Skip to content
6 reacties
1823 weergaves

Hoe is het bij jullie gegaan of hoe gaat het??

Hey jongens! Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe het gaat met jullie als gay jongens.
Ja, ik ben ook een "kind"van 14 jaar en heb al even een vast vriendje.
Dat zal niet bij iedereeen zo zijn.
Worden jullie als Gay gepest?
Ik wist eigenlijk op mijn 8 of 9e jaar al datik anders was.
Keek naar mijn klasgenootjes als we ons omkleden en kreeg toen al een een stijf pikkie.
werd ook al snel gepest en gedaan. Want woonde toen in een gemeente met voornaamelijk christelijke mensen.Ik werd buitengesloten van echt alles. ben nog nooit zo ongelukkig geweest.
Terwijl ik echt mijn best deed om niet op te vallen. echt een klote tijd gehad.
Door omstandigheden ben ik bij mijn oom gaan wonen die ook Gay is en ook psygoloog is en jongere werk doet. Niet in de gemeente waar ik woonde maar bij hem.
Heb daar mijn vriendje leren kennen en sinds die tijd weet iedereen nu wel dat ik gay ben. Maar hier is het toch anders. schoolvrienden heb ik ook en accepteren dit ook.
Alleen 1 ding is nog steeds niet duidelijk denk ik.
Ik hou van mijn vriendje. 1 jaar jonger dan ik.
zitten niet op de zelfde school, maar bij hem is het ook anders. hij kan er niet voor uit komen.
Ik vind het zo ontzettend gemeen! Wat doen wij fout? Niets toch?
Wij mogen net zoals volwassen mensen toch ook van elkaar houden?
Welk recht hebben ouderen boven ons als kids?
Ze zijn zelf ook jong geweest toch?
En wie verbied het om Gay te zijn op jeugdige leeftijd?
God?
Nee, dacht ik en hoor dat ook van veel volwassen.
Word eens tijd dat wij, wij jonge jongens eens op staan toch?
Wij hebben toch ook recht op liefde en pril geluk? of moet dat altijd met een meisje?
Ik word hier echt pissig over.
Waarom wachten tot je volwassen bent om uit de zogenaamde kast te komen? Wie bepaald dit?
Jij toch?
Ik ben een ruim jaar geleden uit de kast gekomen, en nooit spijt.
Heb een lief vriendje waar ik van hou en veel avonturen mee beleef.
Ik weet, zal niet bij iedereen kunnen, Maar denk er om vrienden!
Nooit iemand gaat over jouw gevoelens Never, never never nooit! Dat is wat mijn oom mij wijs gemaakt heb en waardoor ik sterk ben geworden. Ik laat mij nooit meer pesten.
Ik ben niet nichterig, loop niet met een hand tasje of onzin, ikdoe normaal, maar laat mij niet op mijn kop zitten.
Ik hoop lieve vriendjes dat ik jullie moet heb ingesproken.

En het gaat ook niet over hoe lang je piemel is, stijf of slap en hoe die ligt, en wat je draagt als slip of zwembroek... Niet belangrijk!
Wij zijn elk uniek! en je hoeft je niet te schamen.






14 jaar
10 maanden geleden

6 Reacties

  • Jongen 14, niets mis met gay zijn. Alleen veel pubers denken soms dat ze gay zijn omdat ze met een andere jongen op onttdekking zijn en later tot ontdekking komen dat ze wel op meisjes vallen. Hoeft niet zo te zijn maar dit kan. Dat die ouders van jongen 13 het niet accepteren kan een reden zijn dat ze het gewoon te vroeg vinden. Waarom al op jullie leeftijd uit de kast komen. Waarom woon je niet meer bij je ouders maar bij een oom die ook gay is. Waar je misschien toch inspiratie van krijgt waar je zelf nog niet aan toe bent. Ook al denk je van wel. Kijk een relatie en verliefdheid waar jij het over hebt vind ik iets voor toch wat later, Waarom alles zo definitief vaststellen want dit wekt ook die weerstand op bij jou, jammer eigenlijk, dat jij hier nu al zo mee bezig bent.

    18 jaar
    10 maanden geleden
  • Hé J13. Het belangrijkste is om jezelf te blijven. Jongens zijn ook interessant op jouw leeftijd: je gaat jezelf ontdekken en daarbij is het goed om je te vergelijken met leeftijdsgenoten. Of dat je voorkeur gaat zijn ben je nu juist naar op zoek. Een soort testfase voor jou.
    Succes

    18 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik was op mn 5de al anders. Ik speelde met de barbies van mijn zus. Ik had niets met autootjes en lego en zo. Uit de verkleedkist haalde ik meisjeskleren. Toen ik 10 was wilde ik graag make up op en toen ik 11 was heb ik tegen mijn moeder gezegd dat ik jongens leuk vond. Maar dat wist zij al. Heb geen vaste vriend maar ken wel veel leuke jongens en ben geen maagd meer.

    15 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik heb 3 jaar doorgebracht op een schoolinternaat en ikkan van mij zelf wel zeggen dat ik een zeer zacht karakter heb ben totaal geen stoere jongen die veel durft en zegt tegen vrienden en klasgenoten. Met de opvoeder van het internaat had ik wel een goeie band en soms vertelde ik wel eens iets tegen hem en kreeg wel eens een warme knuffel van hem .op mijn 12 de heeft hij mij misbruikt en ben vanaf dan wel grote jongen geworden die hem veel meer verweerde.
    Nu begin ik soms wel eens te denken van zou hij dit gevoeld hebben dat ik zo was of ben ik door hem zo aan het worden.
    Ik kijk naar mijn beste vriendje als we samen omkleden en voel mij ook wel een beetje aangetrokken tot hem.
    Ook in de stad waar ik woon kijk wel eens stiekem naar jongens en denk ik dan van die is wel knap maar ik durf er niets mee doen ik ben bang om gay te worden.
    In het voorbije schooljaar heb ik wel 2 vriendin gehad omdat zij het aan mij vroegen of ik verkering wilde en heb telkens ja gezegd om dat er dan zou bij horen .en wel hoopte dat die gevoelens voor jongens voorbij zou gaan maar zijn er wel nog

    13 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik kan je met sommige punten wel snappen maar probeer ook te begrijpen dat elk persoon anders is en zelfs elke gay persoon is anders. Ik ben inmiddels 23 jaar en ben ook sinds ik me als klein jongen kan herinneren gay. Maar ik heb besloten om voor goed in de kast te blijven of terwijl niemand hoeft te weten dat ik gay ben want ik vind dat het niet van toepassing is. Ik merk dat mensen juist niet geïnteresseerd zijn wat je sexualiteit is. Maar het hun juist ergert als je het zo graag wilt uiten. Ik heb ook vriendje en in het openbaar lijken we normale vrienden te zijn maar als we alleen zijn hebben we pas lichamelijk contact en zoenen en doen we alles met elkaar en we leven beide heel gelukkig. Dus mijn advies aan jou is. Denk niet te veel aan anderen als jij zelf weet dat je van je vriendje houd dan is het niet nodig om het openbaar te maken. Je bent jong doe je ding er is geen reden waarom andere moeten weten wat je aan het doen bent.

    23 jaar
    10 maanden geleden
  • Vervelend dat je gepest werdt. Maar ik vind het niet prettig dat je dit afdoet op: omdat het een Christelijk dorpje was. Jongens met homoseksuele gevoelens worden over het algemeen vaker gepest, in alle lagen van de bevolking. Het is erg belangerijk dat kinderen het tegen de meester of juf zeggen, alsook de ouders. Kinderen onderling noemen dit vaak klikken, maar dat is het niet. Het is heel belangerijk om hulp in te schakelen als je gepest wordt en alles te vertellen.

    19 jaar
    10 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten