Skip to content
11 reacties
1266 weergaves

Hoe vriendje vinden

Ik zou dus graag een relatie starten met een jongen. Alleen weet ik niet goed hoe ik iemand vind die ook op jongens valt. Wat dat nog moeilijker maakt is dat het van mij niet openlijk bekend is dat ik zelf op jongens val. Hoe hebben jullie jullie vriendje gevonden of hebben jullie tips?

18 jaar
9 maanden geleden

11 Reacties

  • Hallo Ts !
    Ik ben 3 jaar jonger dan jij. En ik ben dus ook Gay. Ben een jaar of 2 geleden echt uit de kast gekomen en ook op school. Ik moest dat doen omdat ik echt dood ongelukkig was. Nu heb ik denk ik 1000% geluk gehad op school, want niemand heeft het er over of maakt mij ergens voor uit. En ik hoor er bij! Komt ook door onze leraar die daar echt over gesproken heeft tijdens een les over pesten toen. Dus ik heb geluk!Maar heb ook een vast vriendje nu al een jaar of zo en hij zit op een andere school en hij heeft het wel erg moeilijk en durft niet uit de kast te komen openlijk.
    ik ken mijn vriendje al lang. wij woonde vroeger in de zelfde straat en speelde al samen toen wij klein waren. Door omstandigheden die ik hier al eens verteld heb, woon ik bij mijn oom in huis .
    Op een gegeven moment ruim een jaar geleden was mijn ( nu ) gay vriendje, dus toen mijn gewone vriendje nog bij ons thuis en mocht mee eten en blijven slapen omdat zijn ouders weg moesten. En ik weet eigenlijk niet eens meer precies hoe het is gegaan, maar wij hadden het samen op
    mijn slaapkamer over gay zijn. en zoiets dergelijks. En hij begon te huilen. waarop ik hem trooste. voor ik het goed door had hadden wij elkaar een kus gegeven! Stom maar waar! Vanaf die tijd zijn wij vrienden voor het leven. Ik hou ziels veel van hem en is wederzijds.
    Ik ben echt in de wolken met hem! En zo zie je maar dat het echt heel onverwachts kan gaan. Juist ook van jongens waar je het niet van verwacht. Ik hoop voor jou dat jij ook zoiets mag mee maken! maar wat hierboven al is gezegd, je mag heus wel iets brutaler of opener zijn in jouw woorden tegenover jongens hoor!
    Ik ben er nu wel achter dat het veel te maken heeft met het woordje respect hebben voor elkaar! Wij hebben thuis waar wij wonen een fijne vriendengroep van zowel meisjes als jongens en zo hoort dat ook.
    Dus zo kan het ook he meisjes van 17 en 19 hierboven?
    Ik hou ook van mijn vriendinnen alleen niet sexueel.
    Ik wens jou alle goeds TS. en weet zeker dat ook jij wel een vriend zult vinden! Laat jij het even weten??? Sucses hoor!

    14 jaar
    6 maanden geleden
  • Wat een domme reacties allemaal.
    Alleen J23 geeft nog goed en nuttig advies.

    Men advies is om niet te gaan haasten en constant zitten zoeken. Heb gwn geduld en hou de deuren open in tussentijd. Probeer anders iemand gwn aan te spreken waarvan je weet dat ie op mannen valt en aantrekkelijk is. Vaak moet je zelf de stap zetten, want de ander vind het vaak ook spannend helaas. Je bent 18, chill…

    21 jaar
    9 maanden geleden
  • Wat heb je daar nou aan J18?

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • COC jongeren café

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • TS @M19, Bedankt voor je gelukswensen, maar ik val nu eenmaal op jongens dus een vriendinnetje zit er niet helemaal in...

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • Jongetje 23 bedankt voor je antwoord. Het is me nu een stuk duidelijker

    17 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik gun je een leuk vriendinnetje ts!

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Je leest het hier regelmatig, een jongen die een vriend zoekt, om mee te zoenen, zeg maar. Ongeveer 4% van de mannen is homo en net zo'n percentage wijst seks met een man/jongen niet af. Keuze genoeg dus zou je zeggen.
    Het punt is dat bijna al die jongens zich verstoppen. Zo wordt je dus nooit gevonden tenzij het wel erg duidelijk is wat jou geaardheid is. Verschillende keren las ik hier verhalen van homojongens die er achter kwamen dat de vriend die ze al jaren kenden ook "zo" was. Grote kans dus dat jij zonder het te weten al verschillende jongens kent in je omgeving die ook op jongens vallen. Vaak voelen homo's het aan: Hij is ook zo!

    Kijk eens om je heen. Zijn er geen jongens waar jij een heel goed persoonlijk contact mee hebt? Jongens die wat anders zijn dan de rest, wat introverter misschien? Die wat aantrekkelijker zijn dan gemiddeld? Jongens die nooit over meisjes praten? Maak eens contact!
    Overweeg eens wat opener te zijn over je voorkeur. Praten jullie op school of zo nooit over meisjes? Vragen ze jou nooit eens of jij een vriendin hebt? Zeg dan bijvoorbeeld dat meisjes jou niet zo interesseren. Vragen ze dan of jij homo bent, dan zeg je dat je dat niet zeker weet.

    Waar het om gaat is dat jij iemand ontmoet waar het mee klikt. Dan moet je die anderen ontmoeten en jezelf een beetje blootgeven, anders kom je nergens. Succes!

    En M17, sommige homo's vinden meisjes best leuk hoor. Om mee te kletsen, om mee te shoppen, dat soort dingen. Ze zijn dan eigenlijk een soort mannelijke vriendin. Wel een man, maar geen handtastelijkheden want van meisjes krijgen ze geen stijve.

    23 jaar
    9 maanden geleden
  • jongenout.nl

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik blijf dit draadje volgen, want ik zit in hetzelfde schuitje als de ts.

    Ik durf geen datingsites te gebruiken, want volgens mij willen de meesten alleen seks, en dat is niet waar ik naar op zoek ben. En naar een gaybar gaan durf ik ook niet; daar ben ik te verlegen voor.

    Ts, weet niemand uit je omgeving dat je op jongens valt? Als je er met niemand over durft te praten, kan dat best eenzaam zijn. Heb jij daar ook last van? Ik hoop dat je in de nabije toekomst een leuk vriendje ontmoet!

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • Waarom geen vriendinnetje?

    17 jaar
    9 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten