Skip to content
39 reacties
7996 weergaves

Geil / moet me even rukken na sporten

Als ik gevoetbald heb training / wedstrijd moet ik me als ik thuiskom eerst rukken. Spuit dan meestal ook veel meer sperma. Hebben jullie dit ook?

14 jaar
7 maanden geleden

39 Reacties

  • @j21 Ik twijfel nog over mijn geaardheid. Ik denk dat ik bi ben. Ik kijk het laatste jaar ook wel veel naar andere jongens. Vooral bij atletiek en die vriend van school waar ik mee wielren. Ik vind hem wel leuk maar weet niet of ik verliefd ben of dat het vooral spannend is. Dat moet ik nog uitzoeken voor mezelf. Ik wil dit ook voorzichtig doen omdat ik onze vriendschap niet op het spel wil zetten.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • @j16, ben je verliefd op jouw vriend of is het de spanning die je zoekt? Twijfel je nog aan jouw geaardheid? Lijkt mij dan best spannend als dit soort dingen zich voordoen.

    21 jaar
    4 maanden geleden
  • @J19 In de kerstvakantie hebben we weer gewielrend en heeft hij bij mij gelogeerd. Mijn ouders waren gewoon thuis dus ik durfde eigenlijk niet voor te stellen om samen te douchen. We hebben ook maar een enkele douche. Hij heeft wel naast mij in hetzelfde bed geslapen. Zaterdag gaan we weer fietsen en ga ik daar logeren. Wie weet durf ik dan wat meer.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Hey @J15 hoe was jouw fietsrondje met die vriend van je gegaan?

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • Het is ook lekker om je na het sporten even te trekken, dus gewoon doen! Dan ontspan je ook.

    18 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik voetbal niet ofzo en ben een meisje, maar heb zelf dat ik na het sporten altijd best opgewonden ben, hoe het komt geen idee.

    17 jaar
    5 maanden geleden
  • waddup woont er iemand in haarlem? ik snap het hele verhaal niet ben je nou gay of niet en ik snap die vriend niet. tip als hij ook gay is zou ik gewoon samen douchen bij jouw maar ik heb geen ervaring bij jongens en val er ook niet. hopelijk heb je er iets aan

    15 jaar
    5 maanden geleden
  • Wat grappig ts! Hoe was het dan om te vergelijken?

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • @J15, was zijn ding een beetje wat je verwacht had?

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • @j17 mijn logeermoment was leuk en ook wel een beetje lekker.
    We zijn zaterdag eerst 144km gaan wielrennen. Toen we weer terug waren hebben we eerst wat gedronken en zijn toen naar boven gegaan om te douchen. Geen idee wat ik hiervan kon verwachten. We gingen eerst naar zijn kamer waar hij zich uit begon te kleden. Ik ging maar zitten omdat ik dacht dat hij eerst zou gaan douchen. Hij vroeg waarom ik wachtte en of ik niet hoefde te douchen. Hij had dus blijkbaar het idee om samen te douchen. Hierop heb ik me ook uitgekleed en zijn we samen naar de badkamer gelopen. Ze hebben dus blijkbaar zo'n grote inloopdouche met 2 douchekoppen. Wel leuk om hem een keer naakt te zien. Ook lekker om zijn piemel een keer te zien. Die had ik alleen nog maar door zijn onderbroek en door zijn fietsbroekje gezien. Bij het douchen is verder niks gebeurd hoor, maar ik moest wel moeite doen om geen stijve te krijgen. Hierna hebben we ons aangekleed en zijn we gaan gamen en chillen. 's avonds toen we naar bed gingen vroeg hij of ik op een apart matras wilde slapen of bij hem in het 2persoons bed. Ik koos natuurlijk zo nonchalant mogelijk voor dat laatste. In bed is verder niks gebeurd hoor. We hebben gewoon in onze onderbroek geslapen. Al had ik stiekem wel gehoopt dat we die uit konden doen. Maar dat durfde ik niet zo goed voor te stellen. In de kerstvakantie gaan we weer een keer samen fietsen en dan blijft hij bij mij logeren. Wie weet wat er dan gebeurt. Ik wil best nog wel eens samen douchen, maar we hebben maar een 1 persoons douche. Ik heb gelukkig wel een 2persoons bed.

    15 jaar
    5 maanden geleden
  • @wielrenner15.... ben nieuwsgierig hoe je logeermoment was bij je fietsvriend

    17 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik vind het niet nodig om te rukken na sporten.

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • @ts Dat is heel normaal, zeker op jouw leeftijd. Maar ook later kan het fijn zijn.

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • @J17 nee we hebben elkaar nog nooit naakt gezien. Hij zit sinds 2 jaar bij mij in de klas. Bij gym enzo wordt niet gedouched. Verder dan zijn onderbroek heb ik nog niet gezien. Ik zie wel hoe het zaterdag loopt.

    15 jaar
    5 maanden geleden
  • @wielrenner15... klinkt leuk he...blijven logeren bij je fietsvriend. Ik zou gewoon afwachten he. Heb je elkaar al naakt gezien..... idd bij douchen ..omkleden kan je aanvoelen hoe hij er mee omgaat..... Als hij open is..of eerder verlegen..... en ja dan kun je gesprek mss wel starten..over...meisjes.... over puber zijn..... en wie weet dan he... gewoon niet te veel aan denken op voorhand....

    17 jaar
    5 maanden geleden
  • @J17 Dat plassen valt wel mee hoor in het fietspakje. Gewoon rits naar beneden en dan kun je het broekje beetje laten zakken en kun je er zo bij. Meestal plas ik wel voor het fietsen en daarna. De rest zweet ik wel uit. ;-)
    Dat uitdagen weet ik nog niet hoor. Komend weekend ga ik met die fietsvriend een lange duurtraining doen. Hij heeft een leuke route van 140km uitgestippeld. Daarna blijf ik bij hem logeren. Misschien kan ik bij het omkleden of douchen wel wat zien. Maar weet niet of ik wat durf hoor.

    15 jaar
    5 maanden geleden
  • Is gezond toch.. even rukken .. ik masturbeer ook sinds kort.. heel lekker

    15 jaar
    5 maanden geleden
  • Geil zijn na het sporten is best normaal zo lang je er niemand mee lastig valt gewoon lekker rukken.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • @wielrenner van 15... je denkt wel bi gevoelens te hebben dus...en kijkt wel nr uw vrienden hun bobbels.. . Mss kun je hen wel eens uitdagen dan ofzo... maar begrijp wel dat de vriendschap belangrijker is. Ik heb nog vraag ivm plassen en dat koerspak.. is ook niet zo eenvoudig zeker ?

    17 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik wielren ook en doe aan atletiek. Met atletiek draag ik altijd een strakke hardloopbroek en met wielrennen meestal een snelpak (broekje en shirtje aan elkaar). Hier ga je ook naakt in. Dat zit best lekker, maar ik word hier niet echt geil van ofzo dat ik een stijve krijg. Het hoort gewoon bij de sport. Wel ben ik na het sporten regelmatig geil en dan ruk ik mezelf, maar welke 15 jarige doet dat nou niet? Ik denk zelf dat ik bi ben, maar ik ben er nog niet helemaal uit. Ik vind het wel lekker om op de club naar andere jongens te kijken en dan vooral naar de bobbel in hun broekje. Ook een vriend waar ik vaak mee wielren is wel leuk om te zien.

    15 jaar
    6 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten