Skip to content
13 reacties
2759 weergaves

Met beste vriend op vakantie

Ik heb sinds een half jaar een relatie met mijn vriendin. Nu ga ik al een paar jaar met een van mijn beste vrienden een week op vakantie , hij heeft ook n vriendin. Nu zit mijn vriendin te zeuren dat ze dat niet leuk vindt. Ik vind dat het moet kunnen n weekje met n goede vriend? Ligt dit aan mij

20 jaar
12 maanden geleden

13 Reacties

  • Gelukkig heeft ze geen kritiek op iedere voetstap en ademhaling die je maakt. Dat bestaat ook nog.

    21 jaar
    11 maanden geleden
  • Hier TS 20.
    Ik word zelf ook benauwd van het gedrag van m’n vriendin en zeker haar moeder. Het is een vrij dominante vrouw die altijd kritiek heeft op iedereen.ik trek mij er niet veel van aan de laatste tijd.

    20 jaar
    11 maanden geleden
  • Dat is mooi verdeeld, TS. Dan heeft jouw vriendin geen reden tot klagen. Het lijkt me dat je wel erg kort aan de lijn gehouden wordt. Door haar en door haar moeder. Ik zou zo niet kunnen leven. Maar jij moet het weten natuurlijk.

    22 jaar
    12 maanden geleden
  • Hier TS.
    Ik ga een week met n vriend en twee weken met m’n vriendin op vakantie.

    20 jaar
    12 maanden geleden
  • Weg met dat claimgedrag, past niet meer bij deze tijd. Leef en laat leven, je bent maar een keer jong?

    20 jaar
    12 maanden geleden
  • Beste TS, voor alle duidelijkheid : je moet natuurlijk ook nog wel op een ander tijdstip met je vriendin op vakantie gaan. Eventueel zelfs met haar ouders erbij. Alleen maar met je beste vriend op vakantie en verder niks met haar kan je natuurlijk niet maken. Als dat je bedoeling is, kan ik hun uiteraard begrijpen.

    22 jaar
    12 maanden geleden
  • Hallo allemaal hier TS
    Wat jongen 22 zegt is ook gebeurd. Ik was bij mijn vriendin thuis en haar moeder zei dat ze het raar vind dat ik met een vriend op vakantie wil. Ik kreeg er echt n slecht gevoel door van die bemoeizucht. Ik heb gezegd dat we gewoon gaan. Geloof niet dat die moeder dat leuk gast vinden. Mijn vriendin ook niet

    20 jaar
    12 maanden geleden
  • Hier nog een twintigjarige, heb geen aanvullingen op reeds geplaatste antwoorden, leef kenleer en laat iedereen vrij!

    20 jaar
    12 maanden geleden
  • Nee hoor, ligt niet aan jou! Moet kunnen. Ik vind dat je in een goede relatie deze vrijheid moet kunnen krijgen. Claimgedrag werkt verstikkend, word je niet gelukkig van

    20 jaar
    12 maanden geleden
  • Natuurlijk moet je een weekje met je beste vriend op vakantie kunnen gaan. Als je vriendin echt om je geeft gunt ze je die week vakantie met je mattie.
    En als ze daar een probleem van denkt ze alleen maar aan zichzelf.
    Mijn vader gaat elk jaar met zijn beste vriend op vakantie met de motor of de fiets. Echt houden van betekent ook elkaar vrij laten om dingen te ondernemen los van elkaar.

    20 jaar
    12 maanden geleden
  • Nee, heel normaal dat je lekker met je vriend gaat.

    15 jaar
    12 maanden geleden
  • Moet kunnen idd, zij is het probleem

    20 jaar
    12 maanden geleden
  • Dat is nou precies de reden waarom ik alleen maar fwb wil. Ik bedank voor die verstikkende relaties met bezitterige partners voor wie je alles moet opgeven. Vaak dan nog gecombineerd met bemoeizieke en controlerende ouders en een alles dominerende moeder. Ik wens jou veel sterkte..

    22 jaar
    12 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten