Skip to content
7 reacties
1881 weergaves

Gluren bij de buren

K heb een buurjongen die 1 jaar jongen is dan ik en k vind t af en toe wel leuk en spannend om naar zijn kamer te kijken als hij aan het douchen is of net klaar is. K doe dit al een tijdje k heb een keer zijn billen gezien en hem een keer ruk bewegingen onder de dekens zien maken helaas niet meer;) K heb 2 vragen 1. Zou jij het erg vinden als er leeftijdsgenoten naar je kijken?(bloot of mastruberend) 2. Gluur je ook wel eens en wat heb je dan gezien? (graag leeftijd van persoon)

16 jaar
5 maanden geleden

7 Reacties

  • 1) Ik zou het niet erg vinden als iemand naar mij gluurt. Sterker nog: ik doe vaak mijn best zodat het juist gebeurt haha.
    2) ja dat doe ik ook. en ik vind dat als je gewoon op straat loopt of in je eigen kamer bent en je ziet wat dat het moet kunnen, dan moet die persoon maar het gordijn dicht doen. Ik sport 2 x in de week en nu het donker is fiets ik een beetje om, dan rijdt ik door straten waar de badkamer aan de voorkant is en dan zie je af en toe best wat door de ramen van de badkamer (en soms ook sslaapkamer).

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik liep altijd niets vermoeden na het douchen naakt mijn kamer in. Ook slaap ik altijd in boxer. Niets vermoedend kleden ik me in me kamer toen aan. Ik wist wel dat mijn gordijnen open waren (omdat ik dan lekkerder slaap), maar nooit bij stil gestaan dat menen mij zagen. Ik werd zo’n zes jaar geleden door mijn toen 16 jarige buurmeisje en ook klasgenoot hierop aangesproken. Ik schaamde me kapot, maar ze vond het schattig. En ik had al lang een oogje op haar dus hadden we een relatie.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik ben een keer begluurd toen ik naakt op mijn kamer was. Ik kleedde me om en heb er niet aan gedacht dat de gordijnen open waren. Mijn buurmeisje zag het kennelijk en sprak mij een week later erop aan. Ik was toen 20 en zij 16 of 17. Ach ja, het gebeurt wel eens... ik heb haar helaas nooit kunnen betrappen terwijl zij naakt op haar kamer was haha.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Gluren is zeker niet goed. Waarom vraag je hem niet om een keer samen te experimenteren of zo? Jullie zijn ongeveer even oud. Gewoon zeggen dat je hem een enkele keer hebt gezien en daardoor heel nieuwsgierig geworden bent

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik zou niet gluren als ik jou was hoor. Je kan het denk ik het beste gewoon vragen. Als hij het merkt kan hij erg boos worden.

    14 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik laat wel eens de hond uit als het donker is. Dan zie je wel eens licht in een badkamer branden en de mensen hebben niet door dat je dan veel kan zien door die matte folie die op de ruit zit. Dan zie je wel eens leuke plaatjes. Wel vaag maar herkenbaar.

    17 jaar
    5 maanden geleden
  • Kan niet gluren want woon in een vrijstaand huis , die alleen een flink eind van elkaar staan. Maar gluren zou ik nooit doen, en zou ook niet graag begluurd willen worden. Maar hoe dicht bij woont hij dan, dat je op zijn kamer kunt kijken. Heeft hij dan als hij op bed ligt geen gordijnen dicht.? Op zijn kamer douchen lijkt me vreemd, de meeste badkamers zijn van buiten af niet te zien. Maar, neem aan dat je het gezien hebt. Maar kun je niet gewoon contact met hem maken. Jullie zijn buurjongens en bijna even oud. Wat is het probleem. Gluren hoort niet vind ik, maar heb geen buurjongen en ook geen buurmeisje van mijn leeftijd. Maar zou er mee stoppen, wat bereik je hier mee.? Zou het zelf dus nooit doen.

    17 jaar
    5 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten