Skip to content
23 reacties
3900 weergaves

Gymkleren

Ik heb nieuwe gymkleren nodig voor school omdat mijn oude te klein aan het worden zijn. Ik zit op atletiek en mijn ouders vinden dat ik eigenlijk genoeg sportkleding heb van atletiek en dat ik deze maar aan moet doen met de gymles. Met atletiek draag ik altijd een strak hardloopbroekje met daarop een hemdje of tshirt. Dat zit best chil, maar ik vraag me af hoe mijn klasgenoten hierop gaan reageren als ik dat aan doe met gym. Wat zouden jullie doen? Zijn er jongens die zoiets ook wel dragen naar de gymles?

15 jaar
1 jaar geleden

23 Reacties

  • Op mijn school gymmen we soms zonder shirt. Het ene team met, het andere zonder.

    12 jaar
    1 jaar geleden
  • Wij hebben op school gymkleding van school. Een t-shirt met schoollogo en een sportbroekje.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • @j16 ik ben de TS. Ik heb bij de gym inderdaad een mouwloos hemdje aangehad (een blauwe van mijn club) maar ook al een keer een gewoon clubshirtje. Daar reageerde op zich niemand op. Alleen de eerste keer toen ik er een strakke zwarte hardlooptight onder aantrok reageerden een paar jongens. Ze vonden het denk ik raar dat je er alles in ziet zitten. Nu zijn ze het wel van me gewend en ook van die klasgenoot die dat vorige week ook deed. Bij hem zei niemand er wat van.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • @j15/TS is het atletiekshirtje dat je bij gym nu draagt zo'n mouwloos hemdje? Dat draag ik ook wel bij gym en naar de sportschool, heb ik nog niet iemand over gehoord.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Wij dragen sportkleding van school. Wit sportief polo shirt met school logo erop en een kort sportbroekje

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • TS hier: ik heb al 2 keer 10 km hardgelopen met mijn klasgenoot. Was best chill en hij kan me goed bijhouden. :-)
    Vandaag bij de gymles had hij ook zijn hardloopkleren aan. Nu ben ik niet meer de enige die da draagt.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ga zelf naar de sportschool en loop 2 keer per week hard. Ik draag mijn strakke hardloopbroekje ook wel eens naar de sportschool als dat zo uitkomt. Niemand die daar van opkijkt. Het is toch gewoon sportkleding.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • TS hier: deze week bij de gymles heb ik weer mijn atletiekkleren aangehad. Ik had mijn gewone gymkleren dit keer maar gewoon thuisgelaten. Er was eigenlijk niemand die er iets negatiefs over zei. Een jongen die sinds dit jaar in mijn klas zit vertelde dat hij ook graag hardloopt en vroeg me of ik zin heb om binnenkort een keer samen te gaan hardlopen. We hebben volgende week een keer afgesproken.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • @ jongen 16: nee zonder broekje eroverheen

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Soms wel eens een lange tight aan met gym. Meestal bij buitengym omdat dat lekker warm is. Wel een kort broekje erover.
    @jongen15 die klasgenoot van jou, draagt die er ook een broekje over dan?

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • @ jongen15/TS: ik loop zelf ook hard maar heb nooit een tight aangehad bij gym. Wel een wat wijder hardloopbroekje een keer maar daar zei niemand wat van. Een andere jongen uit mn klas heeft af en toe wel een tight aan maar nooit iets over gehoord.
    Het is ook maar sportkleding gewoon!

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • TS hier: ik heb vandaag gym gehad. Ik had mijn atletiekshirtje meegenomen en ook een strak hardloopbroekje. Ook voor de zekerheid mijn oude gewone gymbroekje meegenomen. In de kleedkamer heb ik eerst het shirtje aangedaan. Hier reageerde eigenlijk niemand op dus voelde ik me zeker genoeg om ook het strakke broekje erbij aan te doen. Hierop reageerden wel een paar jongens met wat heb jij jou aan? Ik heb toen uitgelegd dat dit gewoon mijn atletiekkleren zijn en dat mijn andere kleren in de was zaten. Verder hebben ze er niks meer over gezegd. Ook niet tijdens de les. Ik denk dat ik ze volgende week weer gewoon aantrek.
    Zijn er eigenlijk meer jongens die wel eens met zoiets aan gymen of naar de sportschool gaan?

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • TS hier: ik denk dat ik het volgende week bij de gym gewoon een keer ga proberen. Als ze er wat van zeggen zeg ik wel gewoon dat mijn andere broekje in de was zat en dat dit van atletiek is ofzo.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Wij hebben een sportshirt met korte mouwen van de school en daaronder draag ik bij lopen een strak loopshortje, anders een training van Fila.

    Je ziet als je een beetje kijkt wel wat zitten maar daar zijn we jongens voor...

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Hemdje en shirt zijn prima. Maar denk dat je wel opmerkingen zou kunnen krijgen als je een strak hardloopbroekje bij gym aandoet, tenminste bij ons heeft niemand dat met gym aan. Je zou het een keer kunnen proberen eventueel en kijken hoe ze reageren.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • J15 je gym kleren zitten te strak komt dat omdat je gespierd bent of je b je een fastfood buikje

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Hebben ze bij jou op school geen verplichte gymkleding? Op mijn school dragen we dezelfde kleren . Blauw broekje van Hummel en een shirt met het schoollogo. Voorkomt gezeur en is helemaal niet duur.En met een broekje maat M kun je jaren vooruit. Zelf vind ik die atletiek outfit wel superstoer!

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Een trainingsbroek kopen moet toch lukken desnoods zelf?

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Weet niet hoe de geldzaken zijn bij jou

    Maar je bent 15 er zullen een hoop nieuwe kleren komen want groeien hoort erbij

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Gewoon een keer proberen en kijken hoe je klasgenoten reageren.
    Als jij op atletiek zit en veel sport dan heb je vast een mooi lichaam.
    Wedden dat de meiden in je klas het wel leuk vinden om te zien.

    16 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten