Skip to content
26 reacties
3089 weergaves

Ik heb geen kleintje

Het ging gistermiddag leuk met een meisje van school en ineens begint ze me te pesten dat ik een kleintje heb. Ze had zich van de zomer achter de bosjes verstopt bij de plas waar we gaan zwemmen. Toen kwamen ze lachend voor de dag. Het water was natuurlijk koud en dan is hij kleiner maar waarschijnlijk heeft ze mij met een vriend verwisseld.
Ik ben 12 cm en 18 stijf. Wat kan ik doen? Laten zien, dan zij ook. Of word ik uitgedaagd en zeg ik niets meer terug. Of gewoon dat zij kleine tietjes heeft. Ik wil met haar zoenen.

16 jaar
1 jaar geleden

26 Reacties

  • @m23 je bent 50kg, ik ben 92kg nundat ik veel train en eindelijk aan kan komen. Dan met m'n size ga je het niet overleven denk.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik zit ook niet te wachten op zulke foto’s jongen 20. Je kunt ze ook nog fotoshoppen. Ik vind het altijd wel heel spannend om een jongen even in zijn blootje te zien. Maakt niet uit welke maat, het heeft altijd wel iets bijzonders. Vind ik ook grappig.
    Ik ben vaak op het strand en dan een jongen zich zien omkleden zonder gene is al heerlijk. Zelf ben ik ook een klein beetje exhi. Maar goed, jou geloof ik wel en nog wel een paar.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Wat jammer dat we nu geen foto’s hier kunnen plaatsen, dan vielen er veel door de mand, hè m23!

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Kijk jij uit naar 1,74, 50 kilo en 70B jongen 23?

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • M23. Goed dat jevweet wat bij je past. Wij zouden nooit een match kunnen zijn

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik vind size niet belangrijk, maar ik heb maar weinig ruimte eerste jongen 23. Mijn vriend heeft er een van 14 cm en dat is voor mij ideaal. Het gaat er natuurlijk om wat hij er mee kan.
    En verder vind ik die kleine waarmee hij uit zee komt superschattig. Ik moet altijd even kijken. Dat mag ook bij de vriend van mijn vriendin. Dat ijspegeltje van hem is nog iets kleiner.
    Je kunt dat ook thuis meten. Groot glas water met 5 ijsklontjes en hem daar 5 minuten inhangen. Komt er iemand binnen zeg dan dat het voor een universitair onderzoek is. Doen jullie dat allemaal even?

    Ik zei dat ik 18cm wel groot vond maar nog best vaak voorkomt, tweede jongen 23.
    14 cm is uiteraard ook normaal, maar aan de kleine kant. Voor mij klein maar heel erg fijn.
    4cm overdrijven is gewaagd. Je zult over 18cm opscheppen en dan kom je en moet je broek uit. Wat sta je dan voor lulletje.




    23 jaar
    1 jaar geleden
  • @23v Kortom, jij hebt 3 personen gezien met groot, en de rest van horen zeggen (als daar niet 4cm bij op gelogen is), en dan is volgens jou het gemiddelde dus direct 18cm. Het gaat er om wat statistisch gemiddeld is, en 18cm, ook voor jongeren, is echt niet gemiddeld. Die personen bestaan uiteraard, maar het is niet het gemiddelde. Zo gaat het ook op grindr, ik heb nog nooit iemand op grindr gehoord die bv 13 of 14cm heeft, daar is 16cm het absolute minimum en 18-19cm normaal, en ja ik heb best met veel jongens gedate, en in de praktijk heeft simpelweg het meerendeel dat zeker niet. Ik heb zelf 14cm, mijn ervaring is dat dat vrij normaal is. Zijn zeker jongens die groter hadden, maar toch vaker gelijk of kleiner. En dat is ook wat de statistiek zegt, dus dat lijkt mij aannemelijk. Ik vind het gewoon jammer dat er veel gelogen wordt, en dat het ook een heel belangrijk ding wordt, terwijl in bed is het gewoon helemaal niet zo'n belangrijk ding. Maar goed, conclusie is dat de topic starter met 12cm slap en 18cm zeker geen zorgen hoeft te maken, wat dat ligt ruim boven het gemiddelde.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • @m23 hahaha. Met m'n size is het nogal lastig qua sex dus neem er veel tijd voor.

    Als ik uit een koude zee kom denk nog maar 8 a 10 cm. Neem je liniaal maar mee.

    Je vind de size interessant, wat is de ideale size voor jou ?

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Ja, ik ben heel benieuwd wat jongens in hun broek hebben jongen 23. Dat is heel groot, bedenk dat dat het dubbele is van het punt dat het bij de meest meiden pijn gaat doen. Standje cowgirl of lotus zorgen dan voor meer afstand, deed ik met mijn ex die 18 had. Trouwens als jij toch alles zegt. Hoe lang is hij nog als je uit de koude zee komt? En eerlijk , want ik kom op het strand met mijn lineaaltje in je zwembroek controleren.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • @m23 ik heb stijf gemeten 24,3 cm, aangezien je xo benieuwd was naar iedereen.

    Gemiddelde is 15cm in Nederland. Alsnog gaat het om de vibe en wat je doet.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Er komt steeds meer informatie jongens 20 en 22. Jullie durven.
    Ik heb ook wel eens gehoord dat oude mannen een veel kleinere hebben dan jongens tegenwoordig. Dat zit ook in dat gemiddelde. Het gaat dus eigenlijk om het gemiddelde van jongens van 23 dat ligt wel hoger denk ik. Op het naaktstrand zie je veel oude mannen, die hebben vaak een kleintje.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • De cijfers die de jongen van 23 geeft zijn redelijk reeel want zoals ik al schreef is er in diverse werelddelen wetenschappelijk onderzoek naar gedaan, voor wat het moge betekenen natuurlijk. In NL is de gemiddelde lengte tusen 14 en 15,5 cm. en de omtrek 12-15 cm. Zelf heb ik diverse pikken stijf gezien o.a. op naaktstranden en de mijne meet ca. 14cm. lang en 14,5 omtrek. Niks abnormaals aan dus, maar wel redelijk dik. Het is natuurlijk ook van belang hoe je meet en ook daar zijn richtlijnen voor, want anders zou je natuurlijk niet kunnen vergelijken.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • @M23. 13 cm. Ik heb 13,5 cm gemeten maar wil zeker niet de naam krijgen dat ik er wat bij tel. Ik heb nooit een andere stijve dan de mijne gezien wel veel slappe bij omkleden op strand, gym, sport enz. Die beginnen wel eens stijf te worden, maar dan draai je je om. Wat er normaal in mijn broek zit is niet meer dan 6cm soms zelfs maar 4. Erg klein dus. Ik heb er mee leren leven, ook dankzij mijn vriendin, die mij zover heeft gekregen om me zelfs als ik met haar vriendinnen mee naar het strand ga me zonder handdoek en niet haastig om te kleden. Wil je nog meer weten?

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Beantwoord jij ze dan maar jongen 20 ;))

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • @M23. Geen antwoord, misschien verlegen bij zulke vragen.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Hoeveel keiharde piemels heb jij van dichtbij gezien, jongen 23?
    Ik maar vier, mijn 2 exen, mijn vriend en de huidige vriend van mijn beste vriendin. De andere laten dat niet zien of gaan op hun buik liggen als ze een stijve hebben. De rest is dus wel van horen zeggen, maar die van mijn vriend is de kleinste.
    Slap heb ik er veel meer gezien maar ook dan hoort die van hem in de categorie klein. Voor mij dus juist goed en hij is ook tevreden.
    Hoeveel heb jij eigenlijk in je broek? Ben je niet het gemiddelde omlaag aan het praten omdat die van jou anders in de categorie kleintje komt?

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Helemaal met je eens jongen #23 Al dat overdrijven lijdt tot niets. Gewoon de "officiële" cijfers bekijken die door onderzoeks instituten bekend gemaakt worden en je komt tussen 14 en 15 cm. gemiddeld uit. Een procent of 10 heeft dan een wat grotere en ongeveer hetzelfde percentage een kleinere.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • @23v als je 4cm van alle getallen afhaalt die je noemt, klinkt je verhaal nog wel enigszins realistisch, tenzij je ergens op Congo woont ofzo. 14 cm is niet klein, maar statistisch gewoon gemiddeld, 12cm is echt diep voor een vagina, gemiddeld is 8cm, en de "17 of 18 cm" die alle jongens zeggen te hebben zijn echt 99% van de keren gewoon 13-14cm wanneer je het in het echt ziet

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • die van mij is slap 8cm, maar relaxed en in koud water maar 6 of zo. De helft is de eikel. Sommige meiden pesten daar mee, kan me niks schelen. btw is 17cm stijf dat is wat telt. Mijn vriending is 1.48cm, is haast te groot vor haar.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Mijn eerste vriend had ook een piemel van 18cm jongen22. Dat is groot maar best nog normaal. Dat hebben er veel weet ik ook van vriendinnen. Maar ik ben slank en heb krap 12cm, dus als een jongen zich niet kan beheersen gaat dat pijn doen of erger. En het lijkt er op of juist jongens met een grote hun genot uit wild doen halen en die met een kleintje het met hun hersens doen. God zij dank heeft mijn huidige vriend een kleintje. 14cm, maar dat is echt niet gemiddeld dat is klein. Slap doet er niet toe, hoewel ik een heel grote lul die zo bungelt geen gezicht vind. Als mijn vrien uit het water komt heeft hij maar 6cm, de vriend van mijn vriendin nog iets kleiner. Net twee jongetjes, maar na even trekken zitten ze weer op 10. Groot genoeg om te plassen toch?

    23 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten