Skip to content
14 reacties
1867 weergaves

Welke kant links of rechts pik

Ik zag vandaag op de trein jongen met spannende trainingsbroek aan en je zag zn lul naar rechts omlaag liggen en ik zie dit vaak waarom rechts en hoe leggen jullie em ik steek hem gwn in boxer gaat vanzelf naar links als hij na rechts ga voelt het ook niet goed

19 jaar
1 jaar geleden

14 Reacties

  • @ jongen 22: Mijn piemel lag die dag bloot aangezien hij door het ontstane gat in mijn boxer naar buiten was gekomen. Mijn klasgenoten zagen dit tijdens het omkleden voor gym en dat was best gênant.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb die van mij altijd naar beneden over m’n ballen in het midden dus

    12 jaar
    1 jaar geleden
  • @j15, Ohja wow, das wel lastig. Zeker als je een grote piemel hebt en dan nog eens gym hebt. Ik hoop dat hij niet te zichtbaar was dan? Of is je piemel gênant zichtbaar geworden? ??

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • @ jongen 22: ik krijg een vier a vijf keer per dag een stijve/harde piemel. Mijn piemel is behoorlijk lang als hij stijf is. Als ik hem schuin naar links leg heeft mijn piemel alle ruimte om door te groeien tot in de linker pijp van de boxer. Het voorste stuk van de boxer waar normaal je piemel en ballen zitten is te klein voor mijn piemel als hij stijf wordt en probeert door de stof heen te prikken en dat doet pijn. Heb een keer op school gehad dat hierdoor de voorste naad van mijn boxer open was gegaan en hij naar buiten kwam. Dat was best gênant omdat ik die dag gym had. Sindsdien draag ik geen Hema boxers meer.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • @j15 Dat ie door je broek dan wilt prikken is niet fijn. Maar krijg je dan zo vaak een harde piemel als je hem als naar links onder moet leggen ervoor? En als hij erg pijn doen bij het prikken, is hij dan zó lang?

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik draag meestal een strakke boxer en leg mijn piemel naar links schuin naar beneden zodat als hij stijf wordt voor extra ruimte kan uitwijken naar de linker broekspijp van mijn boxer. Dat is als ik een stijve krijg het prettigst. Als ik mijn piemel naar boven leg en ik krijg een stijve dan komt hij er bovenuit. Als ik mijn piemel naar beneden over mijn ballen leg en ik krijg een stijve dan doet heel erg pijn omdat hij dan te weinig ruimte heeft en door de stof probeert heen te prikken.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • @J16, als je een slip draagt en je piemel ligt naar boven, is dat niet lastig? Als ik dat doe valt mijn piemel gewoon terug naar beneden, of zal hij dat doen. Hij blijft nooit liggen dan. Ook als ik me kaal geschoren hebt en er beginnen korte haartjes door te komen kan dit zeker prikken aan mijn eikel als ik dit doe (ben besneden). Hoezo heb jij hier geen last van? Scheer je je niet of is er een geheime tip,...? :)

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Gewoon in het midden. Of ik nou naakt bent, of een onderbroek aan heb, of hij stijf is of slap, gewoon in het midden.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Als ik een strakke boxer of een slipje of een speedo uit stretch aantrek leg ik hem boven en hij blijft daar ook.
    Bij een losse boxer gaat hij naar links liggen.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Mijn piemel hangt meestal naar rechts, dat is zijn natuurlijke positie zou ik zeggen. Soms hangt m'n pik ook over mijn ballen als hij wat kleiner is. Hij zit zo steeds goed!

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Mijn lul en mijn zak draag ik beide links. Als mijn lul stijf is, dan wijst hij enigszins links omhoog. Hij tekent dan wel af in mijn spijkerbroek, evenals mijn zak en mijn kloten trouwens, die naar onderen hangen.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Als ik een trainingsbroek draag of bij gym een sportbroekje zie je hem heel goed zitten wanneer hij naar links zit. Meestal doe ik hem dan weer recht en dan zie je de bobbel minder.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Mijn piemel ligt ook altijd naar links. Ik vind het soms wel lastig want slap is mijn piemel wel de gewone lengte, maar vind ik wel dat je kunt zien in mijn broek waar hij stopt zeg maar. Dus ik steek hem soms ook rechts. Hij kruipt wel steeds terug naar links tho. Heeft er iemand een tip hoe hij rechts kan blijven zitten ofzo? XD

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Rechts omhoog!

    20 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten