Skip to content
3 reacties
1635 weergaves

Gay cruising

Ik ga binnenkort opreis naar madrid kan geen woord spaans beetje engels maar het is nu ook niet super goed. En ik wil graag seks met een man zelf ben ik 18 jaar. En ik dacht er aan om te cruising dat is dus naar olaats gaan waar veel homo komen dus ik zovht op internet en er blijkt ergens in een winkelcentrum een wc te zijn zonder zo tussenshots bij de rechtstaande wc te zijn dus zo lokken ze het uit hoe moet ik dit dan aanpakken iemand ervaring?  

19 jaar
1 jaar geleden

3 Reacties

  • Spanje is een buitengewoon gay vriendelijk land. Je hebt er van die shopping centers die uitsluitend gefrekwenteerd worden door homo's en tolerante hetero's. Alles kan je er vinden : shops, supermarkten, cafés, bars, restaurants, nightclubs en cruising aereas. Op Gran Canaria is er ook zo een : het Yumbo Centre in Maspalomas. Alles kan en mag er in een relaxte vakantiesfeer. Madrid weet ik niet maar is waarschijnlijk ook zoiets. Moet toch mogelijk zijn om ergens reviews te vinden zodat je alvast een idee hebt van hoe het daar aan toe gaat?

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Tripadvisor staat vol gay bars in Madrid, er is zels een top tien. Dat lijkt me veiliger dan een wc in een of ander vaag winkelcentrum.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Waarom zoek je zo’n onveilige situatie op in en plaats die je niet kent en waar je de taal niet spreekt. Volgens mij kun je in Madrid ook aan je trekken komen, maar dan wat veiliger!

    20 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten