Skip to content
9 reacties
2642 weergaves

Jongen pijpen

Ik zou heel graag is een andere jongen willen pijpen. Ben nievgay denk ik maar om is te weten hoe t voelt. Ik heb een paar maanden terug al wel samen met een andere jongen afgetrokken die komt ook al lang bij ons thuis maar is nog maar 13. Hij is helemaal niet preuts of zo en als ik m zou vragen zou die t nog doen ok maar ik vind hem nog te jong eigenlijk. Hoe kom ik in contact met een jongen? Iemand tips? Of zal ik die jongen van 13 toch vragenals we weer is samen zijn of kan ik dat niet maken? Hij hoeft t dan niet perse bij mij te doen natuurlijk

16 jaar
12 maanden geleden

9 Reacties

  • Wees wel voorzichtig met deze actie. Ik verwacht dat het bij jouw vriend meer een kwestie van nieuwsgierigheid is. Misschien nogmaals vragen of hij het wel zeker wil voordat jullie eraan beginnen?

    18 jaar
    11 maanden geleden
  • Ts hier bedankt voor jullie reacties! Ik vind het ook dat hij het dan echt helemaal moet willen dus heb ik em gisterenmiddag toen hij weer is bij ons was voorzichtig gevraagd. Ik had een getekend plaatje laten zien van een staand poppetje waar een ander poppetje op de knieën tegenover voor zat en vroeg em of we dit konden nadoen. Hij begreep t direct en vroeg welke van de 2 hij dan was. De staande zei k. Oke als we daarna ook omwisselen wil ik t zeker. Morgenmiddag zijn we alleen samen bij hem thuis en we hadden afgesproken het dan te doen. ik ben wel al vanaf gisteren al super gespannen en moet er steeds aan denken zo erg dat ik afgelopen nacht ook bijna niet geslapen heb. Ik had ook niet verwacht dat hij het ook bij mijn wil doen

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Hoi TS, ja 13 is jong, maar als hij het zelf wil waarom niet.

    16 jaar
    12 maanden geleden
  • Hoi TS, 3 jaar is nu een groot verschil en over een paar jaar niet meer. Maar er zijn ook 13 jarige die verder zijn dan andere, soms wel meer dan 3 jaar vooruit. Ik had dat toen ook al en heb op 13 jarige leeftijd een jongen van 17 gepijpt. Dit was geheel mijn eigen keuze, heb er ook nooit spijt van gehad. Ben nu 20 en pijp deze jongen die binnenkort 24 wordt zo af en toe nog. Hij is hetro, ik ben gay. Dus overleg serieus met de jongen, zonder druk en het moet zijn eigen (overtuigende) keuze zijn! Succes

    20 jaar
    12 maanden geleden
  • experimenteren kan zeker, maar 3 jaar is wel een groot verschil binnen de pubertijd. Beter aftasten bij je leeftijdsgenoten zou ik zeggen

    21 jaar
    12 maanden geleden
  • Ik ben ook op ongeveer jouw leeftijd begonnen met een vriend te pijpen, zonder dat we een relatie hadden. Hij was een jaar ouder dan ik en ik voelde me toen nog jong. Hij nam toen het initiatief, maar heeft me hoegenaamd nooit gedwongen tot iets. Maar een 13- jarige vind ik persoonlijk wel heel erg jong en zou je echt afraden om dit met hem te doen. 3 jaar is op deze leeftijd echt wel een heel groot verschil. Hij staat sowieso nog niet waar jij nu staat en hij zou miscchien zelfs zonder dat je druk bij hem legt toch instemmen met je verzoek, zonder dat hij hiervoor vragende partij is. Niet doen zou ik zeggen. Ik begrijp uw nieuwsgierigheid heel goed, maar zou je aanraden dit met een leeftijdsgenoot te doen.

    22 jaar
    12 maanden geleden
  • Als 16 jarige met 13 is vunzig je bent al veel verder in je puberteit

    19 jaar
    12 maanden geleden
  • 13 is wel jong, dus pas op dat je hem niet onder druk zet of hij zich verplicht voelt. Heb je geen goede vriend van jouw eigen leeftijd om te vragen of hij zin heeft in een experiment? Heb ik bij een goede vriend ook gedaan en die vond het gelijk een geil idee. Geen gevoelens voor elkaar en niet gay, maar gewoon dingen proberen. Hij zei dat ik hem lekker kon pijpen ;-)

    21 jaar
    12 maanden geleden
  • Het maken niet uit dat 13 jaar is maar moet wel allebij wil dus vraag kan altijd

    14 jaar
    12 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten