Skip to content
33 reacties
2941 weergaves

Schaam me dood, ik moest zoo plassen

Ik was bijna thuis maar voelde ineens dat ik het niet ging halen. Toen ben ik een tuinpad ingelopen en gaan plassen, maar ik begon maar net toen ging er een tuindeur open en kwam er een vrouw die ik kende. Die moest achter me langs en ik kon niet stoppen dus ik draaide zo dat ze niets kon zien. Kwaad dat ze keek en vuillak. Ik zei sorry en zij toen weer viezerik. Wat moest ik anders. Hebben jullie je weleens zo geschaamd. Als ik dat geweten had was ik wel doorgelopen en had het maar in mijn broek gedaan. Ik weet ook niet wat ik moet zeggen als ik haar weer tegenkom.

21 jaar
12 maanden geleden

33 Reacties

  • Meisje 15, hoe ziet dat er uit als je een stijve krijgt? Ben benieuwd!

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik woon bij mam en mn tante had een gebroken hand in het gips en en mn andere hand 2 gekneusde vingers mn moeder of mn tante moesten mij laten plassen als ik moest en soms kreeg ik ook een stijve heel erg gênant

    15 jaar
    10 maanden geleden
  • Zo heb ik het ook gehad jongen 17. Je blaas beschermt zichzelf en voordat hij beschadigd raakt zegt hij, als jij niet gaat plassen doe ik het zelf wel. Dat geeft niets, het staat alleen een beetje raar. Tegen je mama gezegd of zelf de was gedaan hihi. Ik plaag maar hoor.

    23 jaar
    10 maanden geleden
  • @TS en @j22: ik heb laatst ook zoiets gehad: te lang gewacht en gedacht dat ik die laatste paar meters naar huis nog wel zou halen. Alleen toen ik het uiteindelijk in m'n broek begon te doen, kon ik niks meer om de situatie te redden; ik stond in een soort van freeze en alles liep door m'n broekspijpen en in m'n schoenen.

    17 jaar
    10 maanden geleden
  • Als het zo erg is moeten jullie dat maar doen jongens. Ik heb een keer een jongen in zijn broek zien plassen omdat hij dat niet deed en dat was geen gezicht, te lullig dat.

    15 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik ken het. Eigenwijs niet gaan pissen en denken dat je het wel tot je huis kunt ophouden. Die laatste minuten waren een hel zo nodig moet je dan en lopen gaat dan ook nog steeds langzamer.
    Net als jij voelde ik toen dat ik het in mijn broek dee en toen heb ik tegen een huis in mijn eigen straat staan pissen. geluk gehad dat er niemand wat van zei. Had ik het niet gedaan dan waren mijn schoenen zeker volgelopen. Je kunt dan niets meer. Dat kan iedereen overkomen. Blij dat ik het gedaan had. Jij had pech maar uiteindelijk toch ook opgelost. Natuurlijk schaam jeje dat je dat deed en je de natte broek, maar stel je voor dat je hem had volgeplast en je moet nog dat laatste stukje naar huis.
    Daar hou je je handen niet meer voor.

    22 jaar
    12 maanden geleden
  • Moet kunnen toch? Steegje of bosje zou wel wat handiger zijn, dat heb ik zelf ook wel eens gedaan

    15 jaar
    12 maanden geleden
  • @j16: het was nogal dringend ;). Als het al door je broek loopt heb je geen tijd om eerst het beste plekje uit te zoeken.verder zakt het in een tuin in de grond en in een steegje gaat het stinken.

    18 jaar
    12 maanden geleden
  • TS, in de tuin is niet zo handig, een steegje ofzo is nooit echt een probleem om daar ff te zeiken.

    16 jaar
    12 maanden geleden
  • Zo moet het toch ook aflopen jongen 21. Onvoorzichtig geweest en een ongelukje daar moet je bij je moeder toch gewoon mee aan kunnen komen. Die begrijpt dat, zei ik al ook als je 21 bent.
    En die vrouw kwam er ook achter dat die vuile gore viezerik die met zijn leuter uit zijn broek in haar tuin stond te pissen in het echt een verlegen jongen was die paniek had omdat hij zijn plasje niet meer op kon houden. Iedereen een ervaring rijker hihi.

    23 jaar
    12 maanden geleden
  • Eind goed, al goed!

    20 jaar
    12 maanden geleden
  • Ik ben ts@m13 en 23. Nee pijnlijk leek het vooraf en een rood hoofd zal ik ook wel gehad hebben. Het viel thuis helemaal mee. Jullie hebben gelijk, moeders begrijpen dat. Dus vooral mijn schaamte en ze hielp me alleen maar. Die vrouw trouwens ook gelijk toen ik het uitlegde. Verder weet niemand het, het is dus niet gebeurd, maar Ow wat moest ik toen nodig, dat gevoel vergeet ik nooit meer.

    21 jaar
    12 maanden geleden
  • dat dacht ik al. net als vorige meisje wat je mama er van zegde.waarom was het thuis pijnlijker Ik zou wel meteen toegeven dat ik nog een keer in mijn broek heb geplast, maar vast met een heel rood hoofd.

    13 jaar
    12 maanden geleden
  • Het was inderdaad je dag niet jongen 21 en dan kun je het alleen nog erger maken. Geen vragen behalve eentje. Woon je bij je ouders en wat zeiden die?
    Met je eens jongen 20. Dichtbij huis is het zeker voor meiden de beste optie om zo hard mogelijk door te hollen of fietsen. Je kunt het vaak toch net wat langer ophouden dan je zelf denkt en haal je de wc net niet dan is de douche ernaast. Maak er geen drama van zoals ts. Moeders en ook vriendinnen begrijpen zoiets. Mijn vriend ook.

    23 jaar
    12 maanden geleden
  • Nog even ts. @j20. Uiteraard is zorgen dat ik nooit zooo nodig meer moet maar gebeurt dat toch dan doe ik wat jij zegt. Zo wil ik nooit meer staan dus dan maar in mijn broek. Dat heb ik dan verdiend. Dat het zo goed met haar is afgelopen komt door het idee van J22 met de bloemen en gelijk het initiatief nemen.Dan nog de dames m18 en m13 die het nog pijnlijker voor me willen maken. Ik denk dat ze niets gezien heeft, want Ik bleef met mijn rug naar haar toe staan. Verder is ze rond 40 en heeft een vriend dus door dat dingetje van mij zal ze niet geschokt zijn.
    Wel had ik het toen al in mijn broek gedaan (@m13), nog niet zo heel veel maar dat maakte het thuis toch weer pijnlijker. Het was gewoon mijn dag niet. Nog meer vragen?

    21 jaar
    12 maanden geleden
  • Ik zou in de situatie van TS waarschijnlijk tegen beter weten in toch geprobeerd hebben om thuis te komen en onderweg in mijn broek hebben geplast of als dat tuinpad zo beschut en uit het zicht was dat ik er dacht mee weg te kunnen komen, de boel meteen weer in mijn broek gestopt hebben toen die tuindeur open ging en in mijn broek verder geplast hebben. Dat je gewoon durfde door te gaan!
    Vind wel dat je de situatie weer netjes hebt hersteld door het uit te praten en excuses aan te bieden.

    20 jaar
    12 maanden geleden
  • @m17: Die had net als ts geen zin om het in haar broek te doen. Ik denk dat als ik 75 ben het me helemaal nix kan schelen als ze dan mn kutje zien. Trouwens ts heeft die vrouw je lul toen gezien?

    18 jaar
    12 maanden geleden
  • Ik zag onlangs een vrouw van ongeveer 75 jaar wildplassen in de bosjes. Ze zat achter een wiel van een caravan. Ze keek betrapt en geschrokken toen ze merkte dat ik haar had gezien en ontdekt. Dat kan toch niet zomaar? Niet alleen jongens, maar vrouwen doen dit kennelijk ook.

    17 jaar
    12 maanden geleden
  • @meisje 23. ik vind in je broek plassen erger dan wildplassen. dat heb ik zelf gedaan maar in de bosjes zonder dat iemand het zag. In een tuin zou ik nooit doen en hij deed het toen al in zijn broek lees ik. als dat al gebeurd is kun je beter hard naar huis en zorg dan wel dat ze het niet zien.

    13 jaar
    12 maanden geleden
  • Flauw ben je jongen 19. Of je nou 13, 21 of 42 bent die controle verlies je als je het veel te lang probeert op te houden. Ts zal best begrijpen dat hij het niet zover had moeten laten komen. Pure pech ook verder. Voortaan een luier is de allerslechtste oplossing. Daar ga je aan wennen en daar kom je dan nooit meer van af.

    Maakt dat veel uit meisje 13? Het beschamendste was dat die vrouw hem in haar tuin zag staan plassen en dat die hem kende. Die broek kon gewoon in een wasmachine. Niets meer aan de hand.

    23 jaar
    12 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten