Skip to content
18 reacties
3554 weergaves

iemand bezig gezien

Goede dag ik vroeg me af of jullie wel eens iemand hebben zien mastruberen zo ja wat dacht je op dat moment ik ben laatst tijden het mountainbiken een man naakt bezig gezien en ergens houdt het me bezig en heb ik vooral de vraag in me hoofd wat als ik terug gefietst was hoe zou die man reageren? Ben wel benieuwd

23 jaar
5 maanden geleden

18 Reacties

  • @j19 Ook op een (officieel) naaktstrand is zichtbaar masturberen niet de bedoeling en reden om iemand te (laten) verwijderen. Dat soort gedrag bezorgt naaktrecreatie ook nog eens een slechte naam en daar zitten we helemaal niet op te wachten.

    17 jaar
    5 maanden geleden
  • Jongen van 19, je snapt werkelijk niet wat naturisme is en toegegeven, op onze stranden lopen nogal wat randfiguren die zich zonodig meest aan vrouwen moeten presenteren waar helemaal niet om gevraagd wordt. Wij hebben de ervaring dat dit soort (waaronder rukkers) zich nog meer op textielstranden bevinden dan op (officiele) naaktstranden. Op naaktstranden worden ze veel scherper in de gaten gehouden, aangesproken op hun gedrag en evt. door politie met procesverbaal weggestuurd. Het is geenszins de bedoeling dat onze naaktstranden misschien ooit wel moeten verdwijnen door gedrag van een aantal oversekste idioten. Laat ze thuis hun gang gaan maar het lijkt erop dat ze daar zo'n lelijk wijf hebben dat ze 'hem' niet omhoog krijgen. Zielige figuren hoor!

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • oke ik dacht eigenlijk dat je zelf ook naakt was en op het naaktstrand was. Daar gebeurt het best vaak vandaar. Op het gewone strand geef ik je gelijk daar hoort het niet...

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • @j20, eindelijk iemand die me begrijpt. Ik voelde me een soort van lustobject tegen wil en dank. En ik gaf niet eens aanleiding : had mijn zwembroek netjes aan en deed ook geen suggestieve handelingen of zo. Ik ben niet preuts en ik kan tegen een stootje maar dit voelde dus als een soort aanranding op afstand.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • @J22, ik zou er nier blij van worden als ik dat zou zien en zij bij mij...

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • Wat de discussie betreft van j22, ik kan mij zijn gevoel voorstellen, je bent niet aangeraakt, maar het raakt je wel in jouw integriteit. Zou ook niet willen dat een vreemde man zich in mij nabijheid zich aan het aftrekken is. Wat bezielt zo’n gast, blijf lekker in die duinpan en gooi je kwakje daar weg, hoef ik geen ooggetuige van te zijn. Volgens mij is dit toch een vorm van aanranding. Voor alle, ik ben niet preuts, maar dit……

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • M’n broertje en een keer toen ik naar een vriend ging en z’n moeder me zij dat hij op z’n kamer is

    12 jaar
    5 maanden geleden
  • Nou jongen van 19, dacht jij dat je pa en ma dat niet (meer) deden? Dan heb je het verkeerd want zelfs mijn opa trekt zich nog af of laat zich aftrekken en mijn pa heb ik ook zien spuiten terwijl mijn moeder hem aftrok. Niks mensen vreemd lijkt mij en gewoon gezond bezig. Mijn vader en/of moeder hebben mij ook wel zien rukken en klaarkomen. Is dat dan ook naar voor hen?! Ze weten sowieso wel dat bijna iedere knul of meisje dat doen.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • ben j19 van eerdere reactie: nou dat zal heus wel meevallen. ik zou er geen moeite mee hebben. zo zie je iedereen reageert anders. Ik snap best dat jij het niet wil maar ach het gebeurt gewoon wel eens. Zand erover (lag genoeg haha)

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • @J20, wat naar... Ik zou me echt niet willen voorstellen hoe het is om dat bij je vader te zien...

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • Nou jongen 22, als jij onder aan de duin lag te zonnen en die man bovenaan de duin stond te rukken zal het wel meevallen met zijn kwakje over je heen krijgen. Zolang iemand een beetje afstand houdt en zich niet opdringt lekker zn ding laten doen toch.

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik heb ooit m'n vader zien aftrekken met porno... Ik kwam 's nachts wat eerder thuis dan gepland en toen ik de deur van de woonkamer open deed zag ik hem bezig zijn en had hij net z'n hoogtepunt....

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Laatst was ik met mn voetbalploeg naar sauna geweest. Let op: geen gaysauna, wel gewone familiesauna. In het fins stoombad zat een gast van ik denk 18 j te masturberen. ik vond t wel geil, hoewel ik hetero ben. Kreeg meteen een erectie

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • Nou ja hallo j17 en 19, praat het nog een beetje goed zeg. Wat had ik dan moeten doen? Negeren en rustig blijven liggen en hopen dat ik het kwakje van daar boven niet over me heen kreeg? Dat is niet mijn idee van een dagje strand,weet je.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • @ts: ja al een paar keer: in het zwembad was er iemand aan het aftrekken in zijn kotje. In het stoombad van een hotelsauna ging een man zich aftrekken toe heb ik maar meegedaan :p . en op het naaktstrand ook al een paar keer gezien en meegedaan.
    @j22: bij ons in de duinen gebeurt dat heel vaak. doe het zelf ook. niks vreemds aan, hij deed toch niks met je pfft.

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • @j22 wat een overdreven reactie. Je doet nu net alsof er iets heel ergs is gebeurt. Iemand stond af te trekken. Nou nou wat erg

    17 jaar
    5 maanden geleden
  • Dat overkwam me deze zomer. Ik lag te zonnen onder aan de duinen en ik merkte plots dat er op de rand boven een vent stond te rukken. Mijn eerste reactie was hem stevig uit te schelden maar dat heb ik toch maar niet gedaan. Ik heb mijn spullen gepakt en ben een eind verderop gaan liggen waar meer mensen waren. Je zal maar met een gevaarlijke gek te maken hebben. Maar ik heb me nog de hele verdere dag lopen afvragen wat zo iemand in hemelsnaam bezielde. Eigenlijk voelde ik me soort van visueel misbruikt. Moeilijk uit te leggen : tegelijk vies en machteloos en woedend. Nu nog steeds nu ik er weer aan terug denk.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Was het toevallig geen ontmoetingsplek voor homo,s dat kan zomaar zijn.

    18 jaar
    5 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten