Skip to content
14 reacties
3916 weergaves

Te ver gegaan op slaapfeest

Wij zijn met 4 beste vrienden vorig weekend bij een van de jongens thuis blijven slapen voor zijn verjaardag. Het was super gezellig en we lagen op 3 matrassen op de zolder. Meer matrassen waren er niet dus we moesten wat inschikken. Toen we onder de dekens lagen besloten we onze onderbroeken uit te doen we lagen nu naakt alleen zag je niks uiteraard. Toen kwamen we uit gekheid op het idee om bij elkaar te gaan voelen onder de dekens 2 aan 2. Ik lag gelukkig naast de leukste en zocht meteen zijn piemel. Na een tijdje ging ik stiekem met mijn hoofd onder de deken en hij had niks door. Toen ben ik hem gaan pijpen en al na een minuutje of zo kwam hij. Kennelijk hadden de andere 2 mij onder de dekens bezig gezien en zeiden dat ik gay was en maakten een slurpen gebaar en veegden hun mond af. Ik vond dat eerst nog grappig maar ze bleven hiermee doorgaan zelfs vandaag weer . Wat moet ik nu? Hun hadden toch ook afgetriokken is toch gay? Die jongen wie ik dus gepijpt had vind het allemaal geen probleem trouwens. En ja ik ben misschien iets te ver gegaan maar ik had me ngewoon niet in de hand. Ik zie ze volgende week zaterdag weer en hopelijk laten ze het dan erbij.

14 jaar
1 jaar geleden

14 Reacties

  • Tshier @J15enJ17 hierboven. Ik heb gisterenmiddag met hem afgesproken bij mij thuis om te gamen en omdat mijn ouders aan het werk waren en mijn broertje buiten waren we alleen. Ik merkte gewoon dat hij weer gepijpt wilde worden. Hij ging onderuit in mijn burostoel zitten en toen heb ik hem weer gepijpt tot hij al snel klaarkwam, weer in mijn mond. Het was onbeschrijfelijk lekker, ook voor hem en slikte het weg. Toen zijn we gewisseld en begon hij toch bij mij door mijne piemel in zijn mond te nemen en begon te zuigen. Maar na een tijdje maakte hij het toch af met zijn hand. Ook lekker en hij keek zijn ogen uit toen ik moest spuiten op mijn buik en over zijn hand en zo. Ik zei dat hij het perfect had gedaan voor een 13 jarige en dat vond hij leuk te horen. We hebben nu al zin in de volgende want ik wil zijn sperma weer snel proeven

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • TS. Hij is maar een jaar jonger dan je zelf bent. Dat verschil is niet groot hoor. Bovendien weet hij wat het is om klaar te komen. Dus dat is ook geen probleem. En hijzelf geeft toch ook aan het nog eens te willen proberen. Neem die stap gewoon. Kunnen jullie komende tijd samen experimenteren. Lijkt mij ook leuk. Succes en laat weten hoe het is gegaan.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik denk dat de andere jongens jaloers zijn. En die andere geeft aan vaker dit te willen dus ik zou zeggen veel plezier en laat het ons weten of hij jouw ook heeft gepijpt

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Ts hier weer @J17, ik zou hem daarvoor best willen vragen ja, maar hij is nogal jong eigenlijk.
    @J21 ja ik heb hem later nog wel even gesproken hoor en hij had ook niet verwacht dat dit zo snel zou gaan. Hij schaamt zich hier niet voor en zei wel het nog een keer te willen proberen. Het enige wat hij toen het gebeurde kon zeggen was zachtjes oo en sorry. Verder was hij stil voor de andere 2 jongens die naast ons lagen.

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Hej TS, hoe is het met de jongen die je hebt gepijpt? Heb je hem nog apart gevraagd wat hij er van vond? Kijkt hij er goed op terug of schaamt hij zich dat hij heeft gespoten in jouw mond? Zei hij nog iets nadat hij klaar was gekomen? Lijkt me best vreemd om op zo'n jonge leeftijd te spuiten en dat diegene het doorslikt.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • @TS. Je zou een keer apart met die jongen kunnen afspreken en vragen of hij jou wil pijpen. Geef maar aan dat jij dat ook wel wil meemaken.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ben de topic starter Dank jullie wel voor de vele reacties, ik moet zeggen dat ik al wel wat meer gerustgesteld nu
    @J16 de jongen is 13 en ja hij is in mijn mond klaargekomen. Het was niet mijn bedoeling en ik had ook niet verwacht dat het zou gaan gebeuren bij hem maar omdat het ineens snel ging heeft hij inderdaad in mijn mond gespoten en heb het ook zonder nadenken meteen ingeslikt. Is de eerste keer dat ik sperma van een andere jongen heb geproefd trouwens
    Hij had voor ik bij hem begon nog wel onder de dekens met de mijne gespeeld die ook stijf was maar ben er net niet door klaargekomen helaas.

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • @Ts J14, idd niet druk om maken hoor! En anders een opmerking naar hun toe of ze jaloers zijn of zo.
    Hoe oud was die jongen die je heb gepijpt eigenlijk? En begrijp ik het nu goed dat hij in je mond is klaargekomen? Lijkt me toch ook wel gaaf hoor. En heeft hij jou piemel nog wel gevoeld onder de dekens?

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Al,zou je gay zijn, daar is toch ook niks mis mee. Ik zie het meer als experimenteren hoor. Vond je het zelf leuk om een keer te doen?

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Zet ze een beetje voor het blok. Vraag of ze jaloers zijn en of ook gepijpt willen worden.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Je ging ver, maar wat je deed was gewoon onderzoeken, onderzoeken hoe een jongen reageren kan, en daarbij kwam die jonmgen maar zomaar klaar. Prachtige ervaring, maar dat is het dan ook. Niet gay, kun je er ook niet van worden (of je bént het al toevallig) en jazeker, zoveel jongens trekken elkaar af, of soms ook pijpen elkaar. Zo leer je verschillen te zien en te voelen, heel goed. En klaar ermee. laat je niet gek maken, die anderre jonmgens zijn gewoon verrast dat jij hem durfde te pijpen, zelfs dat je slikte toen hij kwam. Zegt veel over hen, weinig over jou.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • @TS het is niet fijn dat ze je zo plagen. Het is op jullie leeftijd zo dat jongens nog heel onzeker zijn. Door stoer te doen of andere jongens neer te halen, verbergen ze hun eigen angsten.
    Maar in experimenteren is pijpen natuurlijk een stap verder dan aftrekken. Er is niks mis mee omdat jullie het allebei fijn vonden. Voor die andere jongens ben jij iets verder gegaan en dat laten ze nu merken. Je kan proberen het te negeren of je kan hen terug plagen. Zoiets als 'jullie kleintjes waren niet de moeite om te zuigen natuurlijk' of 'jaloers jongens?'. Probleem is dat als je laat merken dat het je irriteert het plezierig is voor hen.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Niet druk om maken! Ik heb het ook meegemaakt. Je zit in een leeftijd waar je graag nieuwe dingen ontdekt en experimenteert.
    Je wordt al snel in een hokje geplaatst. Ik ben zelf bi. Dus doe het met beide. Belangrijkste is dat jezelf er goed bij voelt en als diegene die je gepijpt hebt er ook geen problemen mee heeft is er niets aan de hand. Geniet en ontdek !

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Tegenwoordig heb je nou eenmaal jongens die alles meteen gay vinden. Trek er gewoon niks van aan en als ze doorgaan zeg gewoon: Ik vind pas dat je gay bent als je gevoelens hebt voor hetzelfde geslacht.

    17 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten