Skip to content
17 reacties
2389 weergaves

Schoolreis

We gaan van woensdag 21/12 tot zaterdag 24/12 met enkele klassen op schoolreis.
Ik lig met 3 andere boys (2x 15, 1 17) samen en slaap graag naakt. Hoe vraag ik dit t best?
Zou het ook wel geil vinden om met hun te rukken ens (ben bi). Hier tips voor?

15 jaar
1 jaar geleden

17 Reacties

  • Ts terug!
    Deze namiddag was echt leuk maar wel raar
    J17 begon te rukken en omdat we allemaal niets te doen hadden hebben we t samen gedaan.
    De deur op slot en iedereen naakt. J17 heeft echt een mooie pik en ze hebben alle 3 een sixpack.

    We gaan vaker samen afspreken, fitnessen op woensdag en vrijdag (met douchen!) en waarschijnlijk ook eens bij elkaar thuis gaan...

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Ts back
    Morgen is er een soort dropping per kamer.
    We gaan zonder onderbroek gaan, ideetje van j17...

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Ts hier
    @andere j15 ik zit er inderdaad nog even dus ga niet overdrijven, eerst gwn babbelen en zo verder gaan. Als ik het enige onderwerp ben waarover ze zouden spreken is dat niet zo leuk voor hun...

    We vertrokken om 16u en hebben ervoor nog wat afgesproken, ik lijst alle nuttige info voor deze post op:
    - de kamer mag op slot vanaf 19u, vanaf dan loop je op de kamer hoe je wilt, naakt mag
    - er staan gewoon 4 bedden naast elkaar en de andere kant een bureau, lavabo en spiegel. Niets van privacy dus.
    - rukken op de kamer mag, zolang er maar nergens sperma blijft liggen

    Ze zijn vrij open, j17 was over rukken op de kamer begonnen en iedereen was direct ok. We liggen nu allemaal in onze boxer te slapen, maar ik denk dat iedereen gerukt heeft onder t deken.

    Ik hoorde van een paar anderen dat j17 gay zou zijn en een grote, mooie pik zou hebben... hopelijk kan ik dat bevestigen.

    Morgen (donderdag) vanaf 13u zijn we de hele tijd vrij en mogen we doen wat we willen. Misschien het moment om eens leuke videos te bekijken

    Ik hou jullie uptodate!

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Kijk hoe een en ander loopt. Maar houd in je achterhoofd dat je nog een behoorlijke tijd op die school gaat zitten. Als er iets verkeerd valt bij jouw kamergenoten, kon je wel eens gepraat achter je kont krijgen; niet bevorderlijk voor jouw reputatie op school.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • J17 het is geen preuts gedoe maar ik zit echt niet te wachten op advances van klasgenoten die ik nauwelijks ken.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Wat een preuts gedoe. Gewoon onderbroek uit doen waar ze bij zijn en dan nog een beetje rond lopen en dan zie je wel wat anderen doen.
    Als je douched bij sport ben je ben je ook naakt met de anderen. En wie weet worden ze geil en kun je lekker rukken samen.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Hoi TS, onderschrijf geheel wat jongen 17.
    Zegt, niet iedereen zit erop te wachten. Het zijn jouw fantasieën en wensen, dat kan bij andere geheel anders uitpakken. Zou zeggen, pad je een keer aan en als het te sprake komt kun je nog altijd erop in gaan.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ts hier
    Ik neem sowiso losse boxers mee voor snachts voor het geval dat naakt slapen niet lukt
    We zijn thuis vrij open over alles maar ik hou het subtiel daar.
    Het is voornamelijk zo: we gaan naar n jeugdherberg achtig iets en er zijn mar enkele douches en wc s voor t hele gebouw. Ik hoop dat ik minstens gwn zelf rustig kan trekken op de kamer.
    De jongen van 17 ken ik een beetje en dat lijkt me wel iemand die heel open is over alles, hij schept soms op over zn pik en bedprestaties. Heeft ook n lekkere sixpack zag ik eens dus ik hoop wel wat.
    De andere 2 ken ik niet, blijkbaar 2 sportieve neven. We hebben na school afgesproken ivm de reis

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • je kan proberen om zelf in enkel je boxer of naakt te slapen, en dan afwachten wat de rest doet. Maar het kan ook zijn dat ze niet hetzelfde willen doen, en dat kan dan ook

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Als je op schoolreis gaat, is het misschien best als je je gewoon voor één keer aanpast en eens even een onderbroek aanhoudt. Zo moeilijk is dat niet. Ook wat dat rukken betreft. Ik weet dat sommigen op dit forum je iets anders zouden willen vertellen, maar de meeste jongens staan niet te springen om dit met andere jongens te doen. Je zou dit misschien geil vinden, maar dat betekent niet dat die andere drie jongens dit ook zo zullen ervaren. Ik weet ook niet hoe goed jij deze jongens kent, maar als het niet je nauwe vrienden zijn pas je je best even aan.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik denk dat ik het zelfde als M15 zou reageren.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • In een boxer slapen die 3 dagen of hem uit doen onder de dekens. Met dit soort dingen moet je je aanpassen aan de rest en er zullen er niet veel zijn (waarschijnlijk niemand) die naakt slapen. Over dat samen rukken, je zou kunnen proberen een gesprek te beginnen daar over, zo van "wie rukt er wel eens" maar ga er maar van uit dat de meeste jongens niet echt op dat soort gesprekken zit te wachten.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Niet zomaar oké omdat jij iets wil amdere dat op te leggen, gewoon onderbroek terug aan als je omder dekena vandaan komt

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Gaat om 3 dagen , zou me aanpassen bij die andere jongens, meeste jongens slapen toch in hun boxer, of met boxer en T Shirt. Je kunt ook een opmerking slapen zo van wie slaapt er wel eens naakt. Kijken hoe ze reageren. Als ze niet reageren dan zou ik er niet op in gaan.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik vind dit eigenijk echt niet iets wat je op schoolreis doet. Als een klasgenoot van mij dit zou voorstellen zou ik haar keihard uitlachen en zeggen dat ze normaal moet doen.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Zo erg is het toch niet om een paar nachtjes je onderbroek aan te houden? Of je doet hem pas uit wanneer je onder de dekens ligt.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Je kan gewoon naakt slapen onder je deken denk ik wel. Voor het licht uitgaat kan je nog even naar het toilet lopen in je naakie en dan kijken hoe ze reageren. Mss komt er dan wel een leuke opmerking.
    Of je kan een doosje condooms uit je tas laten vallen in de kamer. Zo kan je ook over seks beginnen. En even voorstellen zullen we ze eens passen. Misschien doen ze dan wel mee.

    13 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten