Skip to content
25 reacties
2279 weergaves

merk ondergoed

Ik ben wel is benieuwd waarom sommige eigenlijk merk ondergoed dragen. Je ziet het namelijk eigenlijk nooit en het is best wel duur.

18 jaar
1 jaar geleden

25 Reacties

  • Ik zag laatst mijn vriendje (15) in zijn nieuwe onderbroekje en ik moet eerlijk zeggen dat ik dit wel oogstrelend mooi vond. Nu ben ik natuurlijk ook niet helemaal objectief, want hij is mijn vriendje en natuurlijk vind ik hem leuk. Maar ik wil wel eerlijk toegeven dat ik het in het algemeen heel mooi vind om leuke jongens zo te zien en ik ben waarschijnlijk niet het enige meisje, die hiervan houdt. Sterker nog, ik vind jongens het allermooiste wat er is op de wereld en ik heb er heel veel waardering voor dat veel jongens zoveel aandacht voor hun uiterlijk hebben.

    17 jaar
    12 maanden geleden
  • @J15 ik bleef bij hem logeren dus vroeg hem of ik het mocht proberen. Enige voorwaarde was dat ik liet zien hoe het stond. Dus voor ik ging douchen kreeg ik een boxer van hem mee. Toen ik uit de badkamer kwam had hij een van mijn boxers uit mijn tas gehaald en aangetrokken. Was best vreemd om ons zo naast elkaar te zien. Savonds hadden we het er nog over gehad en de conclusie was dat een dure onderbroek niet per se lekkerder zit, maar er wel netter uitziet

    17 jaar
    12 maanden geleden
  • Ik denk door het te vragen?

    18 jaar
    12 maanden geleden
  • @J17 hoe heb je dat voor mekaar gekregen dan dat je een onderbroek van je vriend aan kon?

    15 jaar
    12 maanden geleden
  • Ik draag ook merkkledij maar de 'goedkopere' versie zoals Jack&Jones enz.
    Fast fashion (dus zoals H&M, C&A) heeft inderdaad een mindere kwaliteit. Ik droeg tot mn 16e boxers van C&A tot ik merkte dat er enorm veel stof af kwam en overal terecht kwam waar het niet moet zitten.
    Dan ben ik beginnen "experimenteren": boxers van Jack&Jones, CK, Tommy Hilfiger, Muchachomalo en merkte dat deze beter zitten en er een betere kwaliteit werd gebruikt.
    Momenteel vind ik CK ondanks de prijs slechter dan Tommy enz omdat de boxers die ik ervan heb een enorm slechte pasvorm hebben.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik moest nieuw ondergoed en wilde weten of het het waard was om CK ondergoed te kopen, dus had een vriend gevraagd of ik er een kon lenen. Uit eindelijk 2 dagen ermee rondgelopen, maar zat niet heel veel beter dan de hema/ziki onderbroeken die ik al had. Uiteindelijk had ik gewoon weer bij de hema nieuwe gekocht

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ts daarom draag ik ook nooit merk onderbroeken

    12 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik draag zelf nike en ck, puur omdat die het fijnst zitten. Draag zowel boxers als slips. Met voetbal en in de sportschool zie ik genoeg soorten en merken. Het boeit de meesten toch niet wat je aan hebt

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • HOM en Cosabella

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Merkonderbroeken zijn sowieso meer sexy

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • @J20, dat mag jij bestrijden, moet je zelf weten. En ik toon nergens geen respect :)

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Het maakt allemaal niks uit wat je draagt. Ik heb zowel merk als merkloze

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Dat goede merkonderbroeken veel beter zijn bestrijdt ik, als je naar prijs/kwaliteit kijkt dan gaat een merkonderbroek echt niet veel langer mee, maar kost een vermogen. Iedereen is vrij om te dragen wat hij wil, maar niet iedereen kan duur ondergoed betalen, respecteer dit.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Goeie merkonderbroeken zijn echt veel beter. Versace, addicted, aussiebum

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik draag van de HEMA zowel slips als strakke shorts, zitten goed, goede kwaliteit en kosten beduidend min dan de merkonderbroeken. Hecht niet zo’n waarde aan merkonderbroeken.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb sinds vandaag boxers van Separatec. Met een gat voorin waar je piemel in past, zodat deze vrij hang van de ballen. Zit goed.
    Wie draagt deze ook?

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Ts hier, ik draag zelf meestal van de Hema of H&M. Het is niet dat ik er tegen ben vind het zelf namelijk ook best leuk staan bij jongens vooral Calvin klein ofzo. Maar vind het altijd best duur.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Precies wat J19 en J20 schrijven. Ik draag zelf trunks van Calvin Klein en Emporio Armani en slips van Calvin Klein. Ze zijn kwalitatief beter en het comfort is veel beter dan de goedkopere. Ik ben zelf nogal groot geslapen, zeker ook slap, dus het moet er goed inpassen en goed ondersteunen. En dat is bij de goedkopere nog wel eens een ding...

    Als je een beetje kijkt wanneer er een aanbieding is valt de prijs vaak erg mee

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • @ts, wat draag jij zelf dan?

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • De pasvorm is vaak gewoon beter. Ik heb wel eens boxers van de hema aangehad en dan moest ik steeds de boel recht leggen, of kroop hij tussen m'n billen. En een slip van de zeeman was helemaal dramatisch, die kon ik optrekken tot m'n navel, terwijl de band te strak zat en de voorzijde niet breed genoeg was om alles te bedekken. Liefst draag ik boxers en slips van Calvin Klein, Diesel of Boss.

    20 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten