Skip to content
7 reacties
1014 weergaves

Vreemdgegaan of niet

Ik ben bijna 15 en heb al een halfjaar verkering met een leuke meid en we vrijen ook al de laatste tijd. Nu is vorige week mijn beste vriend bij mij blijven logeren en ik wist al wel dat hij meer naar de jongens word aangetrokken maar leek me geen probleem omdat we elkaar gewoon al heel lang kennen. Hij weet ook dat ik verkering heb. Toen heeft hij me toch overgehaald om wat te experimenteren met hem en we hebben daarna elkaar afgetrokken en toen klaargepijpt. We hebben er allebei van genoten maar het voelt nu heel dubbel. Ben ik nu vreemgegaan of is dit gewoon experimenteren met een andere jongen? Ik weet niet wat ik moet zeggen tegen mijn vriendin en of ik t moet zeggen.Ik vond trouwens wel dat een jongen beter kan pijpen dan een meisje, of komt dat omdat die jongen precies vcoelt wat je voelt?

14 jaar
1 jaar geleden

7 Reacties

  • Ik vind dat het alleen vreemdgaan is als je met je vriendin hebt afgesproken dat jullie exclusief zijn. Mensen kunnen prima seks hebben met meerdere mensen, zolang je daar maar goede afspraken over hebt gemaakt. Maar ik snap het ook wel als je niet voorbereid was op wat met die vriend gebeurde. Achteraf is het altijd lastiger het erover te hebben. Maar het lucht meestal wel op om erover te praten, nu is het een geheim en dat voelt gewoon slecht.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Eerlijk. Vanuit mijn perspectief als lezer online ben jij vreemdgegaan op je vriendin. Dat hij je heeft overgehaald om vreemd te gaan en dingen te experimenteren is ook best ernstig.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Je hebt wat geexperimenteerd met je vriend. Het was een leuke ervaring voor jullie allebei, maar waarschijnlijk had je niet echt gevoelens voor die vriend. Het is in mijn ogen niet echt vreemd gaan omdat je het deed uit interesse en niet met gevoelens naar die jongen toe. Persoonlijk zou ik het niet aan mijn vriendin zeggen en het enkel als een expiriment zien. Als jullie het in de toekomst meer gaan doen en je ook gevoelens zou krijgen voor hem dan zou je beter je relatie kunnen stoppen met haar. Zelf heb ik ook al gepijpt en me laten pijpen door een jongen en inderdaad het is vele malen beter door een jongen gedaan dan door een meisje. Het lijkt er wel op dat de meeste meisjes er schrik van hebben om het bij een jongen te doen. Laat even weten wat je uiteindelijk hebt besloten te doen.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Ja dat is vreemdgaan, je gaat met iemand anders buiten je relatie om. Zolang je afspraak hebt exclusief samen te zijn maakt het in basis niet uit met wie. Het kan zijn dat ze het minder erg vind want jongen maar ook meer erg want jongen experimenteren heet het alleeen als je single vent of met overeenstemming

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Je bent nog wel erg jong om al te verwachten vaste verkering te hebben. Heb je al eerder geëxperimenteerd? Ik zou het daar op houden. Vond je het de moeite waard? Dan misschien nog even geen vaste vriendin. Gewoon meer experimenteren.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • ik weet niet of je bent vreemdgegaan. ik zou het wel tegen haar zeggen en misschien ook dat je aan het experimenteren was. hopelijk vergeeft ze je en kunnen jullie weer verder met jullie relatie. ik zou het als ik jou was niet meer doen zonder toestemming van haar

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Ja, voor mij ben je vreemd gegaan. Maar die beslissing komt tenslotte neer op wat jouw vriendin denkt. Als je respect voor haar hebt vertel je het haar en dan ligt de rest bij haar.

    17 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten