Skip to content
5 reacties
842 weergaves

inspiratie

Goede dag ik vind het erg leuk om met mijzelf te spelen maar ik ben geen inspiratie meer wat betreft het spelen met mijn staaf nou vroeg ik mij af hebben jullie nog dingen die leuk zijn om te doen of een challence al vast bedankt voor de ideeën

23 jaar
5 maanden geleden

5 Reacties

  • Met zonnecrème je toompje insmeren en zachtjes erover heen wrijven.
    Als je stijve eikel nog bedekt is met voorhuid je eikel door je voorhuid heen masseren.
    Een nauw aansluitende boxershort aantrekken en je staaf strelen door erover te glijden met twee vingers links en rechts van je staaf.
    Niet aan je stijve noch aan je eikel komen maar zachtjes je ballen kneden.

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • Misschien een idee om eens iemand anders erin te betrekken, je bent per slot al 23!

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik speel elke dag met mezelf en het verveelt nooit. Als je het alleen maar in je kamer in je bed doet wordt het inderdaad saai. Ik probeer van alle gekke, spannende, geile plekken uit. Binnen en buitenshuis. Ook plekken dat er een kans is dat ik betrapt kan worden. En dan natuurlijk wel zorgen dat het niet gebeurt, dat maakt het ook weer spannend. En overal kijk ik wel of er iets is wat ik eventueel als hulpmiddel kan gebruiken, om bv mijn stijve langs te schuren, of in te douwen. @TS, waar deed je het tot nu toe, heb je wel eens wat spannends geprobeerd? Er is zowel leuks te doen binnen/buiten, dat ik me met aftrekken geen dag verveel. Nu wonen wij ook buitenaf, dat is misschien ook wat makkelijker. Laat maar weten als je nog meer inspiratie nodig hebt.

    14 jaar
    5 maanden geleden
  • Samen met een vriend/vriendin rukken en pijpen, of heb je dat al gedaan? Er zijn zoveel mogelijkheden en had van iemand die 23 is toch wel verwacht dat die al e.e.a. had meegemaakt.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Probeer misschien wat meer met je ballen te spelen kan soms wel geil zijn

    22 jaar
    5 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten