Skip to content
5 reacties
1040 weergaves

Opwinden

Hi,
Ik heb een vraagje.
Welke kleding en onderbroek zijn geschikt als je mensen op wil winden. Hoe is je penis en de vorm van je billen goed te zien. Welke kleding moet je dan aandoen?

15 jaar
6 maanden geleden

5 Reacties

  • Haha wat een onzin, misschien wil hij wel jongens opwinden

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Dag TS, Je reageerders gaan er allemaal van uit dat jij een meisje wilt versieren. Ik denk wat anders. Je hebt het over 'mensen' die jij wilt opwinden en dan vermoed ik dat jij mannen bedoelt maar dat niet zo direct wilt zeggen.

    Ik heb daar een mening over. Ik vind niet dat jongens van 15 zich hoerig moeten gedragen. Niettemin wil ik je toch wel wat adviezen geven en dan hoop ik dat jij een beetje je verstand blijft gebruiken als het tot contacten komt.

    Bij homo's heb je grofweg twee soorten, zij die jagen en zij die gejaagd (willen) worden. Ik denk dat jij bij de laatste soort hoort.
    Mannen die een jongen zoeken voor seks (met iemand van jouw leeftijd wil een man alleen seks, geen relatie), zoeken een jongensachtige jongen. Geen nichterig type of mietje.
    Jij wordt beoordeeld op je uiterlijk, je lichaam. Is dat oke voor jou? Dan moet je dus je lichaamsvormen en je jongensachtigheid benadrukken.
    Er was hier eens een jongen die werd lastiggevallen door een man die hem stalkte en seks met hem wilde. Die jongen had skinny jeans aan en boots met gele veters. Boots staan stoer en jongensachtig.
    Je wilt je kont en je mannelijke accesoires benadrukken. Dan moet je naast skinny jeans een kort jasje dragen, dan is alles goed te zien. Liefst een leren jack. Een leren jack is ook stoer en jongensachtig.

    Je moet ook denken aan je haar. Het beste lijkt mij dat je het wat langer laat groeien. Een wat losse onverschillige look. Daarmee laat je zien dat je wel open staat voor een avontuurtje. Wil je kinky, dan een buzz cut.
    Wat die onderbroek betreft, als het tot een contact komt waarbij ze je onderbroek zien dan maakt het al niet meer uit, die wordt toch van je kont getrokken. De juiste onderbroek is die die bij jouw lichaam past, of je stevige benen hebt in het bijzonder. Hoe beter je benen, hoe korter die onderbroek kan zijn.
    Een korte strakke boxer lijkt mij het beste. Stoer en jongensachtig. Tanga's en strings zijn ordinair.

    Als je zo de straat op gaat en de aandacht van de juiste personen trekt dan ben je klaar om misbruikt te worden. Van meisjes zeggen ze wel eens dat ze er om vragen, jij bent dan een jongen die er om vraagt.
    Als ik je vader was dan zou ik helemaal niet blij zijn als jij je zo ging kleden, maar dat ben ik niet.
    Heb jij een vader en een moeder? Letten die een beetje op je? Ik hoop het voor je. Jij lijkt mij iemand die zichzelf in grote problemen kan brengen. Seks is leuk, maar seks alleen maar om de seks dat bevredigt uiteindelijk niet. Dan ga je merken dat het nooit genoeg is en je steeds maar extremer wilt. Dat maakt niet gelukkig.

    Denk nog eens na over wat je echt wilt en wees voorzichtig. Als jij je als lustobject gaat gedragen dan ben je uiteindelijk ook niet meer dan dat.

    23 jaar
    6 maanden geleden
  • Veel meisjes vinden jongens die blindelings achter hun piemel aanlopen net NIET opwindend. En al helemaal niet als die dan nog denken dat hun piemel het middelpunt van het heelal is en "iedereen daar dus wel op moet vallen". Niet dus. Een piemel is maar een wormpje. Wat van belang is, is wat er rond hangt? Wat hangt eraan vast? Is dat een lul, of is dat een toffe gast?

    Ik stel voor dat je vooral aan jezelf werkt: zorg dat je intelligent en bekwaam bent, opgewekt, vriendelijk, hoffelijk, goed karakter, humor, fit en gezond (zonder overdrijven). Dat gaat veel meer helpen. Maar je moet er wel hard aan werken, het komt niet vanzelf.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik zou als onderbroek voor een slip gaan, dat tekent mooier af dan een boxer. Qua kleding iets van een skinny jeans oid?

    19 jaar
    6 maanden geleden
  • Hoi,
    Ik spreek een beetje uit eigen ervaring, maar mijn ex vriendin vond een strakke boxershort altijd erg spannend.

    Als je nog niet in die gelegenheid bent is een strak shirt erg mooi

    18 jaar
    6 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten