Skip to content
9 reacties
936 weergaves

puisten/bultjes op eikel!

Dag jongen, ik zit met een medisch probleem
Sinds vorige week merk ik dat er er twee rode bultjes/puistjes op mijn eikel zaten. Hier schrok ik wel van. Niet zo lang geleden had ik last van een schimmelinfectie. Ik had hier nog wat zalf voor over dus besloot ik dat erop te smeren.
Dat hielp niet, vanochtend is er zelfs een derde, iets kleinere puist bijgekomen!
De bultjes doen geen pijn, ik heb geen branderig gevoel en zelfs geen jeuk. ik heb ze alleen op mijn eikel (ik ben besneden). De rest van mijn penis heeft niets.
Heeft iemand deze problemen ook (gehad)? Wat valt er tegen te doen?

21 jaar
9 maanden geleden

9 Reacties

  • Ik weet zeker is SOA stop het in een bakje rijst met mayonnaise heb ik ook gedaan werkte goed kusjes je AK docent ps doe je huiswerk

    45 jaar
    8 maanden geleden
  • Nee dat meen je niet ts. Syfilis?

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • Hoi allemaal, TS hier, bedankt voor jullie reacties!

    Ik vermoed dat de vlekjes komen door mijn schimmelinfectie die ik daarvoor had, ook op de rest van mijn lichaam (handpalmen en liezen) merk ik nu terug dezelfde vlekjes die wel jeuken. Dit waren de symptomen die ik ook eerder had. Blijkbaar kunnen sommige schimmelinfecties wat hardnekkerig zijn om vanaf te komen, het is ook mogelijk dat een schimmel die op je hand/lies/voeten bevind zich kan verspreiden naar andere delen van je lichaam.

    Het is inderdaad beter om het voor de zekerheid te laten checken bij de huisarts, ik heb voor morgen een afspraak zo kan die me ook de juiste medicatie aanraden! Daarbovenop ga ik ook een soa-test laten doen.

    21 jaar
    9 maanden geleden
  • Ts moet wel voor de zekerheid naar de huisarts. Er zitten op de eikel zelf volgens mij helemaal geen talgklieren zoals J23 beweert. Zijn advies is riskant. 

    Ts ga asjeblieft even langs de huisarts, mischien is het niets, je weet nooit.

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Beste TS, Waarschijnlijk zijn die pukkeltjes niets bijzonders. Overal kan je wel een puistje of zo iets krijgen vanwege een verstopt kliertje of iets dergelijks. Wacht het gewoon even af en waarschijnlijk verdwijnt het vanzelf.      

    23 jaar
    9 maanden geleden
  • We zijn alweer een poos verder. Ben je al met dat puisten ding bij de dokter geweest?

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • Klinkt als SOA. Ga naar huisarts. En niet piekeren maar gewoon gaan, want je huisarts heeft wel veel piemels moeten bestuderen waarschijnlijk

    21 jaar
    9 maanden geleden
  • Niet hier vragen, niet googlen, nooit zelf een of ander zalfje smeren maar naar de huisarts gaan. Zet dat bij medische problemen standaard onder de vragen, redactie, als dat kan.

    21 jaar
    9 maanden geleden
  • Klinkt als een SOA. Verschillende sexpartners gehad of zo?

    18 jaar
    9 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten