Skip to content
13 reacties
3100 weergaves

Naakt/Naturisme

Hoi,
Ik heb een vraag over naturisme. Het lijkt me misschien wel eens leuk en fijn om naar een naturisten strand te gaan, maar ik weet niet helemaal zeker of ik het wil omdat het mij een vrij gevoel geeft of omdat ik het opwindend vind. Wat moet ik doen?

16 jaar
1 jaar geleden

13 Reacties

  • Ts je kunt ook eerst ergens in de duinen gaan liggen waar het wat rustiger is om een beetje te wennen en dan langzaam steeds wat meer richting de zee gaan liggen. Misschien even aftrekken voor dat je gaat als je bang bent om een stijve te krijgen

    12 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb vorig jaar een keer naakt gezwommen. En komende zomer ga ik ook een naaktstrand proberen. Ik doe het voor het vrije gevoel maar stiekem hoop ik ook wat naakte jongeren te zien. Niks sexsueels maar gewoon om mijn lichaam te vergelijken met die van andere.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ben naturist en ik vind het fijn om naakt te zijn het geef me een vrij gevoel ik zal nooit meer willen veranderen. Ook thuis ben ik naakt in de winter en in de zomer

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Er zijn best wel jongeren die naakt gaan maar dan meestal in buitenland of op wat afgelegen gedoogstrandjes. Niet zoveel op de officiele naaktstrandjes inderdaad.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Best wel grappig dat de meeste van jullie graag eens naakt wilt zijn in het buitenlucht. Maar ik zie dat weinig terug in real life dat jongeren bloot recreëren. Erg jammer

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Ts naakt zijn is zo’n fijn gevoel ik ben naturistisch opgevoed en gaan elke vakantie naar een naturistencamping en strand. Als je het spannend vindt moet je je eerst van te voren even aftrekken

    12 jaar
    1 jaar geleden
  • @jongen 19 jaar: wat een fijn verhaal! ik wou dat ook wel eens meemaken. Mijn vriendin is eerder preuts en wil niet naakt zijn als anderen er bij zijn. jammer, maar toch wat jaloers op jou.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Ben vorig jaar voor het eerst met mijn vriendin op vakantie geweest. We gingen samen met een ander stel naar Frankrijk en hebben langer gekampeerd in Normandië. Eerst gingen de dames de zee in waar ze onverwacht hun bikini's uittrokken en mijn vriendin ze aan mij gaf. Mijn vriend en ik keken elkaar aan van wat zullen we doen... Vond het best lastig omdat ik bang was een stijve te krijgen. Toch trokken we onze zwembroeken uit en zijn naar onze vriendinnen gelopen. Het was heel mooi, spannend en erotisch om elkaar voor het eerst naakt te zien op het strand. Dan doel ik niet alleen op het naakt zien van mijn vriendin maar puur het feit dat het met een ander stel op een openbaar strand is. Ik zag dat mijn vriend besneden is. Dat had ik nog nooit gezien. Zijn vriendin heeft een streepje schaamhaar.
    Zowel mijn vriend als ik kregen in eerste instantie een stijve van de spanning. Ik schaamde me daarvoor. Gelukkig ging het door de gewenning aan het naakt zijn over. Heel fijn was het dat we met zijn vieren een heel eind volkomen naakt over het strand hebben gelopen en naast naakte ook geklede mensen tegenkwamen. Er was ook een naakt stel met een klein kind en dat voelde heel puur, natuurlijk en spannend. Mijn vriendin en ik zouden dat ook samen willen. In de dagen erna hebben we vele malen op het strand liggen vrijen. Het voelt zo vrij en natuurlijk om naakt te zijn in de open lucht.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ben naturist en ik zal nooit meer anders willen moet er niet aan denken om gekleed op vakantie te gaan of met een zwembroek te gaan zwemmen vreselijk.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Gewoon doen. Ik heb het vorig jaar voor het eerst gedaan. Was zeker opwindend maar voor mij meer omdat ik bloot was in de buitenlucht. Was erg rustig toen. Ik kreeg wel een flinke stijve maar vond dat eigenlijk helemaal niet zo erg.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Heel simpel, als je van de zon en de zee wilt genieten dan doe je dat naakt. De allereerste keer misschien onwennig, dat is zo over. Twee miljoen Nederlanders gingen je voor. Laat die zomer maar snel komen!

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ben vorig jaar voor eerst geweest echt ik dat vol spanning maar uiteindelijk voor niks want zijn baken stellen van 40+ en her en der mannen of vrouwen die alleen komen en lekker naar strand komen en soms een gezin met jonge kids maar niemand kijkt naar je omdat het chill volk is wat daar is

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Hey. Ik vind jouw vraag een beetje vreemd. Als je denkt dat het leuk is voor jou om naar een naaktstrand te gaan moet je dat gewoon doen. Je zal wel snel voelen of het echt voor jou fijn is. Ik kan zeker al zeggen dat het best wel opwindend is en zeker de eerste keer. Ik ben vorige zomer heel toevallig op zo'n naaktstrand terecht gekomen in Zuid Frankrijk. We waren op kamp met de scouts. Eerst durfden we dat niet (beetje schaamte en vrees om een stijve te krijgen...), maar toch hebben we het gedaan. We waren met 4 jongens van ongeveer dezelfde leeftijd. We deden ongeveer gelijk onze kleren uit en liepen vrolijk op het strand en zwommen naakt in de zee. Heel leuke ervaring! Echt! Alleen jammer dat er alleen wat oudere mensen rondliepen. Wij hadden bekijks, dat wel. We zijn nog enkele keren terug geweest. Dus: zeker eens proberen.

    16 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten