Skip to content
14 reacties
2188 weergaves

Wat voor soort anaal speeltje

Ik vinger mezelf al een hele tijd anaal maar nu wil ik toch graag een speeltje kopen. Ik ben een beetje opzoek naar een vibrator om de prostaat mee te ontspannen, maar hij moet ook weer lang genoeg zijn zodat je er net als een dildo mee kan penetreren.
Hebben jullie misschien goede suggesties wat de juiste anaal vibrator zal zijn?

21 jaar
1 jaar geleden

14 Reacties

  • Wat is het probleem dan juist? Je kan toch zowat alle dildo's en vibrators ook anaal inbrengen? De grootte bepaal je uiteraard zelf. Een prostaat-stimulator geeft - om begrijpelijke redenen - wel een beter gevoel / orgasme.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ts hier: heb helaas nog niks gekocht, is lastig om een vibrator te vinden die ook goed als dildo te gebruiken is. Als er nig aanbevelingen zijn hoor ik het graag

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • @ts, heb je al wat gekocht en zo ja hoe was hrt?

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ts hier: maar welke vibrerende dildo zouden jullie dan aanbevelen?

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik weet niet of je dit meteen tegen uw ouders moet of wil vertellen, maar een dildo of vibrator kan je vast weg ergens in uw kamer kwijt, toch. Ik vind ieen flexibele dildo ( ook een vibrerende) sowieso fijner om anaal in te brengen, zeker ook voor prostaat stimulatie. Als dit uw eerste anaal toy is ga ook niet meteen te groot (qua diameter),
    maar ook niet te klein ... anders zal je toch snel een tweede dildo of vibrerende plug willen. Veel succes bij je keuze en genot bij het gebruik. Een vibrerende prostaat stimulator is echt zalig.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ts hier: bedankt voor de reacties, maar is er geen vibrator die je ook goed kan gebruiken als dildo?
    Ik vindt het nog een te grote stap om tegen mijn ouders te zeggen dat ik anale zelfbevrediging fijn vind, en 2 speeltjes verstoppen wordt dan wel weer erg lastig. Ik weet namelijk nog niet eens waar ik mijn eerste speeltje wil verstoppen...

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • iemand een goeie prostaat stimulator ?

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Een prostaat stimulator zoals j21 beschreef is ook echt een aanrader. Zo'n "handenvrij orgasme" is inderdaad een intense ervaring.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • #21. Ook ik heb die geweldige ervaring. Een gigantisch lekker gevoel. Het klaarkomen is zo intens en heftig. Precies zoals jij het omschrijft.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Sinds kort heb ik een prostaat stimulator. Eentje met een afgebogen kop die de p spot weer te vinden. Deze heeft veel verschillende vibratiestanden en masseert ook het perineum, het gedeelte tussen de ballen en de anus. Gebruik vooral heel veel glijmiddel op waterbasis. Probeer vooral handsfree te gaan, blijf van je piemel af. Neem de tijd,. Na een tijdje voel je dat je klaar gaat komen. Met een ontzettende heftigheid. Je voelt het door je hele lijf opkomen. Geweldig!

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ben sinds kort fan van een opblaasbare buttplug. Die is klein als je hem inbrengt en kan je met een pompje opblazen tot je lekker vol zit. Ik heb er een met een balletje erin, die dan rond kan stuiteren. Vooral heerlijk bij het hardlopen en sporten.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Mijn tip is om 2 speeltjes te kopen. Een dildo is fijner om mee te neuken en vaak ook iets flexibeler. Een buttplug is fijner om in te hebben, zeker als die vibreert. Een buttplug buigt ook vaak naar de prostaat toe. Super lekker, maar onhandig als dildo.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Vibrerende plug met afstandsbediening is ideaal en heerlijk. Als mijn vriend en ik uitgaan doe ik hem vaak in. Mijn vriend heeft de afstandsbediening en kan mij bloedgeil krijgen door hem steeds hoger te zetten als ik aandacht zoek en krijg met leuke jonge mannen.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Met een dildo doe je de beweging zelf, een vibrerende plug breng je anaal in en laat zo je prostaat stimuleren. Ik vermoed dat je hier geen reclame mag maken, maar er is een zeer ruime keuze aan vibrerende buttplugs. Grootte is persoonlijk en moet je dus zelf kiezen. Neem hem niet te klein want dit ga je snel te weinig stimulerend vinden, maar ga ook niet meteen groot. Ik vind een afstandsbediening om de trillingen te regelen wel handig.

    22 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten