Skip to content
17 reacties
4443 weergaves

Op vakantie aftrekken

Hallo, als jullie op vakantie gaan trekken jullie dan ook af, want als ik 3 weken op vakantie ga heb ik soms wel behoefte om af te trekken. Meestal slaap ik naast mijn zus dus wat moet ik dan doen?

13 jaar
1 jaar geleden

17 Reacties

  • Vorige vakantie had daar nog geen last van.
    Nu weet ik nog niet hoe het gaat zijn langer dan 5 dagen hou toch niet meer vol hoor. En ga 2 weken samen moeten slapen met mijn broertje .
    Denk niet dat al iets weet wat het is maar wat als hij toch wakker word hopelijk staat hij af en toe eens vroeger op dan kan rustig aan doen

    13 jaar
    1 jaar geleden
  • J14
    Dat zij het weten vind ik wel normaal, maar niet dat je zusje, hoe oud is zij?, wat ziet. Misschien wilt zij dat ook niet. Of zie jij haar ook vingeren? Of bloot?

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • @j15 als ik op bed ruk en mijn zusje is er ook, doe ik het onder de deken of in de slaapzak. Ze merkt natuurlijk wel dat ik ruk. Soms ziet ze ook wel iets, want uiteindelijk moet ik mijn zaad opruimen. Mijn ouders en zusje weten dat ik vaak ruk en vinden dit prima zo.

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Ook op vakantie trek ik mij regelmatig af. Als ik dat niet doe krijg ik een natte droom en geeft dat nog meer rotzooi. Doe het meestal op de wc, onder de douche of ergens snel buiten.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • @jongen 22 jaar hierboven, zat er dan een gat in de muur bij de douches waardoor je kon kijken naar anderen?

    13 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik doe het gewoon in de douches of wc of ergens buiten waar het kan vorig jaar was ideaal er zat een klein gat in de muur waardoor je kon kijken naast je heerlijk

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • @J15. Hij kan het toch als het zusje slaapt.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik trek gewoon lekker in de douche of op toilet! Als ik op vakantie in bed toch nog geil ben (slaap ook langs mijn broer) trek ik me ook wel af maar wacht ik tot ik hem hoor slapen.

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • @j14 dan ziet je zusje toch dat je aan het rukken bent

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik slaap in de vakantie ook altijd met mijn broer op een kamer.
    Wij hebben er gewoon afspraken over gemaakt.
    Als hij wil rukken ga ik ff de kamer uit.
    En als ik wil vingeren gaat hij ff weg.
    Soms lukt dat niet omdat het midden in de nacht is dan doen we het gewoon onder de dekens.
    We doen er niet moeilijk over we hebben elkaar ook al vaak naakt gezien en hij heeft ook vaak een stijve.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Als ik jou was, zou ik op vakantie ook gewoon lekker trekken. Je hebt je behoeften en het 3 weken niet doen zou ik niet volhouden.

    Ik trek gemiddeld 2 keer per dag en doe dat op vakantie ook. Meestal slaap ik met mijn zusje op een hotelkamer of in de tent. Mijn ouders en zusje weten dat ik daar ook ruk. Soms ga ik voor wat meer privacy eerder naar bed of blijf ik langer liggen om te rukken. Anders trek ik onder de deken of in de slaapzak en soms ook onder de douche. Maar op bed is chiller, dan kan je ook porno kijken. In een hotelkamer gebruik ik een kleine handdoek en op de camping een keukenrol om de rotzooi op te ruimen. Op de camping wordt minder vaak gewassen dan thuis. Thuis gebruik ik van die kleine handdoekjes. Vroeger spoot ik in bed en veegde ik het af aan de lakens. Dat vond mijn moeder niet tof en sindsdien heb ik een stapel met kleine handdoekjes op mijn kamer. Dat vind ze beter met de was.

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Ai, ik snap je situatie man. Ik had ook echt moeite daarmee op vakantie want ik heb heel lang eigenlijk standaard elke avond voordat ik ging slapen met mezelf gespeeld en afgetrokken en was van kinds af aan al een opgewonden mannetje.
    Eerst ging ik 's nachts naar een openbaar toiletgebouw of in het bos of op het strand of n huisje op een speeltuin.
    Tegenwoordig vind ik het juist leuk en extra spannend om overal op zoek te gaan naar plekjes om even af te trekken. Op school doe ik het nu ook regelmatig en ik heb buiten ook een paar leuke plekken gevonden.
    Ik hoop dat mijn tips je helpen. Maak je niet druk want je vind bijna overal wel een leuk plekjes om even alleen te zijn.
    Succes

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Niet? Daar is mijn vakantie niet voor bedoeld, ik houd het gewoon op tot ik terug ben ik was vorig jaar 3 weken in Portugal, ik heb het gewoon op gehouden tot ik thuis was

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Gwoon lekker rukken als je er behoefte aan hebt. Op vakantie kan je juist meer tijd voor nemen. Ik doe vakantie ook bijna elke dag. Lig ook samen met zusje in tent, maar is altijd wel een moment dat ik alleen ben. Of in de tent, of buiten ergens. Als jullie verstandhouding goed is, samen genieten kan ook toch ook? Laat ff weten hoe het gaat.

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Wel veel minder dan normaal maar trek me wel af en toe ff snel af onder de douche, op de wc of ergens buiten

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik dee het op vakantie altijd in de dochen of toilet niemandwie er dan last van heeft

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Eerste week iedere ochtend even onder de douche doen en dan 1.5 proberen op te houden en dan als je terug thuis bent met je vrienden

    14 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten