Skip to content
14 reacties
2549 weergaves

Vraag aan wedstrijdzwemmers (jongens)

Hé jongens ik heb een vraagje. Als jullie een zwemwedstrijd hebben en een Speedo aan hebben hoe zit je piemel in je Speedo? En is daar een regel voor of maakt dat niet uit ben gewoon nieuwsgierig

12 jaar
5 maanden geleden

14 Reacties

  • Ik doe niet aan wedstrijd zwemmen maar aan waterpolo, en ik draag dus een korte speedo.
    Mn penis ligt altijd naar beneden over of langs mn ballen. En zo doet bijna iedereen t bij ons volgens mij

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik droeg hem vroeger altijd omhoog maar een keer gehad dat ik een stijve kreeg en het topje er boven uitkwam gelukkig hing ik toen aan de rand en heeft niemand het gezien maar sinds dien leg ik hem schuin omhoog. Al heb ik gelukkig sinds dien op bubbelbad na geen stijve meer gehad.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Als ik een speedo of slip draag, draag ik mijn piemel naar beneden. Als ik een boxer draag of in mijn fietsbroekjes draag ik hem juist weer naar boven. Hij zakt dan altijd wat naar links. .

    15 jaar
    5 maanden geleden
  • @j21 : het zoveelste bewijs dat meiden anders in mekaar zitten dan wij. Wat ze net niet kunnen zien, windt ze veel meer op dan wat open en bloot voor het grijpen ligt. Ik begrijp het ook maar half.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • O o meiden toch. Wat je allemaal niet op internet kunt zien en zitten jullie dan echt te soppen om een zwemslip die een beetje doorschijnt. OK hij heeft er meer in dan ik, maar is dat alles waar het om gaat?

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Sorry jongen22. We hebben hier in deze tijd van het jaar niet veel werk en dan laat dat broekje onze gedachten alle kanten op gaan. Dus ook de verkeerde. Helemaal met je eens, dat broekje laat nog net niet alles zien dus er is ook nog ruimte om wat te verzinnen dat het nog opwindender maakt. Heb jij er ook een? Ik heb mijn vriend op het strand wel van een bermudatent in een strakke boxer gekregen. Dat was al een hele stap.

    23 jaar
    5 maanden geleden
  • Own nee @m23 : Belotti is niet gay hoor. Hij heeft een prachtige vriendin. Ikzelf overigens ook. Ik gaf hem enkel ter illustratie aan TS omdat hij wel heel goed bedeeld is. Maar jullie hebben gelijk : het is een prachtige jongen en overal waar hij deelneemt gelijk de publiekslieveling. En daar zal zijn indrukwekkende bobbel vast ook wel voor iets tussen zitten.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Volgens mij dragen de meeste wedstrijdzwemmers tegenwoordig lange strakke broeken en zelfs complete zwempakken...

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Nou inderdaad jongen 20. Ts heeft duidelijk zijn antwoord.
    Ik komt thuis niets te kort, maar hier op het werk hebben mijn collega en ik nu grote moeite om onze handen boven het buro te houden. We kijken best wel eens iets helemaal naakt en kunnen daar goed tegen, maar hiervan ging het kraantje lopen.
    Wat is dat seksie. Die jongen heeft met dat rode broekje twee ervaren meiden van 21 en 23 nat gekregen. Maar mijn vermoeden is dat hij het meer voor jou dan voor ons doet.

    23 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik doe niet aan wedstrijdzwemmen en leg mijn piemel naar boven tegen de buik.

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • @J22, ik heb gekeken. Wat een lekker ding die Belotti en dat rood tekent ook lekker. Een jongen bij ons in de klas heeft een blauwe op het strand. Een van de weinigen. Toen we nog 15 waren mocht ik er ook een keer in kijken. Verder niks hoor, maar als ik hem weer tegen kom moet ik daar altijd aan denken. Hij zat schuin omhoog. Eigenlijk zouden jongens niets anders dan dat om te zwemmen en te zonnen moeten dragen.

    17 jaar
    5 maanden geleden
  • Nou, die Stefano mag er wel wezen! Verder geen ervaring met zwembroeken.

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Hi TS!
    Meestal zorg je gewoon dat het goed zit, niet te opvallend maar ook niet 'in de weg'.
    Het gaat ten slotte ook over de wedstrijd en niet hoe je er uitziet of hoe het in de broek zit haha.
    Groetjes

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Ga naar YouTube en tik 'Stefano Belotti', de Italiaanse schoonspringer en alles zal duidelijk worden.

    22 jaar
    5 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten