Skip to content
21 reacties
1379 weergaves

Moeders kleding aan doen

Hi is het raar om je moeders kleding aan te doen en haar hakken en sieraden? Ik doe het vaak wanneer zei weg is want mijn ouders zijn gescheiden, dus dan ben ik alleen thuis. Doen anderen dat ook? En is het erg? Het geeft mij altijd een goed gevoel om als een meisje rond te lopen.

Ik gebruik heel soms een 'dildo' om een 'blow job' te geven wanneer ik me heb verkleed. Is dat te ver?
Ik hoop dat je me kan helpen want ik weet niet of dit normaal is.
Ik voel me er iniedergeval goed over wanneer ik het doe.

17 jaar
7 maanden geleden

21 Reacties

  • Ik denk dat de meeste jongens dit niet doen. Maar goed ik heb dit ook weleens kleding van mijn zus/moeder aangetrokken. Ik dit deed alleen als ik alleen thuis was. Maar een keer toen ik net verkleed was kwam me zus heel zachtjes en rustig eerder thuis als verwacht. En heeft ze mijn betrapt op het moment schaamde ik me kapot en was me zus ontzettend kwaad. ik heb me daarna opgesloten om mijn kamer en ben zelf niet naar beneden gekomen om te eten. Na het eten klopte me moeder op mij deur en vroeg of ik met haar wilde praten. Ik heb toen met mijn moeder een goed gesprek gehad en die was door mijn zus al op de hoogte gebracht ze vond het niet kunnen dat ik hun kleding droeg. Mijn moeder had diverse vragen over waarom ik het doe. Dat gesprek was niet heel fijn maar achteraf wel heel blij mee mijn moeder en mijn zus vinden het akkoord dat ik vrouwenkleding draag zolang het niet van hun is. Ik heb de volgende avond samen met mijn moeder kleding besteld en draag nu ook weleens in hun bij zijn vrouwenkleding. Sinds een tijdje draag ik ook een pruik en een make-up waarbij mij zus me mij adviezen geeft. Overigens ik doe dit wel alleen binnenhuis.

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • @ts: tenzij je het aan je moeder wil vertellen zou ik het gewoon lekker met haar kleren blijven doen. is goedkoper en je hoeft niks uit te leggen :p
    en gewoon lekker doen waar je zin in hebt en waar jij je goed bij voelt. niks aantrekken van wat anderen vinden... behalve dan de kleren van je moeder die mag je wel aantrekken :p

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik kreeg ook lang geleden de drang om mn moeders kleding te dragen. Ik vond dit erg leuk en opwindend. Later ging ik zelf op zoek en experimenteren. Nu draag ik waar m’n vriendin bij is vaak vrouwenkleding en zij vind het ook helemaal super. Alleen ik vind dit erg lastig om buitenshuis te doen. In ieder geval ik doe wel wat ik leuk vind en waar ik me goed bij voel. En dat zou iedereen moeten doen. Ik ben hetero dus dit heeft ook niks te maken met gay zijn of wat dan ook. Misschien is het niet gewoon voor sommige mensen. Maar dat zegt niks over iemand.
    Ik deed dit doormiddel van kleding te laten bezorgen op andere plekken dan thuis. Of ik vroeg mijn vriendin om hulp.ik heb een hele grote bak vol met kleding die ik wel aan wil maar niet durf. Maar er komt wel ooit een moment hoop ik.
    Maak een eigen e-mail adres aan en bestel zo je eigen kleding

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Bestellen en laten afleveren op een PostNL of DHL of ander pakketpunt.

    23 jaar
    6 maanden geleden
  • Hey j17, meisje 21 heeft gelijk over wat j20 betreft. Ik dacht dat er zo’n antwoord ging komen op mijn vraag. Ben dus niet overtuigd…. Als je kleren wilt kopen j17 is het misschien makkelijker als je dit gewoon fysiek gaat doen? Dan zit je niet met een pakketje enzo. Moest je het toch willen doen via bestelling dan kunnen wij dat hier in België in een postpunt laten toekomen. Ik weet natuurlijk niet hoe dat in Nederland zit. Maar dan weet niemand er van. Om ze weg te steken is dit meestal wel moeilijker. Al weet ik natuurlijk niet of je ouders je kamer controleren of als je moeder of en of vader je kamer kuisen enzo.
    Groetjes M

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • Hi ben de maker van dit bericht. Ik zag een goede oplossingen tussen de discussies door en dat was: waarom koop je niet je eigen kleding (of als cadeau aan jezelf). Mijn vraag is hoe ik dit on opvallend kan doen? Ik wil het wel graag maar weet niet hoe ik online stiekem iets kan bestellen zonder dat mijn ouders er van weten?
    Kan iemand mij hiermee helpen?

    Alvast Bedankt

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • Draag wat je zelf leuk vind,je doet tenslotte niemand kwaad er mee. Maar ja er zijn altijd mensen die over je gaan oordelen helaas. Ben een hetero jongen en draag graag panty’s en maillots, en ik heb nooit iets met jongens gehad. Leef je leven en wees gewoon gelukkig.

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik ga niet verder in discussie wat betreft j20 want dan drijven we steeds verder van het topic af. Ts zit ergens mee, een aantal mensen heeft dingen geopperd die hij daarmee zou kunnen doen. De rest helpt hem allemaal niet. Misschien is een subforum "BOE" wat waar iedereen voluit kan foeteren over alles waar hij of zij tegen is.

    21 jaar
    6 maanden geleden
  • J18 je hebt man of een vrouw, er bestaat niks anders dan deze 2 geslachten in deze wereld binnenkort gaan mensen zich ook nog identifiseren als een koelkast of als een hond ik bedoel waar slaat dit allemaal? We kunnen gewoon niet meer in deze tijd niemand meneer of mevrouw noemen is gewoon belachelijk hoe de wereld dit allemaal normaliseerd.

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • J20, wie heeft het over genormaliseerd? Het zijn en blijven minderheden en voor sommige mensen bijzonderheden, maar het feit is nu eenmaal dat ze bestaan en de wereld is niet geholpen door deze mensen buiten te sluiten of te negeren. Beoordeel ze eens als mensen in plaats van op hun, voor jou vreemde, voorkeuren. In de loop van de tijd en beschavingen heeft de "meerderheid" vastgesteld wat normaal is en hoe het hoort. Helaas houden een aantal mensen daar krampachtig aan vast. Maar daardoor verdwijnt het niet.

    21 jaar
    6 maanden geleden
  • @j18, ach laat hem nou. Bekrompen mensen zijn best ontroerend wanneer ze zo onvermurwbaar vastgeroest zitten hun vooroordelen.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • J20 beetje triestig hoe jij reageert. Ik heb al meerdere reacties van je gezien, vooral op dit soort onderwerpen en ze zijn telkens een beetje hetzelfde. Als jij dan allemaal zegt dat dat niet normaal is. Kan je dan ook zeggen waarom? En niet iets classics als de wereld is naar de zak ofzo maar echt een reden waarom de wereld naar de zak is en dan vooral waarom dat te maken heeft met mensen die gewoon zijn wie ze willen zijn… Volgens mij gaat de wereld niet kapot ofzo door mensen verliefd te laten zijn op wie ze willen en ook niet door mensen die dragen wat ze willen. Maar goed, zeg waarom dit wel zo zou zijn en misschien ga ik er wel in mee?…

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • M21 , alles is zo genormaliseerd? Hoezo vinden jullie dit normaal ga ik nooit begrijpen , kinderen van 3-7j die al leren dat het acceptabel is als je op het zelfde geslacht valt?? Waar slaat dit op? De wereld gaat fuckedupper worden , het is nu al fuckedupp normaliseer deze zieke dingen niet.

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • J20: "ga je niet anders gedragen dan je bent". Ts is zo, want anders deed hij het niet. En hij is niet de enige. Uit onderzoek blijkt dat tussen de 5 en 15 procent van alle mannen weleens kleding van het andere geslacht aantrekt. Daar zitten heel veel "echte" hetero mannen bij, ook zij die een vrouw en kinderen hebben. Dus voor ts: het is niet abnormaal. J17: naar een huisarts gaan heeft geen zin. Mensen die dit doen hebben geen aantoonbare afwijking en mocht het verder gaan dan ts nu schrijft kan je jezelf aanmelden bij de installaties zonder tussenkomst van een arts. Het zou alleen wel prettig zijn voor ts als hij voor zichzelf uit zou kunnen vinden wat het bij hem is want er zijn vele vormen. Een flink gedeelte doet het omdat ze er seksueel opgewonden van raken en is er ook weer klaar mee als dat is bevredigd. Maar er zijn er ook die het doen omdat het gewoon goed voelt. Sommigen hebben daarbij genoeg aan af en toe, vaak als niemand het kan zien. Anderen willen zich juist als vrouw uiten in de buitenwereld. En er zijn er dus ook waarbij het gevoel zo ver gaat dat ze eigenlijk liever een vrouw willen zijn. Dus ts: vraag je eens af of je het doet voor de kick. Ofdat je je wilt uiten als meisje en als dat zo is of je af en toe een meisje wilt zijn of misschien het liefst altijd. Maar schaam je er sowieso niet voor, wat anderen ook zeggen.

    21 jaar
    6 maanden geleden
  • Hey j17. Waarom zou dit raar zijn? Dat is hoe jij je voelt en wilt uiten en volgens mij is daar niets verkeerds aan. De ene kan zich uiten door iets te schilderen, de ander door muziek te maken en nog een ander door nog iets anders. Maar jij doet dit zo omdat dit is hoe jij je voelt en wat jij wilt doen. Wat misschien wel een feit is, is dat je moeder dit een beetje minder aangenaam vind dat je zomaar in haar kleding zit. Kijk om eventueel zelf iets te kopen? Het kan een cadeautje zijn… Ook een beetje apart dat mensen doorverwijzen naar een huisarts. Het is toch niet omdat j17 zich zo wilt uiten dat hij ziek is ofzo…. Als je echt twijfelt kan je wel eens een instantie zoeken met mensen die hetzelfde voelen en er daar eens over praten. Ik zou alleszins zeggen, blijf je uiten zoals je je voelt. Pas dan zal je verder kunnen ontdekken waarom je je zo voelt en of er iets onderliggends is. Het kan zijn dat je ontdekt dat het gewoon een fase is maar het kan ook zijn dat je ontdekt dat je liever in een ander lichaam zou zitten. En alstublieft, die reactie van j20 van jezelf beetje dwingen die dingen te doen…. Dat is nu totaal niet nodig. Dat is misschien hoe jij je “foute” verlangens en gevoelens tegen gaat en dat is goed voor jou. Maar ik denk niet dat j17 hier echt iets aan heeft. Ik zou dus zeggen, doe vooral wal te wilt, wat goed voelt en wees vooral jezelf. Zo ben je een goed en mooi persoon. Mensen die zichzelf zijn, zijn sowieso niet raar. Mvg, M

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • TS doet me enigszins denken aan de je jeugdfilm JUST CHARLIE. over een puber jongen die een voetbalcarriëre aan geboden krijgt. Maar stikum thuis de kleren van zijn zus aantrekt omdat hij zich een meisje voelt, en als dit ontdekt wordt, de hele wereld voor hem en zijn omgeving op de kop zet.
    Wat is normaal.? Normaal doen jongens dit niet, of er moet iets aan de hand zijn. Je voelt je soms een meisje, of ben je een meisje in een verkeerd lichaam. Moeilijk om een antwoord te geven. Zou toch eens naar een huisarts gaan, die je door kan wijzen naar een deskundige om te ontdekken waarom je dit doet.

    17 jaar
    7 maanden geleden
  • Van mn stiefmoeder pak ik ook geregeld van alles. Lingerie en kleding. Vind zo zwarte legging echt lekker. Had die vorige keer aan met een string van haar uit de wasmand, die was een beetje nat. Dat gevoel als je het aanhebt is echt zo lekker.

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • Ts dit is niet normaal. Je voelt je wss ook een vrouw wat we deze tijden heel erg vaak terug zien jammer genoeg… focus op je doelen en wees een echte man , ga werken , maak geld , ga naar de gym focus op jezelf niet op je lust want zo verdwaal je eenmaal, zorg voor je vriendin/vrouw als je ze hebt wees een man , wees trots opjezelf , ga niet je anders gedragen dan dat je bent.

    20 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik doe dit ook. Alleen dan van me zus. Die heeft heel veel sexy lingerie en korte rokjes en leren en lak broeken enzo. Super lekker om aan te hebben.

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • Als het fout gaat en je wordt betrapt, kan je nog altijd zeggen dat je wat rondkeek voor een dragparty. Dat doen we bij ons op de zwemclub met carnaval ook.

    22 jaar
    7 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten