Skip to content
16 reacties
1225 weergaves

Besnijdenis fetisj/vrijwillige besnijdenis

Ik heb een vreemde fetisj, ik vind besneden penissen enorm geil, en fantaseer er al jaren over om me zelf te laten besnijden. Ik heb geen directe medische reden hiertoe aangezien ik geen “last” ondervind, maar het is in ieder geval wel zo dat ik een erg lange voorhuid heb. Mijn eikel is zelfs in erectie volledig bedekt. Ik kan hem wel naar achteren trekken maar hij blijft daar door de lengte niet zitten, waardoor mijn eikel niet rechtstreeks gestimuleerd wordt. Ik weet dat de gevoeligheid na besnijdenis verminderd of ten minste anders wordt, dus dat is het enige wat me voorlopig een beetje afschrikt.
Zijn er nog anderen die een besnijdenis fetisj hebben of zonder medische noodzaak zich hebben laten besnijden, enzo ja, wat is je ervaring?

21 jaar
7 maanden geleden

16 Reacties

  • Klinieken doen doorgaans alleen strak en hoge besnijdenis omdat ze daar de meeste ervaring mee hebben en de ouders daar doorgaans de voorkeur aan geven. Je fetish is niet raar, maar niet erg gebruikelijk. Er is zelfs een aparte digitale club: cuttingclub.cc. Ik ben nog te jong maar jij zou lid kunnen worden en kijken wat of er voor je te halen is. Succes!

    17 jaar
    7 maanden geleden
  • @j17 Dat is idd raar. Hoe ben jij dan besneden?

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • @j19 als het standaard is dat je strak besneden word vind ik het raar dat dat bij mij niet gebeurd is.

    17 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik ben een paar jaar geleden besneden in Frankrijk waar ik op dat moment woonde.

    23 jaar
    7 maanden geleden
  • @j19 strak besneden is ook naar mijn mening beter,zoals jij omschrijft,omdat je dan niet meer met een kort stukje voorhuid zit.

    23 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik en ook mijn broer, wij zijn beiden ook strak besneden. Onze eikels liggen altijd bloot, ook in slappe toestand. Het litteken ligt op ongeveer 1,5 cm van de eikelrand. Een strakke besnijdenis is wel standaard. Het is ook het beste. Geen huid die zich ophoopt of zo.

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • @j23,waar ben jij besneden? In een ziekenhuis?
    Ik ben bij bkn Groningen besneden net als mijn 2 broers,daar doen ze alleen strakke besnijdenis.
    Mijn eikel ligt dus ook bij een slappe helemaal bloot,de aanhechting zit ietsje onde de eikelrand.

    23 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik heb die fetish ook altijd gehad. Een besneden penis vind ik veel mooier dan een met een lange voorhuid. Wat ik je wel erg kan aanraden dat als je je laat besnijden je een heel losse besnijdenis laat uitvoeren. Dan houd je deels het voordeel van een voorhuid (gevoeliger) en het cosmetische voordeel van een besnijdenis. In slappe toestand ben je dan deels bedekt en bij het begin van een erectie is je eikel bloot.

    23 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik ben besneden toen ik 15 was. Ik ben er ook best wel tevreden mee. Ook ik heb geen last van verminderde gevoeligheid. Het is echt wel prettig om besneden te zijn. Mensen die spreken over verminking weten niet waarover ze praten! Echt flauwekul!

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • Er zijn ook mensen die een fetish hebben voor amputatie van armen, benen, borsten, etc. Dus een fetish voor gedeeltelijke amputatie van de penis is in dat licht helemaal zo raar niet.

    17 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik heb deze fetish ook en heb mij dan ook vrijwillig laten besnijden op mijn 18e! Ik had geen problemen met mijn voorhuid qua beweging maar wel qua geur ook direct na het douchen dus ik heb er zeker geen spijt van gehad om het te doen. Op reddit zijn een paar subreddits voor deze fetish!

    23 jaar
    7 maanden geleden
  • Die van mij is volledig besneden, ik ben er super tevreden mee.
    Ik had het mischien niet hoeven doen,maar een lange nogal krappe voorhuid is niet echt fijn en mooi is mijn mening

    23 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik ben zelf besneden omdat ik een te nauwe voorhuid had.
    Bij mij is m’n toompje weggehaald en ongeveer de helft van m’n voorhuid.
    Ik ben dus niet volledig besneden.
    Bij is is de gevoeligheid niet verdwenen. Ook niet anders geworden.
    Omdat ik geen toompje heb is het het plekje waar hij zit soms wel gevoelig en soms niet.
    Mocht je toch kiezen voor besnijdenis vraag dan even aan de dokter welke soort hij doet. Bij mij is er voor gekozen om niet een gehele besnijdenis te doen. Geen idee waarom btw

    17 jaar
    7 maanden geleden
  • ik ben besneden sinds dat ik 3 ben ofzo, maar je hoeft je geen zorgen te maken over de gevoeligheid. als je piemel slap is is je eikel niet zo gevoelig maar als je eenmaal hard bent is die best heel erg gevoelig dus ik heb er geen last in dat opzicht. ook als je besneden bent zijn onderbroeken met een naad aan de voorkant minder prettig want dat voel je natuurlijk de hele tijd

    15 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik vind een besneden penis wel leuk om te zien, maar een onbesneden is voor mij veel geiler.
    Ik doe wel soms iets intiems met jongens en een piemel met lange voorhuid maakt het veel gemakkelijker om hem op te winden en te prikkelen.

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik heb er geen ervaring mee, en je bent volwassen dus je kunt hier zelf over beslissen. Maar bij alles wat onomkeerbaar is: denk er goed over na. Zeker als er geen medische noodzaak is. Ben je over 10, 20 of 50 jaar dan nog steeds blij met een besneden penis? Het groeit niet weer aan.

    23 jaar
    7 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten