Skip to content
74 reacties
7144 weergaves

slipje

Hallo
Ik heb eeb vraagje zijn er nog veel jongens onder jullie die slipjes dragen? Ik draag het zelf graag maar durf het niet zelf te kopen en weet ook niet waar. Waar kan ik dit doen en dragen jullie het nog?

15 jaar
3 maanden geleden

74 Reacties

  • @j19, ik draag hemden van Beeren, die zitten echt fijn. Ik draag ze gewoon met voetbal en dagelijks onder m'n gewone kleding

    20 jaar
    26 dagen geleden
  • J20, wat voor hemden draag je dan ook? Ook van ck, en gewoon onder je kleding ook met voetbal?
    Ik wil miss paar van die geribbelde hemden kopen voor onder kleding, met festivals zie je die nu ook veel onder die open blousen

    19 jaar
    26 dagen geleden
  • @j19, ik draag naast m'n slips van Nike ook nog strakke boxers van CK. Ik draag zelf in de winter altijd wel hemden, in de zomer als het warm is draag ik ze nooit.

    20 jaar
    27 dagen geleden
  • J20, zoals ik al eerder zei ben ik sinds een paar weken helemaal weg van de slip. Heb ze in zwart en wit van ck, geen andere kleuren. Draag nu eigenlijk alleen nog maar slips, maar heb ook nog wel strakke boxers van ck. Jij dan? Hemden zag ik voorheen dus helemaal niet meer in het team en ineens dus een aantal die een hemdje onder hun shirt gingen dragen. Draag jij ook een hemd?

    19 jaar
    28 dagen geleden
  • @J19, hemden zie ik eigenlijk altijd wel. Tot nu toe zijn we nog met 2 die slips dragen. Zie wel of het er meer worden of niet.

    Welke kleuren draag je en draag je ook wel eens wat anders dan slips?

    20 jaar
    29 dagen geleden
  • Nee @j20, bij mij nog steeds geen anderen die een slip aan doen. Ben benieuwd of er nu bij jou nog meer een slip aan gaan doen, omdat ze er toch nieuwsgierig naar zijn. Het boeit mij in ieder geval niet meer in de kleedkamer dat is als enige een slip aan heb, zit gewoon heel chill. Wat mij wel opvalt de laatste tijd is dat er ineens een paar gasten een hemdje aan hebben, is dat weer in aan het worden?

    19 jaar
    1 maand geleden
  • Ha j19, ik heb vandaag met de wedstrijd weer een slip aan gehad. Reacties komen er niet echt meer op, al vroeg er vandaag wel een wat er toch zo fijn aan is. Die ene teamgenoot draagt ze nu ook regelmatig met voetbal. Weet jij al meer mensen die ze dragen? Bijvoorbeeld een teamgenoot?

    20 jaar
    1 maand geleden
  • @j20 ga je deze week weer met voetbal je slips aan doen? Laat he weten of je nog reacties hebt gehad en of je teamgenoot nu ook elke keer een slip aan doet bij voetbal (en miss nog wel meer in hef team)?

    19 jaar
    1 maand geleden
  • Zelf draag ik nu sinds 2 jaar weer slips. Daarvoor heb ik altijd boxers gedragen, maar ik m'n vriendin wilde me graag eens in een slip zien. Dus heb ik een paar weken later als verrassing voor haar een slip van CK aangetrokken. Ze vond het echt mooi staan, maar ik vond het in het begin wat onwennig staan en voelen. Maar na een paar keer zat het eigenlijk heel lekker. Nu draag ik ongeveer 50/50 slips en boxers. Echt iedere jongen en man zou minimaal 1 slip moeten hebben!

    23 jaar
    1 maand geleden
  • Mijn vriendje (15) draagt gelukkig altijd slips. Ik vind dat mooi om te zien en hij vindt die slips heerlijk om te dragen. Mijn vriendje heeft als jongen een vrij grote zak en onderin zijn zak heeft hij behoorlijk grote kloten hangen. Hij vindt dat zijn zak beter wordt ondersteund door een slipje. Hij zegt het zelf zo: het voelt alsof een onzichtbare hand heel zachtjes zijn zak en kloten ondersteunt en dat vindt hij heerlijk.

    17 jaar
    1 maand geleden
  • Mijn vriendje (15) draagt gelukkig altijd slips. Ik vind dat mooi om te zien en hij vindt die slips heerlijk om te dragen. Mijn vriendje heeft als jongen een vrij grote zak en onderin zijn zak heeft hij behoorlijk grote kloten hangen. Hij vindt dat zijn zak beter wordt ondersteund door een slipje. Hij zegt het zelf zo: het voelt alsof een onzichtbare hand heel zachtjes zijn zak en kloten ondersteunt en dat vindt hij heerlijk.

    17 jaar
    1 maand geleden
  • Jammer J19, wie weet komt er nog wel een keer teamgenoot die ze draagt. M'n teamgenoot hsd net als jij ook een slip van ck. Die zag er ook mooi uit, maar lijkt me voor wat krapper dan nike... Ik laat het nu eerst bij de slips die ik heb, maar als ik nieuwe onderbroeken nodig heb koop ik nasst boxers ook zeker nog een setje slips! Ik ben ze in eerste instantie gaan proberen omdat ik van die pantalonbroeken heb waar boxers in opkropen en heel erg lijnen gaf....

    20 jaar
    1 maand geleden
  • Wauw nice j20! Ik heb nog geen teamgenoot die ook een slip is gaan dragen. Welke slip had hij dan? Ga jij er nu ook meer bijkopen? Ik heb dus die van ck, zitten ook heel lekker! Voor welke broeken had jij de slips eigenlijk in eerste instanties gekocht?

    19 jaar
    1 maand geleden
  • @j19, de ondersteuning is echt top ja. Je bent echt veel vrijer met het bewegen. Dus ja, ik ga ze zeker vaken dragen met voetbal. Heb er trouwens vandaag met de wedstrijd nog een gedragen! De vragende blikken waren allemaal verdwenen, niemand die er meer naar omkeek.

    En tot m'n verbazing was ik niet de enige die in een slip stond. Die teamgenoot waar ik het over had droeg nu ook een slip! Toen ik het er even met hem over had bleek hij ze al een jaar te dragen, maar durfde hij het niet met voetbal. Nu hij wist dat ik ze ook draag durfde hij ook. Hij zei ook dat ze veel fijner zitten, omdat je geen last hebt van de pijpen en alles goed ondersteund wordt zonder dat het knelt.

    Mochten er jongens zijn die over een slip twijfelen, ik zeg gewoon eens proberen!

    20 jaar
    1 maand geleden
  • Ha j20, tof dat je meteen slip hebt geprobeerd bij voetbal! Zei toch, zit echt heel fijn met sporten. Je voelt idd de ondersteuning en de vrijheid met dragen van je slip. Ga je nu vaker met voetbal dragen? Hopelijk gaan er miss wel meer slip dragen in de kleedkamer, ik hoop daar bij mij stiekem ook nog op.. ben je niet de enige. Maar zolang ik er niks meer over hoor is het prima toch?

    19 jaar
    1 maand geleden
  • @j19, ik heb met trainen een slip aan gehad en na het douchen ook weer een slip aangetrokken. Het zat tijdens het voetballen echt lekker, de ondersteuning is echt chill! Ik ben nogal fors geschapen slap en dit is echt veel beter.

    Er waren wel een paar vragende blikken, maar geen negatieve opmerkingen. 1 teamgenoot vroeg zelfs of ik ze al lang droeg en wat er zo fijn aan is.

    20 jaar
    1 maand geleden
  • @j20. Ik kreeg in het begin wel wat rare blikken en opmerkingen als ballenknijper, maar verder viel het mee. 2e keer zeiden ze er niks meer van. Vii ik nd het zo chill met sporten dat ik mij daar wel overheen kon zetten, laat maar weten of je het aandurft! Welke broeken heb jij dat je de slips hebt gekocht dan?

    19 jaar
    1 maand geleden
  • @J19, als ik moet omkleden ergens heb ik eigenlijk altijd een boxer aan. Stoer van je dat je ze gewoon met voetbal draagt, zonder dat er meer zijn!

    Ik moet vanavond trainen, dus ik zal je advies eens proberen. Het lijkt me inderdaad chill met voetbal, omdat het veel meer ondersteynt. Ik ben wel benieuwd of er positief of negatieve reacties op gaan komen, of geen natuurlijk...

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Ha j20, nice dat je slips hebt geprobeerd! Ik zou zeggen probeer ze eens bij voetbal! Ik ben sinds paar weken dus dat gaan doen en zit zo chill! Wel de enige ook die slips draagt (zie ze verder ook nergens bij jongens van mijn leeftijd). Draag jij ze verder nog tijdens omkleden ofso dat mensen weten van je slips? Zoals ik al eerder zei ben ik nu wel over dat punt heen en draag nu eigenlijk bijna alleen nog maar slips ipv strakke boxers

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • Ha j19, ik heb slips van Nike. Ik draag ze nu denk ik iets langer dan een half jaar ofzo. Omdat de pijpen van m'n boxers steeds omhoog kropen (wat niet lekker zat in die broeken) en je bij de benen heel erg de lijnen zag zitten, leken slips me een goede oplossing. Die hebben geen pijpen, dus kruipt er niks op en omdat ze dus om je billen zitten zie je ook geen lijnen

    20 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten