Skip to content
17 reacties
2910 weergaves

Sport L.O

Onze leraar komt altijd kijken als wij ons omkleden en douchen hij blijft heel de tijd aan de deur staan en bekijkt ons allemaal Wrrm doet hij dat en mag wat kunnen we er tegen doen iemand raad

15 jaar
11 maanden geleden

17 Reacties

  • Ik zit op voetballen waar douchen niet verplicht is. Hoeft niet mag wel! Toch wel zo fris om het te doen na al dat gezweet. Er zijn een paar moslim jongens bij ons die met de boxer gaan wassen. Dus het merendeel gaat gewoon bloot we hebben toch allemaal piemels! En onze Trainer doucht ook gewoon mee. Hij zeg altijd dat geeft een gevoel van gelijkwaardigheid en versterk het groepsband.. iedereen in zijn blote reet! Ook wordt er in de kleedkamer elkaar gehugd bij een overwinning. Is ook lekker dan met mijn body tegen een ander. Ook al ben ik geen homo ha ha


    16 jaar
    10 maanden geleden
  • Dus die kerel doet dat nogsteeds? Bijzonder. Niks verandert die oude viespeuk. Bij ons ging hij met geen mogelijkheid weg

    19 jaar
    10 maanden geleden
  • Onze leerkracht sport doet dit ook hoor, ksnap dat je het niet fijn vind

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • Nu, eerst niet kunnen lezen en nu in volzinnen dit produceren. Mag ik zeggen dat ik dit niet geloof. Ook al heeft de leraar een oogje op een leerling (of meer), hij/zijn zal wel gek zijn om dit met een briefje kenbaar te maken. Dit is zijn doodvonnis als het waar is.

    Ga eerst maar eens met de vertrouwenspersoon praten, en….. met de leraar. Anders bespreek het met de leraar zelf, zorg wel dat er nog iemand bij is. Succez

    20 jaar
    11 maanden geleden
  • Dat briefje van je leraar is een regelrecht verzoek om seks met jou te hebben. Dat is volledig onacceptabel. Alleen al vanwege het leeftijdsverschil en zeker gezien zijn positie.

    Wat je kan doen hangt af van hoe assertief jij bent en hoe de situatie op jouw school is. Als jij dat durft kan je die leraar vertellen dat je dit absoluut ongepast vindt en dat hij dat nooit meer moet doen.

    Je kan ook naar je mentor gaan en het briefje laten zien (niet afgeven, dan ben je het bewijs kwijt). Leraren hebben de neiging elkaar te dekken. Dus wellicht wordt je met een belofte dat hij er over gaat praten afgescheept en gebeurt er niets.

    Je kan naar de directeur gaan en het hem vertellen, maar die wil ook geen gedoe op school en zal proberen het te sussen. De leraar kan ook ontkennen en zeggen dat een andere leerling dat gedaan moet hebben. Maar dan blijft dat rondhangen in de kleedkamer van hem.

    Tenslotte kan je het tegen je ouders vertellen, ook dat gluren van die leraar is de kleedkamer. Als je ouders contact met de school opnemen en dreigen er werk van te maken dan kan de directie er niet meer omheen. Hij wil niet dat de school de naam krijgt dat leerlingen daar niet veilig zijn. Die leraar hoort daar niet, dat is simpel. Echter, wat voor jou geldt dat geldt ook voor je ouders. Zullen ze dat aandurven?

    Wellicht als hij de waarschuwing krijgt voortaan weg te blijven uit de kleedkamer en geen leerlingen meer te benaderen zoals hij met jou heeft gedaan, misschien dat dat een optie is.
    Op straat komen te staan wegens ongepast gedrag met minderjarigen is een heel groot probleem. Niemand wil je nog hebben. Maar misschien zou hij helemaal geen leraar moeten zijn en op eigen initiatief ander werk moeten gaan zoeken. Het jaar is nu zo goed als voorbij, dus hij heeft de gelegenheid de eer aan zichzelf te houden. Op jonge jongens vallen is een ding, ze actief benaderen is wat anders. Hij kan duidelijk de verleiding niet weerstaan.

    23 jaar
    11 maanden geleden
  • 1 een leraar van het zelfde geslacht mag natuurlijk zorgen dat er niet getreuzel wordt. Maar naar jongeren lopen kijken roept vraagtekens op. Als wat je zegt over her briefje klopt naar een vertrouwenspersoon gaan, jij gaat er geen last van krijgen hoor als je het aan geeft. Sws is het dubbel slecht van dat briefje want hij heeft een baan waarbij er een machtsverdeling is en dat is erger (volgens de wet) dan als het geen leraar was. Ik zou er wat aan doen.

    21 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik TS dit stond er op het briefje wat in me jeans zat jij bent mijn beste leerling en je heb een zeer mooi lichaam je krijgt altijd de beste punten van mij maar wil er iets voor terug wat moet ik nu doen

    15 jaar
    11 maanden geleden
  • @j15
    Wat mij betreft mag je vertellen wat er op stond, wij kunnen je adviezen geven enz

    18 jaar
    11 maanden geleden
  • M18 en J16
    Het is in de 4 schooljaren maar een keer of 4 gebeurt dat hij binnen kwam.
    Dan had hij al een paar keer op de deur gebonkt en geroepen dat we op moesten schieten.
    Maar ja als we aan het keten zijn dan luisteren we slecht.
    En ja J16 wij douchen allemaal gewoon naakt na de gym. Dan stinken we tenminste niet zo de rest van de dag.

    Die gymleraar is een hele gave kerel en we vinden hem altijd leuk.
    Hij heeft mij dan een paar keer naakt gezien. Maar de andere meiden uit mijn klas niet die kleden zich altijd heel snel aan of half aan.
    En echt heel erg vind ik het nou ook weer niet hoor dat hij me naakt heeft gezien.
    Had ik ook maar sneller wat aan moeten trekken.
    Er zijn wel meer jongens en mannen die me naakt gezien hebben boeit me niks.

    En J19 dat daar regels voor zijn in het onderwijs dat zal best.
    Maar is er dan op elke school een gymlerares en leraar tegelijk bij elke gymles?
    Of moet een man in zo'n situatie eerst een vrouwelijke collega gaan halen?
    Of moet een vrouw die gym geeft eerst een man ergens uit een les ophalen om de jongens in de kleedkamer aan te spreken?
    Lijkt me nogal lastig toch?

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Hoi ik TS hier er stak een briefje in mijn jeans met iets erop geschreven maar kan ik hier niet zeggen of wel

    15 jaar
    11 maanden geleden
  • Sinds wanneer wordt er op school naakt gedoucht?

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • @M16 en jullie gaan daar niet mee naar een mentor of directie?
    Dus hij komt binnen en ziet jonge meiden zonder kleren. Hij gaat dan misschien wel niet staan kijken, maar hij weet wie er in die kleedruimte is en dat he meisjes/jonge vrouwen zijn.
    Ik ging er iig mee verder.

    18 jaar
    11 maanden geleden
  • De regels in het onderwijs zijn duidelijk. Degene die, na kloppen op de deur, de kleedkamer binnen mag komen, moet van hetzelfde geslacht zijn als de leerlingen. Sterker nog als het een stagiair is, alleen onder toezicht van een bevoegde docent. Voor docenten LO hoort dit wel een beetje bij het vak. Wanneer je je daar niet goed bij voelt naar de vertrouwenspersoon! Voor een mentor kan dit ongemakkelijk zijn.

    19 jaar
    11 maanden geleden
  • Bij ons komt de gymleraar ook wel eens de kleedkamer binnen.
    De meiden kleedkamer hè!!!
    Hij heeft mij al een paar keer naakt gezien.
    Hij gaat niet staan kijken maar het is alleen als we aan het klieren zijn en het te lang duurt.
    Dan zegt hij, dan moeten jullie maar opschieten.

    Maar wat jouw leraar doet klopt echt niet.

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Dat is inderdaad wel een beetje vreemd, ik zou sowieso niet douchen als ik jou was en wellicht kun je het even met je mentor of iemand anders op school bespreken. Iedere school heeft wel een vertrouwenspersoon rondlopen speciaal voor dit soort kwesties.

    21 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik denk dat hij zeker wil weten of jullie wel echt helemaal onder de douche staan. Maar als jullie het niet prettig vinden gewoon aangeven

    12 jaar
    11 maanden geleden
  • Aan de klassenleraar of zo aangeven dat jullie je niet veilig voelen bij die leraar, en uitleggen waarom niet. Dan gaan ze met hem in gesprek.

    20 jaar
    11 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten