Skip to content
27 reacties
10522 weergaves

Sex met vrienden of andere jongens

Ben hetero nou misschien bi. Hebben er veel jongens sex met hun vrienden of andere gasten? Echt sex he niet rukken ofzo. Begreep dat dat best vaak gebeurd. Ik doe het af en toe met mijn jeugdvriend ken ik al mijn hele leven.

18 jaar
1 jaar geleden

27 Reacties

  • Ik had op de basisschool een goede vriend maar ik zit nu op een andere school maar toen we bij elkaar in de klas zaten hadden we een keer afgesproken om te neuken( ik ben gewoon hetro) maar toen hebben we het erg naar ons zin gehad we hebben elkaar hard geneukt en ook vaak met sex speeltjes ook een keer in de bosjes erg leuk

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • @J15 Ik denk dat de meerderheid van de jongens net als jij enkel een vriendin heeft hoor. Slechts enkele van hen zullen misschien ook wel eens experimenteren met hetzelfde geslacht en dit komt dan ter sprake in dit forum. Een "gewone relatie " komt niet zo snel ter sprake. De meeste zullen dus gewoon een hetero of homo relatie hebben en een kleine groep zal experimenteren met beide geslachten.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik had op de basisschool een goede vriend maar ik zit nu op een andere school maar toen we bij elkaar in de klas zaten hadden we een keer afgesproken om te neuken( ik ben gewoon hetro) maar toen hebben we het erg naar ons zin gehad we hebben elkaar hard geneukt en ook vaak met sex speeltjes ook een keer in de bosjes erg leuk

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • @j15, je reageert hier in een topic over seks tussen jongens, dus ja dan zijn er meer jongens die seks hebben met jongens. Ik heb 3 vrienden en wij doen alles met elkaar. We zijn dus versa. Je weet gewoon wat je krijgt als je het zelf ook bij iemand anders doet. Dat vind ik geil aan gaysex.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Het lijkt soms wel alsof ik enige jongen ben die alleen seks met meiden heeft, als ik de berichten op dit forum lees. Geen behoefte om dit te veranderen.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Toen ik op het vmbo kwam kreeg ik nieuwe vrienden en we gingen een keer piemels vergelijken en toen gingen we meer dingen doen. Eerst bij ons zelf en toen bij elkaar. Ik weet niet of ik gay ben maar het is gewoon geil om te doen. Sperma is lekker en als je je eerste keer hebt gehad is dat ook geil!!!! De eerste keer deed een beetje pijn maar ik wilde het zelf.

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • @J19 Waar ben je dan wat bang voor? Om het aan die vriend voor te stellen? Bang dat je eventueel homo of bi zou zijn? Of gewoon bang dat je sex met die vriend misschien wel opwindend zou vinden? Dat laatste dat ik ook met een jeugdvriend ik werd niet verliefd op jongens, had geen amoureuze gevoelens voor hem, maar betrapte mezelf er toen wel op dat ik sex met hem opwindend vond. Ik voelde aanvankelijk zelfs wat schaamte en een schuldgevoel dat ik het zelf ook echt opwindend en lekker vond hem orale te bevredigen.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb zelf nog geen ervaring met jongens, maar daar komt mss verandering in, is al weer heel veel maanden terug dat ik en een vriend er over hadden. Maar ja ik was/ben te bang om samen te experimenteren.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik denk dat ik een jaar of 12 was toen ik voor de eerste keer met vrienden met onze pik speelde. Was bij een slaapfeestje met z'n vieren. Nog steeds regelmatig hebben we samen sex, vooral pijpen. Drie van ons hebben ondertussen een vriendin, een is nog vrijgezel. Of ik bi ben of hetero sta ik niet bij stil. Ik ben nooit verliefd geweest op een jongen, wel op meisjes, maar de sex is echt geil.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb wel eens met wat vreinden vroeger gekloot.Toen gingen we naar buiten dan deden we bijv doen durf of waarheid met 18+ dingen. Maar helaas heb ik nu weinig contact met hun maar vond wel geil om met hun lul te spelen ect.

    Nog leuk verhaaltje, tijdnes groep 8 de laaste dag deden we verstopertje dus we gingen stiekem in de kelder daar deed toen iemand ze broek uit en liet ze lul half zien. We stonden daar met 6 man en een meisje.

    13 jaar
    1 jaar geleden
  • Samen met nu jammer genoeg ex-vriendin vonden wij dit ook een leuke en opwindende afwisseling. Met z'n drieën zag ze me graag samen met die vriend en met z'n tweeën gebruikten we ook een dildo bij me. Ik hoop stiekem ooit opnieuw zo'n ruimdenkende vriendin te treffen.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb een vriend en een vriendin. Ze weet dat ik seks met hem heb en in het weekend zijn we ook wel met z'n 3en. Hij neukt mij en samen met haar gebruiken we ook een dildo in mij. Ik vind dat erg lekker voelen. Ja, ben wel echt bi. Gelukkig hoef ik niet te kiezen maar denk dat seks met hem meer met mij doet. Het voelt gewoon goed om zijn pik in mij te voelen en hij weet precies wat hij moet doen om mij te verwennen. Dat is heerlijk aan seks met hem.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb een vriendin maar heb ook vaak seks met jongens. Dat is echt zo lekker dat ik er niet zonder kan. Op m'n 13de heb ik voor het eerst met meisjes seks gehad en vanaf m'n 14de ook met jongen. Ik heb een paar vrienden waar ik het vaak mee doe. Jongens zijn geil en hebben ook altijd zin, in tegenstelling tot meisjes.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ja, ik was verbaasd hoe snel ik het normaal vond om samen wat met die jeugdvriend te doen. Hij nam het initiatief en ik was toen misschien wel wat volgzaam, maar deed nooit iets met tegenzin. Het omgekeerde was waar en hier was ik toen aanvankelijk behoorlijk verbaasd over. Na even was het helemaal niet raar meer en genoten zowel hij als ik ervan om elkaar te verwennen.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik denk dat ik bi ben maar kan net zo goed gay zijn. Ik heb wel eens met een meisje gezoend maar heb seks met jongens en heb alles al gedaan, dus ben geen maagd meer. Als je seks met een jongen hebt weet je precies wat hij voelt en dat vind ik erg chill.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik voelde me ook hetero en ben intussen door ervaringen wellicht toch bi. Ooit op vakantie ook met een jeugdvriend begonnen. Eerst samen rukken, al snel elkaar en dan ook oraal. Pas later nog stappen gezet. Hij heeft zich intussen al enkele jaren geout. Door met hem te experimenteren heb ik ook veel geleerd over mijn eigen seksualiteit en ik kan enkel blij zijn met oa deze ervaringen het hem.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik doe et al jaren met oud klasgenoot en dat bevalt me meer dan prima.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb ook een vriendin, maar laat me ook wel pijpen door vrienden. En vroeger rukten we met een groepje, ook elkaar. Gewoon vriendendienst.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb met wat jongens samen afgetrokken, elkaar afgetrokken en ook gepijpt.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik had op de basisschool in groep 8 veel seks met een jongen, ik was bij hem en zij zullen we porno kijken en ik zei gelijk ja, daarna hebben we samen gerukt en gepijpt, een paar weken erna hadden we weer afgesproken en hebben we anale seks gehad, dat hebben we toen nog vaak gedaan. Nu zit hij op een andere school dus doen het amper nog samen.

    14 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten