Skip to content
27 reacties
1894 weergaves

Panty’s gepast

Eens trok ík panty van mijn moeder aan en dat was uit nieuwsgierigheid, ik was gelijk weg van, ben geen travistit of een cross dresser, ik wil panty’s vaker gaan dragen,
Zijn er meer jongens die dat ook wel hebben? Schrijf je ervaringen aub en graag zelfs.

19 jaar
7 maanden geleden

27 Reacties

  • Hoi ik heb een panty fetisjist draag dagelijks panty’s en koop ze bij vaak bij zeeman maar ook vaak in bijenkorf .mijn merken zijn vaak oroblu,wolford ,falke meeste dikte is van 40 tot 60 den,nu kouder is heb ik van 100 den aan.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Ts hier, wouw wat een leuke reacties heb ik gelezen zo wel van jongens als van meiden, echt dacht ik dat ik einige jongen ben met mijn beginnende hobby? Dank jullie wel hiervoor.

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • @ jongen 21, ik zal eens een keer kijken nylons met jarretel gordel. Maar vind het ook erg fijn om een panty van je tenen tot je navel toe aan te hebben. Het nadeel is dat ze soms wat af zakken. Als je zo'n winkel bezoekt gewoon vragen hoor. Ik ben wel eens in panty onder een korte broek in een zaak geweest. Was een 15 den licht glanzend ik wilde precies weer zo'n panty hebben. Ze wist niet goed wat ik bedoelde en toen liet ik mijn benen zien. Oh zij ze ik dacht al wat glimmen je benen en voelde zelfs even en gaf me de goede panty. En toen kwam er een heel verhaal achteraan dat ze die zelf ook vaak droeg en heel sterk waren. En ik er lang plezier van zou hebben. Dat was ook wel zo.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • @jongen22, ik ben weleens in een beenmode winkel geweest maar durf het daar toch niet goed te vragen in een sekswinkel wel. En een jarretel gordel tekent echt niet door. En mensen kijken ook echt niet zo goed naar iemand om te kijken wat je draagt. Maar ik had in begin ook wel het idee dat iedereen het zag dus snap je gevoel wel.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • @jongen 21, leuk dat je in die winkel gewoon geholpen werd. Maar dat wordt je ook in een beenmode winkel hoor. Ik draag geen jarretel gordel ben bang dat die tekent door mijn broek heen. Dat doet een panty gelukkig niet.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • @jongen 22
    Ik weet precies hou het heet maar volgens mij ik stockings met een jarretelgordel. Ik vind super mooi en sexy. Ik heb ze gekocht in een seks kreeg daar goed advies

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik draag ook samen met mijn vriendin panty's. In de wintermaanden draag ik ze altijd. In de zomermaanden soms onder een korte broek. Mijn vriendin vind het ook heel opwindend als ik een glanzende panty aan heb.
    @jongen 21 draag jij dan nylons aan een jarretel gordel?
    Hoe bevalt dat? Je hebt dan geen last van dat het panty broekje wat af zakt.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Als ik in de winter lang ga fietsen of buiten ga sporten trek ik een legging aan en nu op school ook want omwille van de kosten staat de thermostaat in de klas op 17 graad.

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik vind dames in panty’s zoveel aantrekkelijker en was benauwd hoe het zelf voelt dus heb bij de HEMA een panty gekocht. Het dragen van een panty voelde zo goed dat ik er meerdere heb gekocht die ik draag onder mijn kleding. Onlangs heb ik string gekocht met jaratells.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • J18. Ik vind ons niet raar, we zijn erg gelukkig in onze relatie en dat toevoeging van panty’s maakt alleen maar meer leuker. Mijn draait om ons relatie en het is mijn niet belangrijk wat jij er van vindt! Misschien is een idee om je eigen geluk zien te vinden? En verder besteed ik mijn liefde en mijn lichaam vanavond voor mijn vriend.love jullie allemaal.

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • J18 Ik draag geen panty's, maar wel vaak strings. Dit vindt mijn vriendin ook heel mooi bij me. Het zijn wel gewoon strings voor mannen die ik draag. Dit heeft toch niets met mannelijkheid of het eventuele gebrek hieraan te maken?

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • J18 ik zie het probleem niet. Een string zit gewoon super lekker en niemand die het ziet wat je er onder draagt toch. Ik draag alleen maar strings voor het comfort maar zorg dat die nooit te zien is. Ook niet als ik buk of strakke leggings draag, dan draag ik zo mini touwtje wat niet aftekent. Zie het probleem niet wat er mis is met een string?

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Nou m18 dat begrijp ik nog tenminste van vindt het ook geil als mijn vriendin een natte string heeft ik zou er op willen klaarkomen bijvoorbeeld dat is nog iets normaals maar een man die een string aantrekt whuutt

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Mijn vriend draagt ook wel is een string van mij. Hij vind het opwindend als ik me string tijdens de seks ook aan heb. En als ik gekomen ben wil hij hem daarna aantrekken als mn string erg nat is. Ik heb er geen moeite mee. Draag vaak zn shirts of truien. Als je het allebei oke vind prima toch.

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • M20 jij en je vriendje zijn raar welke meisje zou dit nu willen dat zijn vriendje een string of een panty draagt? Kom op waar is zijn mannelijkheid gebleven?

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Panty’s dragen is voor mijzelf een geweldige gevoel aan mijn benen, en kort geleden draag ik ook geen onderbroek meer. Ik kan me zeer goed voorstellen dat jongens en mannen ook wel een willen dragen. Mijn vriend draagt samen met mijn en dat vinden we geweldig.

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik draag de hele winter alleen maar panty's. Ik draag zwart en huidskleur met glans 15 of 20 den. Staat super mooi en in het voorjaar wel eens onder en korte broek de stad in. Ik koop ook wel eens duurdere merken bij een beenmode speciaalzaak. Daar kijkt niemand er van op als je als jongen of man een panty voor je zelf koopt. Er zijn heel veel mannen en jongens die blijkbaar panty's dragen alleen meestal stiekem. 1 keer stond ik in de winkel bij de mousse panty's te kijken. Zegt de verkoopster tegen mij. Die moet je niet nemen dat lijkt niet daar lopen alleen oude vrouwen in. Ik stond even verbaast te kijken toen ze dat zei.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • M20 , als ik ook een feestje zou hebben van een meisje zou ik stiekem ook strings stelen van dat meisje , niet om ze te dragen maar om eraan te ruiken en klaar te komen

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik draag panty’s en maillots, bij zeeman en bij wibra, kennen ze me al te goed. Het is wel heel leuk en lekker om te dragen.

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik vond eerlijk gezegd dames in panty’s veel aantrekkelijk er dan dames zonder, dat was mijn alibi om zelf bij mijn een panty te proberen. Eerst gingen ze scheuren en kapot te gaan bij het aantrekken er van, totdat ik een video vond waar in beschreven staat hoe je best aan kunt trekken, en het lukte, toen verdiepte ik me in merken en sorteren, koop nu oroblu en wolford panty’s en zitten gewoon geweldig.twee vriendinnen konden het niet waarderen dat ik panty’s draag en nu heb ik vriendin die dat wel oké vindt. Nu dragen we samen panty’s thuis en ook buiten in de tuin.

    22 jaar
    6 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten