Skip to content
9 reacties
2065 weergaves

naakt

Ik vraag me af zijn er hier mensen wie dol zijn op naakt ik zelf ben er dol op ik slaap naakt zon naakt loop naakt eigenlijk alles wat naakt kan en normaal is doe ik naakt

21 jaar
1 jaar geleden

9 Reacties

  • Ik loop niet vaak naakt thuis omdat het hier niet zo warm is. S avonds loop ik wel vaak zonder boxer of in bloot bovenlijf.
    Als ik later alleen woon zal ik wel vaker weinig aanhebben :)

    @j21 hoe oud is je nichtje?

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • vroeger liep ik vaak naakt rond en altijd naakt naar de badkamer sinds mn 17e doe ik dit niet meer omdat ik ooit eens opweg na de badkamer mn zus en een vriendin van haar ben tegengekomen op de gang en ze lachte me uit en zeiden dat ik een kleine piemel had sindsdien durf ik niet meer.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ja, gewoon naakt gewoon dagelijkse dingen doen is idd heel fijn en zou dus ook best gewoon mogen zijn, al denkt niet iedereen hier zo over. Afhankelijk van je woon- en gezinssituatie kan je dit gewoon vrij doen.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Wij thuis zijn naturisten en zijn bloot als het ook maar even kan broer en broertje ook

    12 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ben thuis ook vaak naakt.
    Eerst deed ik dat altijd stiekem als er niemand thuis was.
    Maar ik werd meerdere keren betrapt door mijn ouders en mijn broers.
    Toen hebben we het er met het hele gezin over gehad en besloten dat ik naakt mag zijn als ik wil.
    Alleen als er visite komt die het niet prettig vind kleed ik me aan of ga op mijn kamer zitten.
    De vrienden van mijn broers vinden het juist leuk om me naakt te zien en ik vind het wel spannend dat ze me helemaal naakt kunnen zien.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ja, ik ben ook vaak naakt. Heerlijk! Normaal ben ik alleen, soms blijft een nichtje logeren. Er is een aparte logeerkamer, maar de eerste keer kroop ze bij mij in bed toen het onweerde. Beetje vreemd wel, niks gebeurd hoor, maar ze heeft mijn pik toen wel gezien en begon te giegelen. Sindsdien draag ik een kleine boxer als ze er is. Verder zoveel mogelijk naakt thuis!

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb wel een naakt geslapen om te kijken hoe dat is, heb verder altijd alleen een boxer aan in bed. Naaktlopen doe ik verder niet

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • ik slaap ook naakt al lang maar lig ook altijd met een erectie en dat is wel vervelend als je bij je vriend soms blijft logeren. Hij slaapt ook naakt

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb dat ook wel, ik slaap al een paar jaar naakt en ik loop naakt naar de douche. Maar meer mag niet van m'n ouders, dit vind ik wel jammer. Ik zou heel graag bv in het weekend gewoon de hele dag bloot zijn. Iemand tips hoe ik het erover kan hebben met m'n ouders?

    15 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten