de eerste keer klaar komen was lekker , kwam waarschijnlijk ook omdat het al een week geleden was. Lijkt mooi 2 ballen in mijn zak . Gaan sperma niet onderzoeken , ars zei dat het weinig invloed had . En de smaak heb ik niet getest ha ha.

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik ben benieuwd naar de ervaringen van TS. Hebben ze iets gezegd over het functioneren van de bal die eerst niet in je zak zat. Ik kan mij voorstellen dat als hij redelijk dezelfde grootte heeft als je andere bal de ontwikkelingen en functioneren al normaal was en je beide ballen dus al zaad maken. Gaan ze je sperma nog testen of hebben ze dit al gedaan?

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • Hoe was eerste keer terug komen? Meer of andere samenstelling? ... Je schaamt je gelukkig precies niet voor je moeder. Heb je al een grote?

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Gistermiddag samen met mijn moeder even gekeken ziet er goed uit . Paar hechtingen in mijn bal . Scheer altijd mijn schaamhaar staat netjes en doen bijna alles jongens bij voetbal .
    Vanavond denk ik maar keer aftrekken benieuwd of dit ook anders voelt met 2 ballen ha ha.

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • Vond dat op 14j ook maar vreemd dat mijn ouders tijdens onderzoek konden zien. Hoe vond je dat ondertussen TS? Of bij je operatie van verpleging of dokters, werd je geschoren?

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Snap dat je het spannend vindt ts, maar het zijn je ouders maar. Die hebben hem al wel vaker gezien!

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Ben ook benieuwd naar mijn eerste zaadlozing na de operatie, De chirurg zei dat de bal groter was dan hij had verwacht .morgen gaat een van mijn ouders ff bij de wond kijken en eventueel helpen bij douchen. Weet nog niet wie , beide hebben mijn piemel al jaren niet meer gezien . Toch beetje spannend.

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • Fijn dat het goed is gegaan!

    14 jaar
    3 maanden geleden
  • Ts hier . Ben weer thuis gekomen, moest tocht 1 nachtje blijven . Operatie goed gegaan maar kleine infectie dus voor de zekerheid.
    Ben benieuwd hoe het eruit ziet zaterdag mag ik douchen en zal ik kijken.
    Moest na Operatie ook wachten op eerste urine .
    Had iets om mijn piemel zodat ik het kon laten lopen. Groetjes mark.

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • Hoe is het gegaan TS? Heb je veel pijn?

    14 jaar
    3 maanden geleden
  • Hallo Ts .was het vandaag je.operatie. wil je vertellen hoe het is verlopen ?

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • Mag ik je schaamhaar schereen

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Heb je al sperma met een testikel krijg misschien wel eenstijve lul als ze je schaamhaar gaan scheren of doe je zelf je eigen scherenvoor je geopereerd wordt

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • Mijn ballen zijn nog gegroeid na mijn 15j, maar ik was pas met 14 in puberteit. @J15 wanneer begon jij haartjes te krijgen en te groeien? Succes woensdag en we horen hier graag hoe het ging.

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Voel inderdaad de bal in bij mijn lies zitten .
    Ik hoop dat hij een redelijk formaat heeft want mijn linkerbal is behoorlijk groot .of gaat de bal nog groeien omdat ik nog in pubertijd ben?
    Sperma hen ik wel en mijn schaamhaar scheerde ik toch al . Mijn moeder gaat van de week mee.

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik had met mijn geboorte al een niet in gedaalde bal, zelf kwam ik er op de basisschool achter toen ik aan m’n ballen voelde.ik voelde een bal en had een bult op mijn lies. Maar hier heb ik nooit iets van gemerkt qua pijn. En op de middelbare toen ik 12/13 was kreeg ik ineens op een random schooldag erg pijn. Na een aantal onderzoeken in het ziekenhuis van Nijmegen bleek dus dat mijn bal niet goed zat en hiervoor ben ik geopereerd. Ik werd onder narcose gebracht en toen ik wakker werd was alles klaar alleen de hechtingen lieten nogal snel los en het bloedde veel maar pijn.deed het niet niks om je voor te schamen of wat dan ook. Na 2 dagen zit de hechting beter vast en moet je nog een lange tijd gaan rusten maar het is zo voorbij. Succes ermee

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • k vraag me af: heb je dan sperma met 1 bal of niet?

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Ja toen ik een jaar of 7 was

    12 jaar
    3 maanden geleden
  • Het is te begrijpen dat je erg opziet tegen de operatie. Als ik het zo lees dan stelt die operatie niet veel voor. Ze maken een klein sneetje in je lies en in je balzak. De bal wordt omlaag gebracht via het eerste sneetje en via het tweede sneetje vastgezet zodat hij niet terug kan gaan.
    Je bent 15 en in het ziekenhuis begrijpen ze heel goed dat jij er erg tegen opziet. Daarom gaan ze heel aardig voor je zijn en je op je gemak stellen. Als je daar eenmaal bent dan is je stress weg. Het ergste is het er tegen op zien.
    Het blijft niet leuk natuurlijk, maar het zal zeker allemaal goed gaan en dan ben jij van je probleem af.

    Veel sterkte en snelle beterschap!

    23 jaar
    3 maanden geleden
  • Ben daar ook aan geopereerd vroeger. Viel wel mee maar beetje awkward al die mensen beneden bezig. Schaamhaar volledig weggeschoren. Controles op voorhand en achteraf. Vorig jaar nog bij medisch onderzoek omdat ze dat in dossier zagen wilden ze de ballen opnieuw voelen.

    19 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten