Skip to content
6 reacties
753 weergaves

Ben ik bi?

Ik twijfel de laatste tijd heel erg. Ik heb al bijna een jaar een hele lieve, leuke, mooie en sexy vriendin. Ik geniet met volle teugen van haar. Zei is ook bi en op de eerste date dacht ze dat ik dat ook was, omdat ik makkelijk en open praatte over alles, ik heb gemillimeterd haar, oorbellen, tattoos en ben mode bewust. Wat dat betreft val ik dus best wel in het straatje. Wat mannen betreft, ik kan mannen sexy en aantrekkelijk vinden, maar als ik eerlijk ben zou aftrekken/pijpen bij mij de limiet zijn, maar ook daar denk ik niet aan, alleen aan hoe het voelt om te zoenen met een man. Als ik denk aan seks met een man doet dat me niks in tegenstelling tot vrouwen, los daarvan ben ik daar ook niet benieuwd naar. Relaties met mannen kan ik me ook niet voorstellen, ik ben emotioneel en gevoelig maar uit dat liever bij mijn vriendin/vrouw dan dat ik dat bij een man zou doen. Eigenlijk alles op relatie gebied doe ik liever met een vrouw. Ik kus wel eens met vrienden, dat vind ik wel leuk maar niet op een sexuele manier, het gaat dan bij mij meer om het schijt hebben bijvoorbeeld. Wat mij ook opvalt is dat ik vaak twijfel aan mijn geaardheid als ik niet goed in mn vel zit, heeft dat een betekenis? Ik ben benieuwd wat jullie denken en of jullie soort gelijke gedachtes hebben.

18 jaar
10 maanden geleden

6 Reacties

  • Ts hier. Bedankt voor de reacties, ik maak mezelf gewoon vaak gek en ik denk inderdaad veel na ja. Daarnaast ben ik mentaal ook niet in de perfecte staat al een tijd, waardoor ik zoek naar antwoorden bij onderwerpen die helemaal geen betrekking hebben tot mij. Maar toch zit ik hier wel vaker mee, ik kan het er gelukkig met mijn vriendin over hebben, dat ga ik ook doen.

    18 jaar
    10 maanden geleden
  • Je omschrijft mij precies in je verhaal! Behalve over een vriendin, die heb ik dan weer niet.

    Ik geef me ook geen label, want boeiend. Fantaseren met hetzelfde geslacht doen velen, wilt niet meteen zeggen dat je zoiets ook meteen lekker bent en zo bent qua seksualiteit.

    Kan je het met iemand over hebben? Praten met een echt persoon helpt vaak ipv online.

    21 jaar
    10 maanden geleden
  • Dan is het toch duidelijk, alle elementen van gevoelens naar een man wijs je af, wees gewoon lekker hetro en twijfel hier niet over.

    20 jaar
    10 maanden geleden
  • Bi curious zou ik zeggen

    19 jaar
    10 maanden geleden
  • Wie mode bewust is hoeft nog niet bi te zijn.
    Twijfelen mag en kan maar hoeft nog niet te betekenen dat je echt bi bent, veel dingen met mannen staat je tegen, dus een relatie met een man zit er al niet in.
    Maar wat ik belangrijker vind is dat hoe staan jullie als vriendschap tegen over elkaar, jouw vriendin en jij. Bijna een jaar bij elkaar , al een hele tijd, zou jij je kunnen indenken dat het uit is of komt met jullie twee. Of jij haar inruilt voor een eventuele vriend. En ben je bang haar te verliezen, dat zijn vragen die jij je zelf moet stellen. Als je echt van haar houdt en haar niet kwijt wilt, dan zijn al die twijfels over je geaardheid totaal niet van belang, voor mij als ik dit lees ben je gewoon een gevoelige jongen die misschien te veel nadenkt, nergens voor nodig, vind dit heel gewoon eigenlijk en zie jou als ik dit lees als een hetero jongen die een vriendin heeft en geniet van deze relatie.


    18 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik persoonlijk niet maar hoe open je over dingen bent zegt niks over je geaardheid. Heb je ooit gevoelens gehad voor een man? Indien dat niet het geval is ben je waarschijnlijk gewoon hetero. Fantaseren doet iedereen en dat zegt dus niet echt veel.

    21 jaar
    10 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten