Skip to content
11 reacties
4595 weergaves

Aan alle naturisten/nudisten jongens

Hé jongens ik vroeg me af wanneer jullie naturistisch/nudistisch zijn. Is dat alleen op vakantie of ook thuis als het kan. En ben je dan ook bloot als je familie er is. Als je bijvoorbeeld uit school komt gaan dan gelijk al je kleren uit en slaap je ook naakt en zo ja het hele jaar? En gaan jullie ook wel een naar een sauna of wellness. Graag zo uitgebreid vertellen, thx alvast

12 jaar
9 maanden geleden

11 Reacties

  • Hoi,

    Ik ga al vanaf m’n 6 naar een naturistencamping en heb eigenlijk nooit problemen gehad wel in m’n puber tijd ik merkte dat ik schaamhaar kreeg en dat m’n piemel geen piemeltje meer was maar gewoon stuk groter. Maar denk dat ik sinds m’n 15 niet meer naar een naturistencamping camping ben geweest maar heb er nu geen probleem mee ik ga vaak naar sauna’s ook. En ik ben ook wel bang nog steeds voor een stijve te krijgen en soms gebeurt het ook dan is het zo ik schaam mij daar niet meer voor de meeste mensen hebben wel is een stijve pik gezien hoor al moet ik zeggen toen ik 13 was op de camping gebeurde het ook dat vond ik toen we gênant

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • @j14 als je een stijve krijgt op het naaktstrand of camping is dat geen probleem. Niemand stuurt je weg hoor. En het gebeurt ook eigenlijk weinig zul je merken.
    @ts: Ik ben geen echte naturist maar ben wel graag naakt. Moet er wel eerlijk bij zeggen dat ik er dan vaak ook geile gevoelens bij heb. Gewoon thuis op de bank enzo heb ik gewoon kleren aan. Maar slaap altijd naakt, en llop ook naakt van en naar de badkamer. Ook bij mijn schoonouders (ben ik elk weekens) loop ik naakt naar de badkamer en doe ook nooit de deur op slot. Heb dat ergens anders ook gepost maar daar hebben ze een grote badkamer met 2 douches. mn schoonmoeder komt de laatste tijd best vaak "toevallig"gelijk met mij douchen ik krijg dan vaak best een beetje een erectie maar zij zegt altijd geeft nie hoor jongen. Vraag me nog steeds af of ze dat express doet of dat ze meer wil.

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • Hoi jongen 12
    Ik ga naar een Naturistencamping en thuis ben ik altijd naakt ook in de winter maar dan staat de verwarming op standje sauna als ik van me werk kom dan gaat gelijk al me kleren uit want ik vind het echt vreselijk om kleren te dragen. Ik ga met me ouders naar een Naturistencamping dus ik kan gewoon naakt blijven als ze op bezoek komen ook heb ik veel vrienden waar ik gewoon naakt kan blijven lopen dat vindt ik wel heel fijn en me vrienden zijn geen Naturisten

    18 jaar
    4 maanden geleden
  • Hallo TS

    Enkele vragen aan jou als een NIET naturist....

    Wij zijn niet echt naturist. Gaan ook niet naar een naaktcamping.
    Maar sinds ik bij mijn Oom woon heb ik wat meer vrijheden.
    Mijn oom is gay en gaat regelmatig naar zijn vriend iets verderop hier.
    Wij hebben een groot huis en ik heb de hele bovenverdieping voor mij alleen! met douch ect.

    Ik heb sinds een jaar A' anderhalf jaar nu een vriendje waar ik van hou want wij zijn Gay. Ouders weten dit ook en ook op mijn school. Helaas niet bij mijn vriendje. die zit nog op een andere school.
    Maar als mijn oom weg is in het weekeind, lopen wij hier naakt rond hoor! Heerlijk en niet vanwege sex of zo!
    Maar ook op vakantie in Duitsland waar wij 2 tot 3x per jaar komen, heb je strandjes langs de rivier en lopen dan ook regelmatig naakt. want dat is daar best normaal! Niet waar mijn oom en zijn vriend bij zijn hoor!
    Proberen wel altijd een leeg strandje te zoeken en niet met andere mensen er bij.
    Dus wij zijn niet echt nudist maar zou best wel eens willen kamperen op zo'n camping, maar ken verder niemand. Ben wel eens op de maasvlakte geweest op het naaktstrand, maar dat was eigenlijk per ongeluk. Maar lijkt mij ook wel leuk.
    Maar ik zou wel bang zijn dat ik een stijve zou krijgen! Heb jij daar geen last van dan?
    Ik zie wel dat jij ietsje jonger bent dan mijn vriendje en ik. en misschien daar nog niet zo veel last van hebt misschien of dat het gewoon is bij jou, maar ik ben natuurlijk niet echt gewent om blood te lopen met andere mensen. En wat ik zeg, ik ken verder niemand die op een naturisten camping komt. En gewoon een vraag omdat ik verder geen ervaring heb hiermee.. Wat gebeurd er als je dan toch een stijve piemel krijgt? Word je dan weg gestuurd van de camping? Of krijg je ruzie met de ouders van die andere kinderen als het in een speeltuin zou gebeuren per ongeluk? Vraag zo maar wat hoor!
    En wat als je echt in de pubertijd komt? Bedoel je krijgt een wat grotere piemel en schaamhaar en zo? Ik weet wel dat ik bijna 13 was en schaamhaar kreeg. Ik schaamde mij er toch een beetje voor eerlijk gezegd. En nu ook mijn vriendje die ruim een jaar jonger is dan ik.
    Die heeft dat nu ook! Gelukkig niet bij mij hoor, maar merkte afgelopen zomer vakantie wel dat hij zich bijna niet om durfde kleden waar onze andere vrienden bij waren. Hoe ga jij daar mee om ?of jouw vrienden op de camping?
    Graag een eerlijk antwoord aub?

    Dank je wel!

    14 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik was 12 toen ik voor het eerst kennis maakte met naturisme. Mijn stiefmoeder deed dat altijd voor ze mijn vader leerde kennen en wilde dat weer gaan doen en mijn vader wilde het ook wel eens proberen. Thuis zijn we vrij open met naakt zijn (zie geregeld mijn vader, stiefmoeder en stiefbroers naakt van/naar de badkamer of met zwemmen omkleden) maar vond het toch vrij spannend om 2 weken lang naakt rond te lopen. Bij aankomst ging iedereen gelijk naakt, maar dit vond ik toch nog iets te spannend. Daarom heb ik die eerste dag in mijn onderbroek gelopen (wat mocht). De dag erna wilde we na het ontbijt gaan zwemmen, maar dat was verplicht naakt. Na een tijdje langs de kant gezeten te hebben was de verleiding om ook wat plezier te hebben toch groter dan de spanning en heb ik mijn onderbroek uitgedaan en ben in het water gesprongen. In het begin voelde het best raar, maar toch had ik niet echt het idee dat ik bekeken werdt ofzo. De rest van de vakantie heb ik gewoon naakt gelopen. Het was nou niet zo dat ik het helemaal geweldig vond, maar het was ook niet zo dat het een keer nooit weer was. Sindsdien zijn we nog 3 keer naar een naturistencamping geweest, en ondanks dat ik het elke keer nog ongemakkelijk vind ben ik gewoon elke keer vanaf het begin bloot gegaan.

    Om je andere vragen te beantwoorden.
    Thuis lopen we wel eens naakt van de badkamer naar onze slaapkamer of zien we elkaar naakt als we (voornamelijk mijn stiefbroers en ik) na het zwemmen thuis in de schuur omkleden (mijn stiefmoeder wil niet dat we met natte zwemkleding door het huis lopen), maar we doen verder niet naakt zonnen, tv kijken of dat soort dingen.
    Ik slaap al mijn hele leven in een pyjama. Als het heel heet is wil ik nog wel eens in mijn onderbroek slapen, alleen slaap ik dan wel onrustiger. Naakt heb ik ook wel eens geprobeerd, alleen kan ik dan helemaal niet in slaap komen.

    16 jaar
    9 maanden geleden
  • Hi TS, goed dat je de vraag stelt, niks raars aan. Veel jongens op jouw leeftijd zijn wat onzeker als ze naturistisch zijn opgegroeid en ouder worden. Logisch dat je je afvraagt hoe anderen het doen. Ik denk dat je altijd naturistisch bent, het is nl. een manier van leven, al kun je het niet altijd in praktijk brengen. Ik ben zelf bloot waar het kan en prettig voelt (omgeving, mensen, temperatuur). In elk geval dus op vakantie (naaktstrand of naaktcamping). Thuis kan het helaas niet: ons huis ligt dicht aan de straat en de tuin is nogal open. Zou dus een heel gedoe zijn met steeds gordijnen open/dicht of altijd een badjas onder handbereik hebben. Als we op vakantie zijn, is dat allemaal veel makkelijker en is de hele familie bloot. Ik slaap met zo weinig mogelijk kleding aan, gewoon zoals het lekker voelt. Om niet elke dag schone lakens enzo te hoeven pakken, hou ik alleen een boxer aan als het warm is. Af en toe ga ik met mn ouders naar de sauna (of in de vakanties naar de sauna of zwembad op het campingterrein) en dan zijn we natuurlijk ook naakt. Dat is de regel daar al moet je wel op een handdoek zitten in de sauna, ook met je voeten. Beetje duidelijk?

    17 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik ben van huis uit groot geworden met naakt recreëren. Mijn ouders hadden het nooit over naturisme, ze vonden het teveel een label. Op vakantie gaan, kamperen, zwemmen, in de tuin spelen of zonnen, alles lekker poedelnaakt. Als kind denk je daar niet over na. Totdat ik een jaar of 13 was, ineens werd het onzekerder en ongemakkelijk. Tijdens het douchen op school zagen ze dat ik egaal bruin was, daar werden flauwe grappen over gemaakt. Jarenlang heb ik mijn broek dan maar aangehouden. Wennen deed dat nooit, natte zwemkleding, gescheiden omkleden. Op mijn zestiende dacht ik steeds vaker, wtf, het is mijn lijf, waarom dat verbergen? Ik geniet nu weer volop van bloot zonnen en zwemmen. Of op mijn kamer huiswerk maken. Iedereen trekt als hij thuiskomt jas en schoenen uit, ik ga daarin een stukje verder. Niet voor de opwinding, het voelt als vrijheid.

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Ts hier m19 als jij zo’n nutteloze reactie’s geeft kun je beter van dit forum vertrekken en beter naar een of ander boeken forum gaan. Ik stel volgens mij een normale vraag! Ik ben zelf naturist en vraag me gewoon af hoe andere naturisten jongen leven buiten hun vakantie om. Ik weet dat heel veel mensen niet weten wat een naturistencamping inhoud, dus ga eerst uitzoeken wat naturisme inhoud of houd je mond

    12 jaar
    9 maanden geleden
  • Wees gewoon jezelf als je naturist wilt zijn of half naturist/nudist of helemaal niet daaraan mee wilt doen. Maar niet iedereen uitgebreid uithoren je bereikt er niets mee

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik ben sinds 2 maanden nudist. Ik slaap naakt, ga sinds kort naar strand & sauna naakt. Verder heb ik altijd kleren aan. Wat enorm lekker is, is wanneer je thuis komt met kleding aan en dan een powernap gaat nemen naakt, heerlijk!

    Oh en negeer M19, ze doet alleen maar onzin posten op dit Forum.

    21 jaar
    9 maanden geleden
  • Dus jij wil zoveel mogelijk details over naturisme ervaringen van anderen... vreemd.

    19 jaar
    9 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten