Skip to content
37 reacties
3005 weergaves

Jockstraps kopen?

Ik wil graag jockstraps kopen om alleen ermee te slapen is dit raar? Want ik voel me niet altijd comfy in die boxers daarom slaap ik de laatste tijd naakt maar dat voelt ook niet echt comfy meer dus dacht ik aan om jocks te kopen wat denken jullie ervan? Ik ben gewoon hetero btw , vind het ook een beetje geil als ik ze zou moeten dragen want had 1 keer gekocht mezelf erin gevingerd en erna wegegooid omdat ik me te gay voelde erna en ik weet ook niet of het weer zou gebeuren, tips????

18 jaar
6 maanden geleden

37 Reacties

  • Lijkt erop dat steeds meer heterojongens een jockstrap leuk vinde

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik zie eigenlijk nooit iemand ermee. Ik draag zelf wel een toque als hochkeykeeper, maar verder ken ik niemand

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • @Ts Aan het gevoel van een string dragen moet je inderdaad wat wennen. Het bandje tussen de billen voel je in het begin misschien erg bewust. Ik vind string net erg aangenaam en comfortabel om dragen. Een boxer "kruipt" vaak wat naar boven en een slip zit ook niet altijd goed, maar een string zit de ganse dag goed en blijft op z'n plek. String voor mannen zullen nooit populair worden of algemeen aanvaard, maar hier heb ik me al lang overgezet. Een jockstrap begin je wat vaker te zien, in de kleedkamer van de sportclub, en lijkt wat makkelijker aanvaard. In beide gevallen ga je met de billen bloot, maar een string zal meer gezien worden als vrouwelijk en/of sexy en een jock als mannelijk en sportief. Gewoon dragen wat jij wil lijkt me wel ok.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • En ts, hoe gaat het?

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Ha ts, jammer dat de strings toch niet fijn zaten, maar mooi dat de jockstraps goed zitten. Als ik jou was zou ik ze gewoon aan je vriendin laten zien. Thuis is het misschien een optie om ze zelf te wassen?

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Ts hier , de strings waren langertermijn niet echt comfy dus heb ik ze terug opgestuurd nu zijn mijn jocks aangekomen en ik denk dat ik 1 setje van de jocks ga houden omdat deze zo goed zitten, ik weet wel niet wat mijn moeder er gaat vinden :( iemand tips wat ik kan zeggen? En ik wil ook niet dat mijn vriendin het weet pff ik wil niet dat ze me raar gaat aankijken wat moet ik doen??

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • @ts, als je ze lekker vindt kun je ze toch gewoon houden en af en toe dragen als je er zin in hebt. Let us know

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Ts hier , mijn strings zijn aangekomen alleen nog de jocks , ik ga jullie heel eerlijk zeggen dat de string abnormaal goed zitten?? ik ben aan het twijfelen of ik ze zou houden of niet pfff ik ga eens ermee proberen te slapen als ik het toch niks vind stuur ik ze gewoon terug op

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • @TS
    Ik heb jocks en string van zowel Nike en CK maar vindt deze niet echt vrouwelijk en is ook niet merk dat voornamelijk door homo's word gedragen. Maar goed als je het niks vindt gewoon terugsturen ik vindt het in ieder geval wel erg fijn zitten en mijn kont komt er ook wel mooi uit.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Ts hier J21 het is te vrouwelijk man ik vind het zelf ook dat het mooier staat bij vrouwen en strings alleen geschikt is voor vrouwen en mannen gewoon boxer , ik heb het gewoon gekocht om eens te proberen de jocks zijn van nike en string is van CK

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Dat zou mij niet kunnen schelen wat m’n vriendin er van denkt dan heeft ze pech

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • TS Welke merk jocks en strings heb je gekocht. En waarom zou je vriendin het niet leuk vinden. Mijn vriendin strings mooier als jocks maar vind jocks ook zeker leuk.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Ts hier j22 heb jockstraps en strings gekocht 2 setjes van jocks en 1 set van string , de string ga ik wel denk ik terug opsturen omdat het te vrouwlijk is denk ik en jocks weet ik nog niet of ik ze zou houden, mijn vriendin gaat het niet leuk vinden denk ik ik weet het nog niet :(

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Hoe staat hwt ervoor ts? Al wat nieuws gekocht?

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Vind een string bij een jongen altijd sexy. Jockstraps een keer bij een one night stand gezien, verder nooit eigenlijk.

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik heb een paar jockstraps maar ik draag ze vooral omdat ik aan kickbocksen en andere vechtsport doe en zodat mijn ballen ook beschermd zijn en het zit ook chiller dan kan m’n piemel ook niet bewegen dan zit het op 1 plek want ik draag meestal geen onderbroek onder mijn kickbocksshort maar dan zie je m’n piemel als ik iemand ga trappen toen zei mijn trainer dat jockstraps goed waren voor bescherming en zodat alles op zijn plek blijft

    15 jaar
    5 maanden geleden
  • Ts hier , wel geil om jongens te zien met een jockstrap , ik ben nog niemand tegen gekomen die dat aan had, je eigen billen zo naakt zien is toch ook geil? Vind je niet? J21?

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik heb jocks van Nike en Calvijn Klein. En inderdaad misschien verkeerd gezegd mijn moeder geef me advies om ze daar niet te dragen.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Welke merken draag je?
    En als je 21 bent bepaal je dat toch zelf?

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik draag regelmatig jockstraps vind ze super comfortable zitten. Mijn ouders en zus zien me hier weleens mee de badkamer in en uit lopen. Heb er nooit echt rare reacties van gekregen alleen waren ze beetje nieuwsgierig wat het was maar zei gewoon dat het super comfortable zit. Mijn zus vindt het mooi staan en zegt dat ik mooie billen heb. Ik mag ze van mijn moeder alleen niet naar het sporten aantrekken omdat ze bang is dat ik dan gepest zal worden.

    21 jaar
    5 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten