Skip to content
12 reacties
2331 weergaves

Ervaringen bij wildplassen

Ik dacht er ineens aan bij een ander topic dat een vrij heel boos op me werd toen ik bij een put tussen twee geparkeerde auto’s stond te plassen. Ik legde uit dat ik het zelf ook niet netjes vond maar het niet meer op kon houden
Maar ze ging maar door tot exhibitionisme toe. Het was laat dus er waren geen kinderen en zij was zeker 40, dus dan stoor je je niet aan de piemel vaneen jongen van 20. Trouwens ze hoeft niet te kijken. Gelukkig kon ik toen stoppen en weglopen want er stonden steeds meer mensen. Leek op penisnijd.
Een vriend van me stond naast een stil fietspad en toen kwamen er ineens hard twee meiden bellend aan met hun pink omhoog en leuke opmerkingen. Dat was leuk.
Nog ander ervaringen?

21 jaar
1 jaar geleden

12 Reacties

  • @j18
    Aha zo, tja het is niet anders..waren het jongens en/of meiden en bedoel je met alles: je pik enz?

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • @j20
    Precies! Het is gewoon wat het is en meer niet

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • @J18. Wat jou deed, plassen in de bosjes buiten de bebouwde kom dat mag gewoon. Nou goed dan zagen ze je plassen en mogelijk een stukje van je piemel. Je was toch niet gelijk aan het rukken en so what? We vinden het toch allemaal lekker om wat ekstra af te schudden. Zij plassen toch ook. Gewoon om lachen.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • @J18 Wel, dat was nu net het genante aan de situatie. Aangezien ik ze al meerdere maanden niet meer had gezien door de Lockdown en zo wouden ze wel uitgebreid hallo zeggen. Ze hebben eerst min of meer gedaan alsof ze niets gezien hadden en ik daar gewoon toevallig was, maar aan het einde zijn ze toch beginnen lachen en zeiden ze zo "Plas maar rustig verder!" dus ja... dat liet weinig aan de verbeelding over. Ik denk ook echt dat ze alles gezien hadden omdat ze van mijn rechterkant kwamen, maar ze hebben niet al te vervelend gereageerd.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • @j18
    Oef lijkt mij kut zeg, zeiden ze nog wat tegen je ofzo?

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Dit was tijdens de coronacrisis in het midden van de Lockdown: Ik was toen gaan fietsen, en nadat ik minstens een goed uur gereden had moest ik echt nodig plassen, maar er waren geen toiletten in de buurt aangezien ik tussen velden reed. Ik was dus speciaal een bosje ingegaan om het tussen de struiken te doen, en net wanneer ik klaar was hoor ik mijn naam. Het waren twee klasgenoten die daar om één of andere reden net aan het wandelen waren. Die hebben dat dus mooi gezien. Een ongelukkiger toeval ga je niet snel vinden, omdat het echt afgelegen was en er echt volledig leeg uitzag.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • In mijn eigen stad plas ik uit principe niet wild. Ik moet er niet aan denken dat ik zo zit en een buurman laat zijn hondje uit. Of een jongen van de club heeft uitgebreid inkijk. Het omgekeerde is gebeurd. We komen bij een vriendin de deur uit staat daar een man met zijn leuter uit zijn broek en die begint te plassen in een bloembak. Keek ook nog in zijn gezicht, was een jongen die we heel goed kenden. Hij stopte snel, maakte de keer daarna weer zijn excuses, maar dat wil ik zelf toch niet hebben.
    Ik loop maar door tot ik thuis ben ook al klap ik. Dat is wel eens gebeurd en dat is niet zo erg. Een douche en meer dan tien droge broeken thuis. Schamen bepaal je zelf en dat doe ik dan niet. Als ik ergens anders ben en er is geen toilet dan plas ik wel wild. Zal me daar een zorg zijn, niemand kent me in Brussel of Breda en je zult daar staan met een natte broek. Moet je niet aan denken. Ik moest een keer op de Ring al zo nodig. Eindelijk had mij vriendin parkeerplaats. Ik zat gelijk naast de auto. Kwam een jongetje kijken. Gevraagd of hij even de andere kant op keek.Gewoon praktisch dus.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • @ j19, als er absoluut geen andere mogelijkheid is dan doet mijn vriendin dit, maar als er enigszins een toilet in de buurt is maakt ze natuurlijk daar gebruik van!

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • En is er dan geen kroeg in de buurt of zo (waar je naar het toilet kunt gaan)?! Ik vind het toch een beetje asociaal om zo tussen twee auto's je behoeftes te gaan doen. Misschien minder drinken onderweg?! Of van tevoren gaan plassen als je het huis uitgaat?! XD

    Ik heb maar denk ik 1 of 2 keren buiten geplast in mijn leven. En beide waren tijdens bosklassen tegen een boom (omdat er rondom nergens een toilet te bespeuren viel). Ik had natuurlijk ook veel water gedronken onderweg! Dan was ik toen 7 of 8 jaar.

    In de natuur kan ik dat nog begrijpen. Maar in de stad met zoveel kroegen en restaurants... Dat gaat er bij mij niet in, sorry.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Toen ik 8 was stond ik een keer in een speeltuin tegen een muur te plassen. Een random figuur die hond uit liet zag dat en werd super boos. Ik zei nog dat er nergens een wc was en het gebouw van de speeltuin (waar een wc is) was dicht. Maar dat kon hem schijnbaar niks schelen. Sinds dat moment kijk ik even 2 keer om me heen voordat ik ga wildplassen

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Wij jongens hebben het voordeel dat “wildplassen” vrij eenvoudig te doen valt. Ik heb het ook wel eens dat ik erg moet. Nu heeft mijn vader een busje waar ik ook vaak in rij en als ik moet, dan doe ik dit vaak achter een open bijrijdersdeur of de achterdeuren open, dan valt het wat minder op.

    Een goede vriendin kijk wat dat betreft ook nergens naar, ze zegt; als ik moet, dan moet ik. Is het in de stad dan gaat ze tussen twee auto’s in zitten en trekt gewoon haar broek omlaag en plast. Ik ben van mening dat als je niemand ten overlast ben of wilt zijn, dit gewoon moet kunnen!

    En die 40 jarige vrouw, maak je er niet druk om, met haar belerende opmerking hoop ik dat ze snel een keer zelf in de problemen komt en moet plassen, ben benieuwd waarvoor ze kiest, de goot of haar onderbroek!!!!

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Een keer na een verjaardag van een vriend terug naar huis onder een viaduct van de Rijksweg met 4 vrienden op een rij staan plassen.

    18 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten