Skip to content
13 reacties
2854 weergaves

Piemel gezien, ik zoek leuk grapje.

Gistermiddag was ik met mijn vriendin mee naar huis en dat ik mee was had haar broer gemist dus die kwam naakt uit de badkamer. Ik moest lachen maar hij was wat verlegen en heb hem niet meer gesproken. Hij heeft trouwens best een leuke. Dus als ik er morgen weer ben wil ik een pikant grapje maken. ik dacht te zeggen dat hij er donderdag leuker uitzag, maar het mag wat verder gaan. Hij is 17 en kan wel wat hebben dus heeft iemand hier een idee. Ik vraag het bij jongens want het moet iets zijn dat hij ook zelf leuk vindt.

16 jaar
1 jaar geleden

13 Reacties

  • Ja meisje
    Daar zit je dan mooi mee
    Voor de eerste keer een piemel gezien zeker ?

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • @m23. Zoiets was er wel. Hij antwoordde en ik zag hem ook gisteravond. Hij wil met een date beginen, nou OK.
    En hij wil mij naakt uit de badkamer zien komen, dan staan we gelijk. Kan vanmiddag al. Heb ik geen enkel probleem mee, maar toch ben ik weer zenuwachtig. Want wat dan, dan kleed ik me weer aan en gaan we nespresso drinken en de date afspreken, maar we zijn al samen en er is hier verder niemand.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Je gaat heel direkt meisje 16. Hou er rekening mee dat hij wel wil maar niet durft. Gun hem wat stapjes.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • @j19 en m22. Daar moet ik dus ook voor uitkijken. Ik heb weinig ervaring met jongens. Ik lachte ook toen hij daar naakt in de hal was. Dat was meer zenuwen want het zag er heel seksie uit, ging bij mij gelijk wow van mijn ogen naar down under.
    Niet omdat hij zo’n grote had maar zo stoer en stevig.
    Verder mag hij er ook zijn en hij is altijd heel aardig.
    Ik heb besloten om het eerlijk te zeggen. Sorry geschreven over het lachen, maar dat het me heel veel deed en hij er geweldig uit ziet. Gewoon dat ik wil als hij ook wil. Duidelijk toch en dan loop ik bij hem maar een blauwtje. Ik zit nu op het antwoord en voorstel te wachten. Pies dus nu letterlijk in me broek van de zenuwen, maar ik denk wel dat hij het een keer wil. Hij houdt me de laatste tijd ook bij mn schouder vast en kijkt lachend in mn ogen, maar misschien maak ik dat mezelf wijs.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • @j22.Die laatste is het wel. Dat is lekker uitdagend. Daagt hij terug uit dan kan hij het krijgen. Geen probleem, ik zit er op te wachten. Nu slapen.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Als je meer wilt van hem zou ik er vooral geen grap over maken. Sowieso waardeerd hij dat niet, alsof zn lul een grap is...

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • "Wat je de vorige keer aan had, stond je beter"

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Jongens snappen vaak niet dat wij daar ook letterlijk geil van kunnen worden. Zeg gewoon eerlijk dat je dat wel eens tussen je lakens zou willen vinden. Dat wil je toch? Dat is de taal die zij gebruiken en dat snappen ze gelijk. Van grapjes denken ze mogelijk dat het grapjes zijn.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Wat dacht je van : sh*t, ben ik te laat? Heb ik al dat moois gemist? Of deze : kunnen we die 'take' van gister nog eens overdoen, die waar jij uit de badkamer kwam?.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Haal bij de bazaar j(e weet wel die goedkope winkel) van die piemel snoepjes en ik zag ook een piemel sok :-D
    Ze hebben soms ook piemel macaroni nu hadden ze ook een piemel badspons en bruisbal voor in bad.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • @j20. Dat gaat de goede kant op. Dromen niet echt maar ik heb er wel over gefantaseerd. Dat wil ik niet zeggen maar dromen kan wel. Het mag zelfs nog wel wat erger en hij mag best wat gaan denken. Ik wil hem er dus gewoon tussen, dus dat moet hij wel denken, maar dat kan ik natuurlijk niet zo zeggen. Een paar opmerkingen kan ook als hij de eerste niet gelijk oppakt.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Misschien minder pikant maar wel grappig: je vraagt maar door naar "waar die olifant was". De bedoeling is dan dat hij niet begrijpt wat je bedoelt, en na een tijdje verder gevraagd te hebben en rond gekeken te hebben alsof je iets zocht zeg ja: "Ja, die met die prachtige slurf." Dan begrijpt hij het wel.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Je kunt doen alsof je het er nog steeds warm van hebt en zeggen dat hij wel kan raden waar je de laatste nachten van gedroomd hebt. Je kunt het zo erg maken als je zelf wil, maar hij gaat van die aandacht natuurlijk ook wat denken.

    20 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten