Skip to content
8 reacties
1817 weergaves

Ondebroek op de trein

Hey

Ik zag een valies op de trein onder mn stoel liggen maar er zat kiemznd meer in mn wagon dus ik keek in de valies en zag ondebroeken erin van een jongen heb deze meegenomen na huis het zijn er 9 nu vroeg ik me af is dit raar of zouden jullie dir ook doen? Ik denk ook ik ondebroeken fetisj heb

Ik heb dit al meerdere keren proberen posten maar het verschijnt nooit

18 jaar
1 jaar geleden

8 Reacties

  • @j19, toch blijf ik bij mijn theorietje dat het een oude man was. En er is nog een extra aanwijzing : Alzheimer patiënt , want anders was hij zijn 'valies' niet vergeten. Nou, ik hoop echt dat TS hier een zwaar schuldgevoel aan overhoudt.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ts, ik zou gewoon alles afgeven bij het eerste loket. Gewoon iemands bezittingen stelen (meenemen zonder toestemming) omdat je misschien een fetisj hebt is heel egoïstisch. Nu zit die arme man zonder zijn spullen en kan hij ze nergens vinden. Hoe zou jij je voelen als iemand jouw koffer meeneemt als je op reis/... gaat?

    J22 dit vind ik wel een heel eenzijdig onderzoek.
    - jongeren reizen met sporttas/rugzak. Hoezo? Is het verboden om als jongere een 'valies' te gebruiken? Mn broer zit op internaat en gaat altijd op en af met een reiskoffer (valies met vier wielen) en op onze schoolreis had iedereen een valies (trolley) mee.
    - incontinentie? Als de man gewoon 7 dagen weg gaat met 2 reserves hoeft dit geen inconentie te zijn, gewoon op zeker spelen.
    - hij heeft het niet breed/geen auto: wat als de passagier de trein nam naar de luchthaven om zo geen parkeerkosten te betalen? Of gewoonweg voor comfort kiest ipv zich de hele tijd te frustreren op de weg? Mijn grootouders gaan jaarlijks met de trein naar de kust (90km van hier) maar mijn grootvader kan nog goed autorijden (en heeft een auto).

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Weer iemand die toevallig onderbroeken vind. Begint wel opvallend te worden dat iedereen ineens onderbroeken vind.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Moet eerlijk bekennen dat ik het eens ben met m16, jouw topic is moeilijk te lezen. Kleine foutjes kunnen er altijd insluipen, maar deze tekst voor een 18- jarige?

    Niet te min, je neemt geen spullen van andere mee naar huis, die geef je af bij gevonden voorwerpen. Dat jij een onderbroeken fetisj hebt prima, maar niet ten koste van andere.

    M16, een valies is op zijn Belgisch een koffer!

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik weet - na enig deductiewerk - wie de eigenaar is. Het is geen jongen, nee het is een hoogbejaarde man. Hoezo? Kijk, jongeren reizen met een rugzak of een sporttas. De middelbare leeftijd reist met een aktetas of een trolley. Alleen hele oude mensen gebruiken nog steeds reiskoffers ook wel 'valiezen' genaamd kort na de tweede wereldoorlog. Dat hij negen onderbroeken nodig heeft voor een binnenlandse verplaatsing, wijst bovendien op incontinentie, eigen aan de hoge leeftijd. Bovendien heeft hij het niet breed want dan had hij allicht nog een eigen auto en hoefde hij de trein niet te nemen. Conclusie : je hebt een arme oude man bestolen.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Zou het kunnen dat je topic niet gepost werd omdat het haast niet te lezen is??
    Wat is valies?
    En hoezo lag er kiemzand in de wagon?

    Het enige wat ik snap is dat je 9 onderbroeken gevonden hebt en die mee naar huis hebt genomen.
    Waren die gedragen of schoon toen je ze vond?

    Ik vind ook wel eens wat op straat of in de trein of bus.
    Als het schoon is en ik vind het handig of mooi dan neem ik het mee.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • ik heb een een boxer fetisj maar andermans spullen stelen gaat toch iets tever. Een fetisj moet je net uitvoeren met toestemming van elkaar. Ik vind het niet echt oke wat je deed.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • @TS, je kunt die tas of valies op het treinstation afgeven, dan wordt die als 'gevonden voorwerp' bewaard tot iemand zich meldt, de eigenaar bijvoorbeeld. 9 onderbroeken mis je natuurlijk wel.
    Of heb je er zelf 'plannen' mee?

    17 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten