Skip to content
6 reacties
2130 weergaves

Klaarkomen in privé zwembad van beste vriend

Laatst was ik bij mijn beste vriend gaan zwemmen samen met hem en zijn vriendin. Ik vind zijn vriendin best wel leuk eig. Toen ik en mijn beste vriend een beetje met haar aan het spelen waren merkte ik dat ik een stijve kreeg. Mijn vriend zag het en besloot even wat rustiger aan te doen. Kort daarna ging zijn vriendin uit het zwembad sinds dat ze moest plassen. Toen ze uit het zwembad ging en haar mooie reet in een strakke string zag, kwam ik direct klaar langs mijn vriend. Mijn vriend zag het en begon te lachen. Op dat moment kwam zijn moeder ook binnen met de vraag of ik nog iets wou drinken. Gelukkig vroeg zijn moeder niet om waarom mijn beste vriend zo aan het lachen was.

Mijn vraag is daarom ook hoe ik dit netjes aan mijn vriend uitleg dat dit gewoon een ongelukje was en ik gewoon geil werd van zijn vriendin en niets meer dan dat. Overigens doet mijn vriend hier denk ik niet moeilijk over sinds dat hij vaker seksuele dingen doet in het bijzijn van mij. Bijv. een keer samen aftrekken, vroeger toen hij nog geen vriendin had gingen we ook altijd op zijn trampoline een soort sex standjes uitproberen, enz.

Bedankt voor het lezen! Alle hulp is welkom!!

16 jaar
3 maanden geleden

6 Reacties

  • Meisje van 16j voor meisjes is het lichtjes anders om klaar te komen in het water In het water wort sperma wolachtig van vorm En ga overal aan kleven Ik zou in dat zwembad niet graag zwemmen

    13 jaar
    3 maanden geleden
  • de volgende stap is natuurlijk een trio :p en dan hopen dat de vriendschap ook blijft

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • bij vriendinnen in een jacuzzi een keer klaargekomen door de bubbels en hun vonden dat niet erg.

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Wat voor mooie wereld zouden we hebben wanneer iedereen zo open en eerlijk met elkaar omging...

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Topic starter hier.

    Heb zojuist telefonisch contact met hem gehad. En hij zij dat hij het totaal geen probleem vindt sinds dat die het niet erg vindt als ik meegeniet van zijn relatie, zolang het maar respectvol naar haar blijft. Ik heb ook uitgelegd aan hem dat ik zijn vriendin best wel aardig vind en daarover zij hij dat hij het geen probleem vindt. Hij zou ook vaker ervoor regelen dat we met z’n 3 leuke activiteiten gaan doen. Zoals een dagje naar de Efteling. Hij vindt alles goed zolang zijn vriendin het goed vindt.

    Hij heeft dit trouwens ook aan zijn vriendin verteld en zijn vriendin moest er ook wel omlachen en snapte helemaal dat een jongen nou eenmaal eens geil is en dan klaarkomt. Ik ben zeer tevreden hoe het is verlopen en hoe open zijn vriendin is. Volgens mijn vriend vindt zij het geen probleem als ik wel eens klaarkom als zij er is. Ik ben blij dat zijn vriendin er begrip voor heeft en ik denk dat door deze openheid we met z’n tweeën van haar kunnen genieten.

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Lijkt me een hele mooie vriendschap wat jullie hebben. Je vriend is een ruimdenkende gozer. Anderen zouden voor minder jaloers worden. Ik zou geen verdere uitleg verspillen aan jouw 'ongelukje'. Jullie lijken me twee close vrienden die mekaar perfect begrijpen ook zonder woorden.

    22 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten