Skip to content
30 reacties
4260 weergaves

Samen gamen

Ik game een paar keer per week samen met mijn neefje van 13 die hier wat verder woont. En de laatste keer begon hij ineens te praten over fappen en dat hij dat een keer samen wou doen met mij... Ik heb dat vroeger wel een aantal keer gedaan samen met een paar vrienden die ongeveer even oud waren (max leeftijdsverschil was 2 jaar). Maar nu vind ik toch dat er veel leeftijdsverschil tussen zit.... Dus ik ga passen hiervoor... Maar nu vroeg ik me af of jullie mss zouden fappen samen met iemand die 5 jaar ouder of jonger is als jou??

18 jaar
1 jaar geleden

30 Reacties

  • ik heb dezelfde ervaring gehad vorig jaar met mijn neef die 4 jaar ouder was dan mij (17)... we gingen samen zwemmen en ik vroeg hem om samen in een hokje te gaan want ik wilde hem ook wel eens zien. zijn pik was al een stuk groter dan mijn en wilde hem aanraken. hij stond niet te springen, maar liet het toe, we hebben toen ook gerukt en ik vond het wel een fijne ervaring

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ben weer TS

    Ik hoop opnieuw dat deze reactie online komt, want dit is ook alweer de 3de keer dat ik deze in stuur!

    @j14, zijn piemel was eerst slap, maar werd al heel snel stijf...

    @j17, ik verwachte het niet... Ik dacht dat hij pas zijn piemel zou laten zien als ik de mijne liet zien... Niet dat hij het spontaan zou doen

    @j19, wij gaan iedere zomer wel eens zwemmen samen, maar kleden dan gwn appart om...

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ga in de zomer eens samen zwemmen of naar een naaktstrand ofzo, dat hij toch de kans krijgt om te kijken. Wou jij op die leeftijd niet wat vergelijken met ouderen? Ik wel hoor :)

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • TS, in shock raken van een piemel lijkt me wel beetje overdreven toch? Het is een piemel, niet een buitenaards wezen ofzo.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • @j15
    Lees t dan gewn niet, Ts heeft denk behoefte om hulp/tips/verhaal delen en als je het niet interesseert...

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Kunnen we dit topic sluiten? Heel vreemd verhaal.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Aan Ts, was zijne piemel wel stijf of niet?
    En bij jou doordat dit toch gebeurde?

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Gewoon elkaars piemel laten zien lijkt me ook geen probleem hoor ook al zit er 5 jaar tussen. Hij wil gewoon zijn toekomst zien. Dat je aftrekken niet wil kan ik dan nog wel snappen hoor, je besluit staat vast. Maar Ik zou dan op een gegeven moment toch gaan twijfelen. Met hem scheel ik maar een jaar en zou het trouwens wel gelijk doen hoor. Laat maar weten hoe t verder gaat

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ben TS

    Ik stuur al voor de 3de keer een reactie... Ik hoop nu dat hij wel online komt!!

    Ik ging dus weer gamen met mn neefje... Hij begon weer te zeuren erover. Ik zei dat ik het echt niet wou en dat hij iemand van zn eigen leeftijd moest zoeken. Dat had hij blijkbaar al gedaan want hij heeft blijkbaar al met een aantal jongens van zijn leeftijd afgetrokken en weet ik veel wat nog allemaal... En uit het niets deed hij ineens zijn broek omlaag en liet hij ongevraagd zijn piemel zien... Ik raakte een beetje in shock en bleef per ongeluk daardoor ff kijken ernaar...

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • J20, dat snap ik wel, maar mijn punt was dat er wel een verschil is tussen even je onderbroek omlaag doen en je slappe piemel laten zien om te vergelijken en samen aan je pik sjorren.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • @j17, je haalt nu twee dingen door elkaar, sporten en elkaar naakt zien, mannen onder elkaar is geen probleem. Alleen heeft TS een neefje die gericht op zien van andermans geslachtsdeel blijft zeuren, dat keur ik dus ten zeerste af. Het is mij lichaam, mijn privacy, mijn integriteit!

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • (Disclaimer: ik ben ts niet)

    Eerst en vooral, proficiat! Welkom bij de net-geen-twintigers
    Ik heb toevallig ook een neefje van die leeftijd. Rukken zou ik ook niet doen, onderbroek eens laten zakken enkel als je heel close bent.

    War je ook kan doen is nu neen zeggen en in de vakantie eens samen gaan zwemmen (of iets anders met omkleden).
    Dan stel je de vraag of hij alleen of samen wilt omkleden zonder iets over je pik te zeggen.
    Je kan natuurlijk ook wachten tot hij het vraagt en dan ja/nee zeggen.

    Als ik me omkleed bij het zwemmen mogen andere jongens/mannen/jongedames me gerust naakt zien, ik weet niet hoe jij hierover denkt?

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • J20, wel een beetje overdreven als het alleen maar gaat om je piemel laten zien. In de.kleedkamer van zwembad of voetbal zie je ook andere piemels.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • @ j17, erg bedenkelijk de argumentatie die jij aandraagt om het toch te doen. Als neefje wil zien hoe het wordt kijk hij gewoon naar porno, neem aan dat hij dat al doet.

    Je kunt op geen enkele manier legitimeren om wat iemand wil, daarvoor je eigen normen en waarden te overschrijden. Goed dat je dat in jou laatste zin extra benoemd.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • @j14

    Dankje haha. Ben idd jarig...
    Tuurlijk laat ik weten hoe het gegaan is

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Hallo TS.
    Eerst even van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag!! Zie dat jij jarig moet zijn geweest de afgelopen tijd, want jij bent nu 19 en geen 18.
    Dus van harte. Ha ha ha...
    Ik vind dat jij een wijs besluit genomen hebt hoor!
    Laat nog even. Weten hoe jouw neefje heeft gereageerd.??
    Succes en groetjes!!!

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Beste ts,

    Ik snap dat je het niet wilt, maar ik snap je neefje ook wel hij is benieuwd naar hoe het bij hem gaat worden. Daarnaast is het niet verboden aangezien je volgens de wet 5 jaar leeftijds verschil mag hebben. Ik zelf zou het wel doen voor je neefje het aan een ander ouder iemand vraagt want ik denk dat hij juist een ouder iemand wil om te zien hoe dat het voor hem later allemaal is. Met vriendjes zal hij al lang gedaan hebben. Maar mocht je het zelf niet willen moet je inderdaad aangeven dat ie moet stoppen en dat je niet wilt

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ben ts

    Bedankt voor jullie reacties!
    Ik zie mijn neefje dit weekend wrs weer. Ik hoop dat hij nu niet gaat zeuren... En mocht hij het toch doen ga ik zeggen dat hij moet stoppen met zeuren en iemand van zijn eigen leeftijd moet zoeken...

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Beste TS,
    Sex zou ik ook niet doen hoor. Groot gelijk!
    Om jouw piemel te laten zien, vind ik ook bedenkelijk.
    Iets anders is wanneer je naar de douche zou lopen of in het zwembad.
    Maar zo je broek naar beneden doen, gaat te ver.
    Zeg hem dat hij iemand van zijn leeftijd moet zoeken. En leg hem uit dat jij ouder bent en dit niet zomaar mag en jij geen problemen wilt.
    Wij thuis zijn niet zo moeilijk.
    Ik woon door omstandigheden bij mijn oom.
    Hij is naast Gay ook nudist.
    Ik zie hem regelmatig blood.
    Hij mij ook.
    Maar absoluut geen sex of zo
    Heeft nog nooit 1 vinger uitgestoken naar mij.
    Zo hoort het ook. Toch?
    Maar dat is heel anders dan als je zou vragen mag ik jouw piemel eens zien.
    Succes hoor.

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • TS als je het niet wilt moet je het gewoon nog duidelijker zeggen tegen hem. Zelf zou ik ook niet met hem aftrekken, omdat ie pas 13 is. Even je piemel laten zien zou ik denk ik nog wel doen. Maar het gaat erom wat jij zelf wil.

    17 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten