Skip to content
6 reacties
2432 weergaves

Stoeien in boxer

Hoi! Laatst kwam een vriend bij mij logeren. We slapen allebei alleen in een strakke boxer. 's Ochtends toen we wakker werden, gingen we met elkaar stoeien. Het begon als een kussengevecht, maar het liep uit op een iets andere situatie. Op een gegeven moment zat mijn vriend (we zijn beide hetero) op mij, maar met zijn ballen en penis op mijn gezicht. Meteen kregen we allebei een stijve, wat best genant was. Nu de vraag: is dit heel erg gay?

15 jaar
1 jaar geleden

6 Reacties

  • TS,
    Nog even..
    Dank voor jouw reactie naar mij hoor.Ik ben echt niet al wetend hoor en ook nog jong, maar jij zegt dat jij het niet erg zou vinden als dit nog eens gebeurd.
    Dan denk ik dat jij het toch wel spannend vond. En dat mag uiteraard, maar pas wel op dat je niet een vriendschap hierdoor zou verliezen.
    Zou het terloops toch eens over hebben met hem als er bijvoorbeeld weer zoiets gebeurd in de toekomst. Want neem aan dat jullie als maten, wel meer logeren bij elkaar.
    Stel dat er weer zoiets gebeurd?? Misschien wil hij zelf ook eens experimenteren? Je kunt niet in zijn hoofd kijken toch?
    helaas heb ik wel eens een fout gemaakt toen ik 11 of 12 jaar was. Dat heeft mij een vriendschap gekost. Gelukkig heb ik mijn eigen vriendje al een poosje, maar eer het zo ver was dat wij echt wat hadden, heeft toch iets langer geduurd omdat ik hem niet kwijt wilde en zeker wilde zijn dat wij beiden Gay zijn.
    Succes hoor! En geniet er van!

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Hoi ts, ik snap jouw reactie ook goed. Het is gewoon experimenteren. Zou je ook wat meer met hem willen doen?

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ben TS,
    @j20, bedankt voor je reactie.
    @j14, bedankt voor je reactie. Nadien hebben we het er niet echt meer over gehad. Ik heb er later wel over nagedacht. Ik zou het niet heel erg vinden als het nog een keer zou gebeuren. achteraf lachten we erom en ik denk dat hij ook aan het experimenteren was, net als ik. Wel weet ik zeker dat we beide hetero zijn.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • So what als je iets gays doet??? O.o Denk je soms dat je ervan dood valt of zo?!

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Nee, natuurlijk niet! Dat gebeurd gewoon.
    Zeker s'morgens kan dat gebeuren. En heeft ook met je hormonen te maken op onze leeftijd.
    Als jullie hetero zijn, trek je er niets van aan.
    Het is natuurlijk ook een leuk standje!
    Dat zal jouw vriend ook wel in de gaten hebben gehad. Of.. en dat kan ook, is hij niet zo hetero als dat hij zegt.
    Maar op onze leeftijd mag je toch experimenteren?
    Wat zei jouw vriend achteraf?
    En hoe reageerde jij daarna?
    Ik heb al een tijdje een vast vriendje en wij zijn gay.
    Op school is mij dit ook eens gebeurd tijdens gym. En niet bij mijn eigen vriendje want die zit niet bij mij in de klas. Was bij een andere jongen.
    Ik schaamde mij enorm! Dat zag hij aan mij. Hij moest best lachen en naderhand na de gym, hebben wij het er even over gehad. Wat ik niet wist is dat hij ook een stijve kreeg!
    Dus opgelost!

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Hoi TS, neen hoor, dit zijn spanningen die er ontstaan, het contact, stoeien, is ook een vorm van communicatie zeg ik dan maar. Het hoeft niets te zeggen of juist wel. Bespreek het met je vriend. Succes.

    20 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten