Skip to content
14 reacties
1142 weergaves

Ondergoed(pak) uit 1 stuk

Beste allemaal
Ik heb een vraagje ik zoek eigenlijk iets van
Een ondergoedpakje aan 1 stuk bedoel hiermee boxershort/slip en hemd/ondershirt aan elkaar vast met een rits oid.
Zat te denken of een turnpakje miss iets is
Over een paar maanden met fam op wintersport dus dan is dat wel fijn voor valpartijen vond vorige keer overal sneeuw na een glijpartij????
Owja en ook nog een meespelende factor is dat ik het wel kinky vindt zo'n soort pakje alles lekker strak en uitgetekend
Als je ideeën hebt of weet hoe zoiets heet
Let me know
Thnx alvast!!

19 jaar
7 maanden geleden

14 Reacties

  • En ts, iets gevonden?

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • Het was een body van Incerunmen met boven hemd en onder hoog opgesneden slip. Heel erg sexy maar dus blijkbaar niet geschikt om dragen wanneer je halve debielen over de vloer krijgt.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Je kan toch gewoon een body kopen? Kan zowel in normaal model als in string. Ligt aan wat je lekkerder vind zitten. Zit lekker en alles is bedekt. Nou ja alles, bij een string je billen niet natuurlijk haha.

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • Wat TS bezoekt is een jumpsuit die kun je idd als onderkleding gebruiken
    Of wat hij ook kan doen is een zentai suit of body nemen met rits in het kruis zodat hij gemakkelijk naar het toilet kan gaan

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • J22 wat voor body droeg je dan? Had je een boxer slip of string vorm? En dan als hemd of met mouwen? Ik twijfel ook of ik een body zal aanschaffen. Vooral tijdens slapen dan

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • @J22, Als jij zegt dat onesie geen onderkleding is dan wil ik dat geloven, ik heb geen verstand van die dingen, maar voor alle zekerheid heb ik toch nog even gekeken en het een en ander gevonden. Zoek dan op 'heren ondergoed onesie'. Ali Express verkoopt het bijvoorbeeld en betitelt het als 'sexy'. Er zijn meer bedrijven. Ik zag het met lange pijpen, korte, lange mouwen, korte mouwen en in singlet vorm. Er is dus keuze genoeg. Succes dus maar met kiezen!

    Kan wel problemen opleveren als je naar de wc moet. Eens liep ik met mijn hondje door het bos waar ik woon en opeens zag ik een geheel naakt meisje. Zij was met haar vriend sportief gaan fietsen en had zo'n uit een stuk bestaand stretch pak aan. Onderweg moest ze heel erg en ze dacht een rustig plekje gevonden te hebben en stripte zich om haar plasje te doen. Helaas ....
    Ik heb recht voor mij gekeken en ben doorgelopen. Japanners leven dicht op elkaar en die hebben een gezegde: "Je ziet wel, maar je kijkt niet".

    23 jaar
    7 maanden geleden
  • Ja klopt, een onesie is een uit de kluiten gewassen babykruippak. Ziet er behoorlijk idioot uit. Maar over die body : vroeger droeg ik die om op mezelf te chillen. Maar op een keer had ik vrienden over om te gamen (dat deden we altijd in boxer voor de gezelligheid en ook wel voor de bewegingsvrijheid) en ik dacht : wtf ik loop lekker in mijn body. Verbijstering en ongeloof. Of ik gay geworden was en zo. Dus wou ik je toch ff waarschuwen dat zo'n body/romper heftige reacties kan losmaken bij sommige mensen.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • als je op amazon op bodysuit heren zoekt heb je heel veel opties

    15 jaar
    7 maanden geleden
  • @J23: een onesie draag je over een body/romper heen. Dat is geen onderkleding.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Zo iets heet een onesie. Als je 'onesie heren' op Google zoekt dan zie je dat elke winkel zoals Hema, Zeeman, Primark, enzovoorts ze in de aanbieding heeft.

    23 jaar
    7 maanden geleden
  • Zou wel een nemen die onder open kan want op wintersport en dan wc alles uit drama

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • Wat jij beschrijft is een romper. Deze zijn er niet alleen voor baby’s, maar ook voor volwassenen. Google maar eens op ‘romper volwassenen’ en je vindt er velen.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Turnpak of een wielrenbody/pak bedoel jij denk ik.
    Persoonlijk zou ik een wielrenpak nemen reuze handig met schaatsen en ander sporten,meestal van lycra of spandex zijn deze pakjes.

    17 jaar
    7 maanden geleden
  • Zoiets heet een body. Turnpakje zou ik niet doen, dat is een hele andere stof. Heb je al een idee of je er een met boxer of slip neemt? Een slip tekent wel beter af zoals jij het noemt. Of... neemje er misschien een in stringvorm?

    20 jaar
    7 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten