Skip to content
2 reacties
992 weergaves

Voel me bekeken door zus van beste vriend

Al vanaf de kleuterschool kom ik bij mijn beste vriend thuis over de vloer De laatste tijd valt me erg op dat zijn zus die nu 19 is en geen vriend heeft dat ik weet steeds vaker naar me kijk en dan vooral naar men kruis en billen. Af en toe als ik kijk en verder niemand iets in de gaten heeft gaat ze met haar tong langs haar lippen en stopt ze een vinger in der mond. Ik heb heel erg het idee dat ze me aan t verleiden is of zo en gewoon mijn piemel zou willen zien of in haar stoppen. Ik ben helemaal niet preuts of zo hoor maar dit gaat me wel te ver. Mijn beste vriend weet hier niet van en zijn ouders al helemaal niet. Ik kom er juist heel graag maar als zijn zus zo blijft doen dan weet ik het niet. Zijn er hier soms meer jongens met zo een ervaring? Wat kan ik nu het beste doen?    

14 jaar
1 jaar geleden

2 Reacties

  • Beste TS en j15, het gaat er maar om wat jullie zelf willen. Begrijp van de beide zussen van jullie vrienden het naar iedereen doen, dus jullie zijn niet one-of-a-kind. Het is de vraag wat wil ze, haar geilheid kwijt of echt richting sex. Het is dan de vraag wat jullie willen, ik vind het maar sletterig en zou niet mijn (eerste) opstap tot sex zijn, maar dat is geheel aan jullie!

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • TS@J14.Ik heb ook zo'n ervaring en ik heb dat met niemand kunnen delen. Ook mijn beste vriend heeft een zus (zij is 18) bij wie ik dat merk. Nou vertelde mijn vriend mij onlangs dat zijn zus op jongere jongens valt, jongens van 14 tot 16 jaar. Die vindt zij leuk en interessant. Zij is trouwens wel aardig en niet opdringerig ofzo, maar soms voelt het voor mij wat ongemakkelijk, vooral nu ik dit weet. Trouwens, bij andere jongens van onze leeftijd, andere vrienden van ons, reageert zij ook zo, dus niet alleen bij mij. Nu weet ik dus dat zij op jongere jongens valt, dus let ik er ook meer op. Ik heb zelf de indruk dat (een aantal van) die andere jongens het niet eens door hebben, aangezien zij het ook niet weten van haar. Laatst had een vriend van ons zich bezeerd, toen we van boven naar beneden kwamen. Door een misstap op de trap had hij zijn enkel bezeerd. Het was wel grappig om te zien dat mijn vriend zijn zus er gelijk aan kwam lopen en als een verpleegster heel bezorgd over hem was. Zij zat.aan zijn enkel te voelen, aan zijn voet en onderbeen, zij kwam met koude vochtige theedoeken en zij was heel druk in de weer met hem. Wel lief natuurlijk. Laat ik het zo zeggen, als wij als jongens bij mijn vriend komen, dan krijgen wij zeker geen tekort aan aandacht van zijn zus.

    15 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten