Skip to content
7 reacties
729 weergaves

Lengte

Hoelang is die van jullie? Die van mij is 5,5/6 slap en rond de 7/8 stijf. Ben hier erg onzeker over. Heb die van 1 jongen gezien, broertje van een vriend. Die is daar erg makkelijk in. En die was ong even groot als die van mij. Ik was 12 en hij 10. Dus dat geeft ook niet heel veel zekerheid.

12 jaar
4 maanden geleden

7 Reacties

  • TS hier, bedankt voor de reacties! Ik spuit zelf nog niet, maar wil dat wel gaan proberen misschien. Hebben jullie daar nog tips over?

    12 jaar
    4 maanden geleden
  • Gemiddeld is een penis 16 tot 17 cm rond de leeftijd 15 / 16 jaar. Mijne is in erectie 20 cm lang en 6 cm dik, maar dat geeft vaak ook problemen als een meisje met mij wil vrijen.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Toen ik 11 was, was mijn pik 8cm stijf. En die van mn halfbroer van toen 12 was die maar 6cm. Maar nu ben ik 19 en heb ik 14cm stijf terwijl hij 20 jaar is en 19cm stijf heeft. Dus kan nog alle kanten op. Belangrijkste is gewoon dat die werkt inderdaad. Maar ben soms wel een klein beetje jaloers hoor.

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • Aan jouw leeftijd was de mijne zoals die nu voor jou.
    Vanaf mijn dertiende is hij pas echt beginnen groeien. Nu is hij ongeveer 9 à 10 slap en 14 stijf.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Je hoefd je nergens zorgen over te maken. Je zit in de puberteit. Dat ding in je broek gaat nog wel groeien.

    Ik zelf had dit ook mijn stem werdt pas zwaarder op me 14/15de en daarbeneden begon toen ook pas rond die leeftijd te groeien.

    Is volkomen normaal. So no worries.

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • Je bent twaalf, toen ik dertien was was in ongeveer even groot... Nu ben ik wat doorgegroeid naar slap 12 cm en stijf 16. Maar jouwe gaat nog groeien.

    En wat boeit het? De lengte cultuur is echt f*ched op. Zolang je sperma produceert om een kind te verwekken (wat je sws gaat krijgen) komt het goed.
    En als een meisje je niet leuk vindt erdoor was het sws een som meisje.

    Komt erop neer, een echte leuke meid (of jongen) boeit de lente van jouw lul niet. Die houdt ervan jouw karakter is, niet hoe groot je daar beneden hebt hangen.

    15 jaar
    4 maanden geleden
  • @j12 heb je al schaamhaar en sperma?

    14 jaar
    4 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten